- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.201
Anammm bu herifini ozlemisssGünün hangi saatinde nerde olursa olsun paylaşmış işte bea benımkı evde bilem yok işe gitti buldun da adamı
Sevdiği yemek olsn bari kızMalesef o yüzden bende kocisime yemek yapcam bugün ıspanak
Kampanya başlatalım enişte evde kalsn kampanyasıGünün hangi saatinde nerde olursa olsun paylaşmış işte bea benımkı evde bilem yok işe gitti buldun da adamı
Dün o yaptı köfte kizartti yine et olmasın sebze olsun bugünde ıspanağı sever ama hele ben yapınca daha çok seviyoSevdiği yemek olsn bari kız
Kampanya başlatalım enişte evde kalsn kampanyası
Anasınada kapak olsun dion yaniDün o yaptı köfte kizartti yine et olmasın sebze olsun bugünde ıspanağı sever ama hele ben yapınca daha çok seviyo
Anasına kiziyo zaten uyduruk uyduruk yapion diye ne zaman gitcek olsak hiç sevmediği yemekleri yapiyo kendi kendine soğuttu vallaAnasınada kapak olsun dion yani
Daha ne istionAnasına kiziyo zaten uyduruk uyduruk yapion diye ne zaman gitcek olsak hiç sevmediği yemekleri yapiyo kendi kendine soğuttu valla
Yok kız ben bizim komşular gibiyim olalım istediydim gelin kaynana masallahlari var ama benimki evlerden irakkkDaha ne istion
Uzaklaşınca başka yerleri okumuonmu gııı...
Gitmeee yoksa atlarımmmmmmm
En yakın köprüdennn lalalallalaa...
Anaammm ben tüpe başlamadan önce aşırı stresliydim yk hangi merkez hangi dr tutacakmı tutmayacakmı üüüü elli stres..
Ama iğneye başladğm gün stresm geçti ilginç bir şekilde..
Sizde nie öle oldu
Askkusum askolsunn birbirimize destek için burdayiz ben artık sadece okuyup geçiyorum olumsuzlukları.. eve t serum taktılar o gün antibiyotik hap verdi antibiyotik fitil verdi cetrodite iğne verdi dostinex verdi çok uyarilmaya karşı ohss olma diye dedi enfeksiyon kapma diye dedi bugün çok daha iyiyim artikin reglinde gel bı kontrol edelim dedi ikinci reglinde de transfer yapcaz dedi bakalım hayirlisi
@NealStreet canısı her yerde yazılanları okuyorum olumsuzlar kadar olumlular da var hele biri bebi çok etkiledi üç tane yumurta toplamışlar kadından sadece bı tanesi üçüncü güne kadar gelebilmiş riske atmamak için dondurmalar diğer ay bida toplayalım demişler diğer ay hiç yumurta toplayamamislar şimdi kadın bu bir embriyoyla hamile... Rabbim ol desin yeter ki askos kizzz benim görümcem hamile KV sürekli arayıp arayıp canı şunu çekmiş yapiom diye ariyo sen düşün benim psikolojiyi10 yıldır çocuk düşünmeyen insanlar biz tedaviye başlayınca çocuk düşünmeye başlamış ve hamile kalmış
Günaydınenerji dolu musmutlu bol şükürlü günler
@NealStreet bacım bere gidion sende sadece burda takıl bırak öbür yerleri burda kafanı karştıran olmaz muhabbet sohbet bıraz destek hepsı bu
Uzaklaşınca başka yerleri okumuyom ya. Buraya bi girdim mi elim ayağım rahat durmuyor. Kendimi tüp bebek sayfalarında buluveriyorum. Olumsuzlardan daha fazla olumlu sonuç olduğunu ben de biliyorum da anksiyetem "Gel diğer taraf daha cafcaflı daha curcunalı" diyor. Hop, olumsuz tarafta buluveriyorum kendimi. O da şahsi başarı öyküm@NealStreet canısı sonuç olumlu olsun olumsuz olsun maddi manevi zor bı surec ama değişik bı duygu olsa da olmasa da iyiki denemişim diyorum şimdiden kendime bida dener miyim bilmiyorum hala iğne kısmı korkutuyo sadece
He diyim akşam senın adına evde kal kampanyası başlayçtıoz diyeSevdiği yemek olsn bari kız
Kampanya başlatalım enişte evde kalsn kampanyası
Amannn bşver takma.. Duymamazlıktan gelYok kız ben bizim komşular gibiyim olalım istediydim gelin kaynana masallahlari var ama benimki evlerden irakkk
Çip takak diormHe ösledimnapam
Bide nura kızıodun.. Şimdi ben sana kızacamUzaklaşınca başka yerleri okumuyom ya. Buraya bi girdim mi elim ayağım rahat durmuyor. Kendimi tüp bebek sayfalarında buluveriyorum. Olumsuzlardan daha fazla olumlu sonuç olduğunu ben de biliyorum da anksiyetem "Gel diğer taraf daha cafcaflı daha curcunalı" diyor. Hop, olumsuz tarafta buluveriyorum kendimi. O da şahsi başarı öyküm
Bak ya oku geç diğer tarafları karıştırma aaaUzaklaşınca başka yerleri okumuyom ya. Buraya bi girdim mi elim ayağım rahat durmuyor. Kendimi tüp bebek sayfalarında buluveriyorum. Olumsuzlardan daha fazla olumlu sonuç olduğunu ben de biliyorum da anksiyetem "Gel diğer taraf daha cafcaflı daha curcunalı" diyor. Hop, olumsuz tarafta buluveriyorum kendimi. O da şahsi başarı öyküm
Ben bdv ye takılıyorum bazıları sırf konu açmak için açmış oluyoAmannn bşver takma.. Duymamazlıktan gel
Çip takak diorm
Bide nura kızıodun.. Şimdi ben sana kızacam
Çipli koca iş başında akşam bir kaç deneme yaptı ama başarısız smilasyon bile yapamıoz diyorAmannn bşver takma.. Duymamazlıktan gel
Çip takak diorm
Vallahi delisinizÇipli koca iş başında akşam bir kaç deneme yaptı ama başarısız smilasyon bile yapamıoz diyorAma o çipi takacam
Hayatın gerçekleri bacım ben doğal bir insanım ne yaşadıysak oVallahi delisiniz
İşte ben bakmayayım diye kaçıyomAmannn bşver takma.. Duymamazlıktan gel
Çip takak diorm
Sonra özlüoruzzzİşte ben bakmayayım diye kaçıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?