- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.241
Ahjsjshsajhdjab bu ne ya abdhahdbwbdbbsbd komediiiiiDün Öccan Deniz'in batan dizisinin finalini izledim. Kadının gebelik testine bak ekranda görünsün diye tahta kalemiyle boyamışlar herhalde ahajsnmss Benimki de böyle koyu olacak işte
Eki Görüntüle 2838697
Kanda baktırsın ya da önce 83 tane daha idrar testi yapsınAhjsjshsajhdjab bu ne ya abdhahdbwbdbbsbd komediiiiipekiiii altinda ne yazıyor? Hamile mi? Yok ya bence diil, yani bilemedim ama ahsbabsbsbbdbsbd
Ana baba daha hassas onlara nasıl diyebiliriz ki kaç yaşında olursan ol gözünün içine bakıyorlar bir derdi var mı tasası var mı diyeYok yok tam olarak öyle. Ben de "Ergenliğimde bile yalan söylemedim aileme. Şimdi her adımımızda yalan söylüyoruz" diye çok huzursuz oluyordum. Gerçi anne babamıza yine yalan devam edecek ama sonu güzel olur inşallah ne diyelim
Gezmelere gelince zaten korona yok onlaraBenim kv biraz değişik tir.
Çıkma yasağı olsa da dışarı çıkmadan duramaz. Onların orda çok polis dolaşıyor. Bizim burda yok diye geliyor. Eşimin de aklı kalmıyor
Aşk dolu muhabbetleriniz daimi olsun fıstıkım
Ama buna yalan denir mi kiYok yok tam olarak öyle. Ben de "Ergenliğimde bile yalan söylemedim aileme. Şimdi her adımımızda yalan söylüyoruz" diye çok huzursuz oluyordum. Gerçi anne babamıza yine yalan devam edecek ama sonu güzel olur inşallah ne diyelim
Kız ama bak bunca zamandır hep dışarıdalar ama hiç test bile yapmadılarGezmelere gelince zaten korona yok onlara
Sorma bizimki de öyle çarşı pazar komşu gezerken korona yok onaKız ama bak bunca zamandır hep dışarıdalar ama hiç test bile yapmadılar
Kanda da baktirsa 1milyon civari çıkar beta, ki bu bence yeterli bi meblağ degil ahdjahdjshdhsbdbdKanda baktırsın ya da önce 83 tane daha idrar testi yapsınBen şahsen ikna olmam böyle görsem
Yalan oluyor işte. Arıyorlar nerdesiniz napıyorsunuz diye. Evde oturuyoruz diyoruz ama o esnada ben operasyona hazırlanıyor oluyorum aslında falan meselaAma buna yalan denir mi ki
Lütfen tekrar deneyiniz. Seyirci iyice görsünKanda da baktirsa 1milyon civari çıkar beta, ki bu bence yeterli bi meblağ degil ahdjahdjshdhsbdbd
Kesinlikle olmasınlar ama yani olmak için de davetiye çıkarmasınlarSorma bizimki de öyle çarşı pazar komşu gezerken korona yok onaaman olmasınlar da inşallah ama birazda dikkat etseler keşke
ahaha kanka bu değerle kesin 9 doğurursunAy ben artık "En yeni hamile benim" diye gelip "Bunların modası geçti" diye sizi kenara ittireyim olmuyor mu öyle? "Beta hcg 1842685 çıktı, sizce iyi mi?" diye sorayım, siz de "Vaaaay ne kadar da mükemmel bir hamilesin" diye cevap verinArtık o aşamaya geçelim
Tek seferde sağlıkla tek tane doğurma taraftarıyımahaha kanka bu değerle kesin 9 doğurursun
Ben söyledim hepsine de annemler destek oldu ama diğer taraf köstek oldu eşim soylemeseydik keşke dedi bende bilsinler sonra bize hiç denediniz diyemezler en azından dedim öyle yaniYalan oluyor işte. Arıyorlar nerdesiniz napıyorsunuz diye. Evde oturuyoruz diyoruz ama o esnada ben operasyona hazırlanıyor oluyorum aslında falan mesela
Köstek olmazlar da eşimin ablasıyla konuşması iki dakika sürdü mesela. Ohss olduğumu söyledi ne geçmiş olsun ne bir şey. Kendisi de kadın doğum uzmanı ve o da tüp bebekle çocuk sahibi oldu. Benim kardeşlerimle konuşmam birer saat. Hepsi benim sağlığımla ilgilendiBen söyledim hepsine de annemler destek oldu ama diğer taraf köstek oldu eşim soylemeseydik keşke dedi bende bilsinler sonra bize hiç denediniz diyemezler en azından dedim öyle yani
senin kaç yumurta toplandı hatunKöstek olmazlar da eşimin ablasıyla konuşması iki dakika sürdü mesela. Ohss olduğumu söyledi ne geçmiş olsun ne bir şey. Kendisi de kadın doğum uzmanı ve o da tüp bebekle çocuk sahibi oldu. Benim kardeşlerimle konuşmam birer saat. Hepsi benim sağlığımla ilgilendi
Söylemem. Çok ohoo büssürü ohoo o kadar çok ki yazılmaz yani o kadarsenin kaç yumurta toplandı hatun
Aman boşver kuşum takma kafana valla bak kendi sağlığın herşeyden daha önemli eşin yanında destekçi mi en güzeli bu bundan gayrısı yalan baka ne güzel kendi ailemizde destek diğer tarafı salla ben artık telefonlarını bile açmayı düşünmüyorum ve takmamayı ogreniyorum opu günü hastaneden geldik hıçkıra hıçkıra ağladım ama kendime zarar duysa onlar daha çok memnun olacak o yüzden boşver hem biz varız burda kuşum bize anlat yasadiklarini bak ben elime diken batsa buraya yazıyorum burda mutlu oluyorumKöstek olmazlar da eşimin ablasıyla konuşması iki dakika sürdü mesela. Ohss olduğumu söyledi ne geçmiş olsun ne bir şey. Kendisi de kadın doğum uzmanı ve o da tüp bebekle çocuk sahibi oldu. Benim kardeşlerimle konuşmam birer saat. Hepsi benim sağlığımla ilgilendi
Zayiflarda daha mı çok oluyormuş saçmaSöylemem. Çok ohoo büssürü ohoo o kadar çok ki yazılmaz yani o kadar
Çok değil ya ama zayıflarda daha çok oluyormuş maalesefBeni boğdu boğdu duvara attı
HIHSöylemem. Çok ohoo büssürü ohoo o kadar çok ki yazılmaz yani o kadar
Çok değil ya ama zayıflarda daha çok oluyormuş maalesefBeni boğdu boğdu duvara attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?