Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nurzfr Sana nasıl diyeydim ya öyle ağrın olacağını :/ Zor bir şey. İnsanın o psikolojideyken öyle şeyleri bilmemesi daha iyi oluyor. Daha iyi misin? Serum ya da Dostinex ya da başka ilaç verdiler mi? Bol bol embriyon olmuş. Gözün aydın Hepsi beşinci güne sağlıkla gider inşallah.

T Tamam biraz uzadım da kısa süreli geri geldim sizi bir göreyim diye. Transferi bekliyorum hala. Daha doğrusu transfer öncesi hazırlık için regl olmayı bekliyorum. Sende ne var ne yok? Kaçakları oynuyorsun sen de ne zamandır

Bal0ncuk Paresilaaa dayler dayler geldim geldim ama giderim yine. Tedavi sürecinin yıpratıcılığı, kimsenin bilmemesi baskısı, ne olacağını bilemeden beklemek beklemek, o, bu, şu derken bir de burada ister istemez olumsuz sonuçlananları okuyunca anksiyetem duvarlardan sekip geri bana geliyor. Biraz uzaklaşmak iyi oluyor o yüzden. Yoksa elime koluma hakim olamıyorum. Okuyorum. Sonra kendime yakıştırıyorum okuduklarımı. Senaryolar yazıp depresife bağlıyorum. Hatalarından ders alamayan bir insanım

Hemsirecik Nörüyon la burjuva? Gidişimi mi kutladın? İnsan bi merak eder, nörüyon der. Sobayı kaldırdınız mı der. Çileklerde de hiç tat yok der. Bir şey der meh

Uzaklaşınca başka yerleri okumuonmu gııı...
Gitmeee yoksa atlarımmmmmmm
En yakın köprüdennn lalalallalaa...
Anaammm ben tüpe başlamadan önce aşırı stresliydim yk hangi merkez hangi dr tutacakmı tutmayacakmı üüüü elli stres..
Ama iğneye başladğm gün stresm geçti ilginç bir şekilde..
Sizde nie öle oldu

Askkusum askolsunn birbirimize destek için burdayiz ben artık sadece okuyup geçiyorum olumsuzlukları.. eve t serum taktılar o gün antibiyotik hap verdi antibiyotik fitil verdi cetrodite iğne verdi dostinex verdi çok uyarilmaya karşı ohss olma diye dedi enfeksiyon kapma diye dedi bugün çok daha iyiyim artikin reglinde gel bı kontrol edelim dedi ikinci reglinde de transfer yapcaz dedi bakalım hayirlisi

@NealStreet canısı her yerde yazılanları okuyorum olumsuzlar kadar olumlular da var hele biri bebi çok etkiledi üç tane yumurta toplamışlar kadından sadece bı tanesi üçüncü güne kadar gelebilmiş riske atmamak için dondurmalar diğer ay bida toplayalım demişler diğer ay hiç yumurta toplayamamislar şimdi kadın bu bir embriyoyla hamile... Rabbim ol desin yeter ki askos kizzz benim görümcem hamile KV sürekli arayıp arayıp canı şunu çekmiş yapiom diye ariyo sen düşün benim psikolojiyi 10 yıldır çocuk düşünmeyen insanlar biz tedaviye başlayınca çocuk düşünmeye başlamış ve hamile kalmış

@NealStreet canısı sonuç olumlu olsun olumsuz olsun maddi manevi zor bı surec ama değişik bı duygu olsa da olmasa da iyiki denemişim diyorum şimdiden kendime bida dener miyim bilmiyorum hala iğne kısmı korkutuyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…