- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.161
Silik çizgi var sanki gidip yarın bı kan verTestime bakabilir misiniz kızlar 3 gün geciktim çok az kahve rengi lekelenmem var
Hastanelere gidip acile gidip yaptirabilirsinNerede yaptırabilirim ki testi yasak yok mu şimdi yarında cumartesi hiç bi bilgim yok
Hahahaah aman iste kendi kendimize tahminlesiyoruz bosver
Ozel hastaneler cumartesi de acik ve hastaneye gitmek serbestNerede yaptırabilirim ki testi yasak yok mu şimdi yarında cumartesi hiç bi bilgim yok
Hem hafta sonu hem yasak yaparlar mı ki gitmesine giderim hastaneye sıkıntı yok amaHastanelere gidip acile gidip yaptirabilirsin
Kayınvalidem de bugün bsyle ilgili konusurken genc kiz olunca dedi yanlislikla
Acile gidip kan ver cnmTestime bakabilir misiniz kızlar 3 gün geciktim çok az kahve rengi lekelenmem var
Hastanelere gitmek serbestHem hafta sonu hem yasak yaparlar mı ki gitmesine giderim hastaneye sıkıntı yok ama
Yaaa tam bi kuş yavrusu gibi yaaaaaYatmaktan sıkıldım, biraz oturayım dedim miliba teyzelerimmmmm, sizce benim cinsiyetim ne
Hadi seninde kuş yavrunu bekliorus canm arkadaşm benmYaaa tam bi kuş yavrusu gibi yaaaaa
Yok yaaa kiz asiri baskin, erkek diyen sen benyarı yarıya gidiırus
Acile gidip kan ver cnm
Ayaklarının altına yastk koy uzan
Yerleşme kanaması olabilir
DimiiiiiiYaaa tam bi kuş yavrusu gibi yaaaaa
Yaaaa canım benimm ben de çok bekliyorum çabucak olsun artık çabucak çabucakHadi seninde kuş yavrunu bekliorus canm arkadaşm benm
Evettttt
Kız doğdu kısmını ikiz doğdu diye okumam hadi hayırlısı diyorumYaaaa canım benimm ben de çok bekliyorum çabucak olsun artık çabucak çabucak
Evettttthem benimde içime kız doğdu
Hahaha kizlar çete kurmus geliyorlardiiiiYaaaa canım benimm ben de çok bekliyorum çabucak olsun artık çabucak çabucak
Oyun oynuyoz benimkiyle pek bakamiyorum buraya hshdhh
Ama kaçırdın amaaaaaaOyun oynuyoz benimkiyle pek bakamiyorum buraya hshdhh
Yanlış algılamalarda bugün sen ve ben nurKız doğdu kısmını ikiz doğdu diye okumam hadi hayırlısı diyorum
Yaaa evet tek sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu evlat olsun da kız erkek farketmezHahaha kizlar çete kurmus geliyorlardiiiihayirlisi olsun saglikli olsun da inşallah kuzum, öğrenince paylaşacağımmm
Çabucak olacak bacıların güzeliiYaaaa canım benimm ben de çok bekliyorum çabucak olsun artık çabucak çabucak
Bizde puzzle yapıos ama bakıomOyun oynuyoz benimkiyle pek bakamiyorum buraya hshdhh
Senden erkek anası olur heeee
İçimizden öyle geçiyorsa demekkiYanlış algılamalarda bugün sen ve ben nur
Çifter çifter geliyorlardı
Yaaa evet tek sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu evlat olsun da kız erkek farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?