- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.221
Iyi bsy mi dedin kotu bsy mi bilmiyom ama, sag ol ahshahdhabsbwbbsHaşin, gaddar, sevimli, huysuz ve datlu kadın lalalalalla
Nurzfr Sana nasıl diyeydim ya öyle ağrın olacağını :/ Zor bir şey. İnsanın o psikolojideyken öyle şeyleri bilmemesi daha iyi oluyor. Daha iyi misin? Serum ya da Dostinex ya da başka ilaç verdiler mi? Bol bol embriyon olmuş. Gözün aydın Hepsi beşinci güne sağlıkla gider inşallah.
@Blacklight biraz uzadım da kısa süreli geri geldim sizi bir göreyim diye. Transferi bekliyorum hala. Daha doğrusu transfer öncesi hazırlık için regl olmayı bekliyorum. Sende ne var ne yok? Kaçakları oynuyorsun sen de ne zamandır
@Bal0ncukParesilaaa dayler dayler geldim geldim ama giderim yine. Tedavi sürecinin yıpratıcılığı, kimsenin bilmemesi baskısı, ne olacağını bilemeden beklemek beklemek, o, bu, şu derken bir de burada ister istemez olumsuz sonuçlananları okuyunca anksiyetem duvarlardan sekip geri bana geliyor. Biraz uzaklaşmak iyi oluyor o yüzden. Yoksa elime koluma hakim olamıyorum. Okuyorum. Sonra kendime yakıştırıyorum okuduklarımı. Senaryolar yazıp depresife bağlıyorum. Hatalarından ders alamayan bir insanım
Hemsirecik Nörüyon la burjuva? Gidişimi mi kutladın? İnsan bi merak eder, nörüyon der. Sobayı kaldırdınız mı der. Çileklerde de hiç tat yok der. Bir şey der meh
Yaaa bu basari gercekten takdire şayan, brevoooo, oku kotuleri hep, o zaman sonu iyi olyorms stritciiimUzaklaşınca başka yerleri okumuyom ya. Buraya bi girdim mi elim ayağım rahat durmuyor. Kendimi tüp bebek sayfalarında buluveriyorum. Olumsuzlardan daha fazla olumlu sonuç olduğunu ben de biliyorum da anksiyetem "Gel diğer taraf daha cafcaflı daha curcunalı" diyor. Hop, olumsuz tarafta buluveriyorum kendimi. O da şahsi başarı öyküm
Sonra özlüoruzzz
Ama senin için iyi olan oysa tabiki onu yap..
Sonuçta manevi anlamda biraz zor bir süreç haklısın terellellim
Ay ben artık "En yeni hamile benim" diye gelip "Bunların modası geçti" diye sizi kenara ittireyim olmuyor mu öyle? "Beta hcg 1842685 çıktı, sizce iyi mi?" diye sorayım, siz de "Vaaaay ne kadar da mükemmel bir hamilesin" diye cevap verinIyi bsy mi dedin kotu bsy mi bilmiyom ama, sag ol ahshahdhabsbwbbs
Yaaa bu basari gercekten takdire şayan, brevoooo, oku kotuleri hep, o zaman sonu iyi olyorms stritciiimayrica da buralar sensiz sıkıcı, gel buraya cabuk, canimi skma ahhdhahdah seni ozluyoruz yavruuu
Ben sey derim, yine de bi takip et, tekrar baktır, ölçtür. Zaten testin tam bordo kirmiziya dönmemiş ahshahdhsdhsAy ben artık "En yeni hamile benim" diye gelip "Bunların modası geçti" diye sizi kenara ittireyim olmuyor mu öyle? "Beta hcg 1842685 çıktı, sizce iyi mi?" diye sorayım, siz de "Vaaaay ne kadar da mükemmel bir hamilesin" diye cevap verinArtık o aşamaya geçelim
Dün Öccan Deniz'in batan dizisinin finalini izledim. Kadının gebelik testine bak ekranda görünsün diye tahta kalemiyle boyamışlar herhalde ahajsnmss Benimki de böyle koyu olacak işteBen sey derim, yine de bi takip et, tekrar baktır, ölçtür. Zaten testin tam bordo kirmiziya dönmemiş ahshahdhsdhs
İnşallah kuzummm az kaldıii bunlar eskiyi zaten bak kaç haftalık olmuşlarAy ben artık "En yeni hamile benim" diye gelip "Bunların modası geçti" diye sizi kenara ittireyim olmuyor mu öyle? "Beta hcg 1842685 çıktı, sizce iyi mi?" diye sorayım, siz de "Vaaaay ne kadar da mükemmel bir hamilesin" diye cevap verinArtık o aşamaya geçelim
Ah be canım ah ahNurzfr Sana nasıl diyeydim ya öyle ağrın olacağını :/ Zor bir şey. İnsanın o psikolojideyken öyle şeyleri bilmemesi daha iyi oluyor. Daha iyi misin? Serum ya da Dostinex ya da başka ilaç verdiler mi? Bol bol embriyon olmuş. Gözün aydın Hepsi beşinci güne sağlıkla gider inşallah.
@Blacklight biraz uzadım da kısa süreli geri geldim sizi bir göreyim diye. Transferi bekliyorum hala. Daha doğrusu transfer öncesi hazırlık için regl olmayı bekliyorum. Sende ne var ne yok? Kaçakları oynuyorsun sen de ne zamandır
@Bal0ncukParesilaaa dayler dayler geldim geldim ama giderim yine. Tedavi sürecinin yıpratıcılığı, kimsenin bilmemesi baskısı, ne olacağını bilemeden beklemek beklemek, o, bu, şu derken bir de burada ister istemez olumsuz sonuçlananları okuyunca anksiyetem duvarlardan sekip geri bana geliyor. Biraz uzaklaşmak iyi oluyor o yüzden. Yoksa elime koluma hakim olamıyorum. Okuyorum. Sonra kendime yakıştırıyorum okuduklarımı. Senaryolar yazıp depresife bağlıyorum. Hatalarından ders alamayan bir insanım
Hemsirecik Nörüyon la burjuva? Gidişimi mi kutladın? İnsan bi merak eder, nörüyon der. Sobayı kaldırdınız mı der. Çileklerde de hiç tat yok der. Bir şey der meh
Ne yaparsan yap aşk ile yapDün o yaptı köfte kizartti yine et olmasın sebze olsun bugünde ıspanağı sever ama hele ben yapınca daha çok seviyo
Evde kv bağlama çalıyor
Aynen öyle valla ne yaparsan yap aşk ile yap bizim ikimizden başka kimsemiz yok burda o yüzden o bana ben ona destek oluyoruz böle napakAh be canım ah ah
Okuma desem de birşey değişmeyecek
İnsanın elinde olan birşey değil
Benim sadece istediğim bu süreci kimse bilmediği için bir derdin tasan ümitsizliğin olduğunda yaz ki bildiğimiz şeyler var ise yardımcı olalım yok ise de dertleşelim mutluluk anlatınca çoğalır dert anlatıldıkça azalır
Tek başına üstesinden gelmeye çalışma
Ne yaparsan yap aşk ile yap
Uuuu çok sosyaller maşallahEvde kv bağlama çalıyor
Kp kahvaltı yapıyor
Attım kendimi şimdi buraya
Ne güzelAynen öyle valla ne yaparsan yap aşk ile yap bizim ikimizden başka kimsemiz yok burda o yüzden o bana ben ona destek oluyoruz böle napak
Bırakmadım ki dün bir fiil heyecanı yaşadıkUuuu çok sosyaller maşallahçalışmalar nasıl gidiyor parem boş bırakma boşver KV yi kp yi hem daha heyecanlı aman duymasinlar modu
Varlığınız zaten hep işimi çok kolaylaştırdı canımAh be canım ah ah
Okuma desem de birşey değişmeyecek
İnsanın elinde olan birşey değil
Benim sadece istediğim bu süreci kimse bilmediği için bir derdin tasan ümitsizliğin olduğunda yaz ki bildiğimiz şeyler var ise yardımcı olalım yok ise de dertleşelim mutluluk anlatınca çoğalır dert anlatıldıkça azalır
Tek başına üstesinden gelmeye çalışma
Aman ne sanarsa sansınlar su kapanmayı değerlendirmeniz için yalnız biraksalarmisNe güzel
Kız kocayla yumurta ekmek bile güzel gidiyor
Bırakmadım ki dün bir fiil heyecanı yaşadık
En sexi gecelik de giyildi
Artı mum bile yaktım
Gördüler ise gece lambası sanmışlardır
Aynen valla sorma azıcık asım kaygısız basımNe güzel
Kız kocayla yumurta ekmek bile güzel gidiyor
En iyisini yapmışsınVarlığınız zaten hep işimi çok kolaylaştırdı canımBirkaç gün önce dayanamayıp ablalarım ve erkek kardeşime söyledim. Eşim de ablasına söyledi. Şimdilik bir şey yapamayacaklar diye anne babalara söylemedik. Yük kalktı üstümden gerçekten. Zor bir süreç her yönüyle. Sonu güzel olur da bu kısımları hatırlamayız bile inşallah.
Ya ne tatlıEn iyisini yapmışsın
Kardeşler gerçekten candır
Benim tek erkek kardeşim var. Ama herşeyimi biliyor. Yumurtamın az olduğunu, belki tüp bebek yapacağımı kimyasal geçirdiğimi herşeyi biliyor. Tüp yapar isem bana para vereceğini kimseden istememi her daim yanımda olduğunu dedi
Dedim bu hangi ara bu kadar büyüdü de ablasının derdine derman olmaya çalışıyor
Her daim burdayız
Benim kv biraz değişik tir.Aman ne sanarsa sansınlar su kapanmayı değerlendirmeniz için yalnız biraksalarmis
Aşk dolu muhabbetleriniz daimi olsun fıstıkımAynen valla sorma azıcık asım kaygısız basım
Yok demezler senin için en azından demezler... Biz endişe etmemiz ile kalıyoruz... Aile bağı gerçekten farklı... Gelmez mi sanki insan sakladıkça yalan diyormuş hissine kapılıyor ya da bana öyle geliyorYa ne tatlıBen de her ayrıntısını anlattım erkek kardeşime. O da aynı şekilde karşıladı. Hem onları germek istememiştim hem de kimseye açıklama yapabilecek gücüm yoktu. Bir de zaten öncesinde de çok sıkıntılı şeyler yaşamıştık eşimle. Tüplü dalışa da ondan dolayı geçtiğimizi öğrenip biri yanlışlıkla bir laf eder canı sıkılırsa tekrar düzelemeyiz, onunla da mücadele edecek gücüm kalmaz diye saklamıştık. Yük olmuş bana hepsi, anlatınca bir rahatlama geldi kısmen de olsa
Yok yok tam olarak öyle. Ben de "Ergenliğimde bile yalan söylemedim aileme. Şimdi her adımımızda yalan söylüyoruz" diye çok huzursuz oluyordum. Gerçi anne babamıza yine yalan devam edecek ama sonu güzel olur inşallah ne diyelimYok demezler senin için en azından demezler... Biz endişe etmemiz ile kalıyoruz... Aile bağı gerçekten farklı... Gelmez mi sanki insan sakladıkça yalan diyormuş hissine kapılıyor ya da bana öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?