Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haşin, gaddar, sevimli, huysuz ve datlu kadın lalalalalla
Iyi bsy mi dedin kotu bsy mi bilmiyom ama, sag ol ahshahdhabsbwbbs

Yaaa bu basari gercekten takdire şayan, brevoooo, oku kotuleri hep, o zaman sonu iyi olyorms stritciiim ayrica da buralar sensiz sıkıcı, gel buraya cabuk, canimi skma ahhdhahdah seni ozluyoruz yavruuu

Sonra özlüoruzzz
Ama senin için iyi olan oysa tabiki onu yap..
Sonuçta manevi anlamda biraz zor bir süreç haklısın terellellim

Ay ben artık "En yeni hamile benim" diye gelip "Bunların modası geçti" diye sizi kenara ittireyim olmuyor mu öyle? "Beta hcg 1842685 çıktı, sizce iyi mi?" diye sorayım, siz de "Vaaaay ne kadar da mükemmel bir hamilesin" diye cevap verin Artık o aşamaya geçelim

Ben sey derim, yine de bi takip et, tekrar baktır, ölçtür. Zaten testin tam bordo kirmiziya dönmemiş ahshahdhsdhs

Ben sey derim, yine de bi takip et, tekrar baktır, ölçtür. Zaten testin tam bordo kirmiziya dönmemiş ahshahdhsdhs
Dün Öccan Deniz'in batan dizisinin finalini izledim. Kadının gebelik testine bak ekranda görünsün diye tahta kalemiyle boyamışlar herhalde ahajsnmss Benimki de böyle koyu olacak işte

İnşallah kuzummm az kaldıii bunlar eskiyi zaten bak kaç haftalık olmuşlar

Ah be canım ah ah
Okuma desem de birşey değişmeyecek
İnsanın elinde olan birşey değil
Benim sadece istediğim bu süreci kimse bilmediği için bir derdin tasan ümitsizliğin olduğunda yaz ki bildiğimiz şeyler var ise yardımcı olalım yok ise de dertleşelim mutluluk anlatınca çoğalır dert anlatıldıkça azalır
Tek başına üstesinden gelmeye çalışma
Dün o yaptı köfte kizartti yine et olmasın sebze olsun bugünde ıspanağı sever ama hele ben yapınca daha çok seviyo
Ne yaparsan yap aşk ile yap

Aynen öyle valla ne yaparsan yap aşk ile yap bizim ikimizden başka kimsemiz yok burda o yüzden o bana ben ona destek oluyoruz böle napak

Aynen öyle valla ne yaparsan yap aşk ile yap bizim ikimizden başka kimsemiz yok burda o yüzden o bana ben ona destek oluyoruz böle napak
Ne güzel
Kız kocayla yumurta ekmek bile güzel gidiyor
Uuuu çok sosyaller maşallah çalışmalar nasıl gidiyor parem boş bırakma boşver KV yi kp yi hem daha heyecanlı aman duymasinlar modu
Bırakmadım ki dün bir fiil heyecanı yaşadık
En sexi gecelik de giyildi
Artı mum bile yaktım
Gördüler ise gece lambası sanmışlardır

Varlığınız zaten hep işimi çok kolaylaştırdı canım Birkaç gün önce dayanamayıp ablalarım ve erkek kardeşime söyledim. Eşim de ablasına söyledi. Şimdilik bir şey yapamayacaklar diye anne babalara söylemedik. Yük kalktı üstümden gerçekten. Zor bir süreç her yönüyle. Sonu güzel olur da bu kısımları hatırlamayız bile inşallah.

Ne güzel
Kız kocayla yumurta ekmek bile güzel gidiyor

Bırakmadım ki dün bir fiil heyecanı yaşadık
En sexi gecelik de giyildi
Artı mum bile yaktım
Gördüler ise gece lambası sanmışlardır
Aman ne sanarsa sansınlar su kapanmayı değerlendirmeniz için yalnız biraksalarmis

En iyisini yapmışsın
Kardeşler gerçekten candır
Benim tek erkek kardeşim var. Ama herşeyimi biliyor. Yumurtamın az olduğunu, belki tüp bebek yapacağımı kimyasal geçirdiğimi herşeyi biliyor. Tüp yapar isem bana para vereceğini kimseden istememi her daim yanımda olduğunu dedi
Dedim bu hangi ara bu kadar büyüdü de ablasının derdine derman olmaya çalışıyor
Her daim burdayız

Ya ne tatlı Ben de her ayrıntısını anlattım erkek kardeşime. O da aynı şekilde karşıladı. Hem onları germek istememiştim hem de kimseye açıklama yapabilecek gücüm yoktu. Bir de zaten öncesinde de çok sıkıntılı şeyler yaşamıştık eşimle. Tüplü dalışa da ondan dolayı geçtiğimizi öğrenip biri yanlışlıkla bir laf eder canı sıkılırsa tekrar düzelemeyiz, onunla da mücadele edecek gücüm kalmaz diye saklamıştık. Yük olmuş bana hepsi, anlatınca bir rahatlama geldi kısmen de olsa

Aman ne sanarsa sansınlar su kapanmayı değerlendirmeniz için yalnız biraksalarmis
Benim kv biraz değişik tir.
Çıkma yasağı olsa da dışarı çıkmadan duramaz. Onların orda çok polis dolaşıyor. Bizim burda yok diye geliyor. Eşimin de aklı kalmıyor
Aynen valla sorma azıcık asım kaygısız basım
Aşk dolu muhabbetleriniz daimi olsun fıstıkım

Yok demezler senin için en azından demezler... Biz endişe etmemiz ile kalıyoruz... Aile bağı gerçekten farklı... Gelmez mi sanki insan sakladıkça yalan diyormuş hissine kapılıyor ya da bana öyle geliyor

Yok demezler senin için en azından demezler... Biz endişe etmemiz ile kalıyoruz... Aile bağı gerçekten farklı... Gelmez mi sanki insan sakladıkça yalan diyormuş hissine kapılıyor ya da bana öyle geliyor
Yok yok tam olarak öyle. Ben de "Ergenliğimde bile yalan söylemedim aileme. Şimdi her adımımızda yalan söylüyoruz" diye çok huzursuz oluyordum. Gerçi anne babamıza yine yalan devam edecek ama sonu güzel olur inşallah ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…