Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün Öccan Deniz'in batan dizisinin finalini izledim. Kadının gebelik testine bak ekranda görünsün diye tahta kalemiyle boyamışlar herhalde ahajsnmss Benimki de böyle koyu olacak işte
Eki Görüntüle 2838697
Ahjsjshsajhdjab bu ne ya abdhahdbwbdbbsbd komediiiii pekiiii altinda ne yazıyor? Hamile mi? Yok ya bence diil, yani bilemedim ama ahsbabsbsbbdbsbd

Ana baba daha hassas onlara nasıl diyebiliriz ki kaç yaşında olursan ol gözünün içine bakıyorlar bir derdi var mı tasası var mı diye
Zaten süreç yıpratıcı onlarında üzüntüsü sıkıntısı ya da endişesini görmek daha da yorar...
Haber verildiğinde yaşadıkları mutluluğu görmek daha iyi

Gezmelere gelince zaten korona yok onlara

ahaha kanka bu değerle kesin 9 doğurursun

Yalan oluyor işte. Arıyorlar nerdesiniz napıyorsunuz diye. Evde oturuyoruz diyoruz ama o esnada ben operasyona hazırlanıyor oluyorum aslında falan mesela
Ben söyledim hepsine de annemler destek oldu ama diğer taraf köstek oldu eşim soylemeseydik keşke dedi bende bilsinler sonra bize hiç denediniz diyemezler en azından dedim öyle yani

Ben söyledim hepsine de annemler destek oldu ama diğer taraf köstek oldu eşim soylemeseydik keşke dedi bende bilsinler sonra bize hiç denediniz diyemezler en azından dedim öyle yani
Köstek olmazlar da eşimin ablasıyla konuşması iki dakika sürdü mesela. Ohss olduğumu söyledi ne geçmiş olsun ne bir şey. Kendisi de kadın doğum uzmanı ve o da tüp bebekle çocuk sahibi oldu. Benim kardeşlerimle konuşmam birer saat. Hepsi benim sağlığımla ilgilendi

senin kaç yumurta toplandı hatun

Aman boşver kuşum takma kafana valla bak kendi sağlığın herşeyden daha önemli eşin yanında destekçi mi en güzeli bu bundan gayrısı yalan baka ne güzel kendi ailemizde destek diğer tarafı salla ben artık telefonlarını bile açmayı düşünmüyorum ve takmamayı ogreniyorum opu günü hastaneden geldik hıçkıra hıçkıra ağladım ama kendime zarar duysa onlar daha çok memnun olacak o yüzden boşver hem biz varız burda kuşum bize anlat yasadiklarini bak ben elime diken batsa buraya yazıyorum burda mutlu oluyorum

Söylemem. Çok ohoo büssürü ohoo o kadar çok ki yazılmaz yani o kadar
Çok değil ya ama zayıflarda daha çok oluyormuş maalesef Beni boğdu boğdu duvara attı
Zayiflarda daha mı çok oluyormuş saçma bende çıktıysa o kadar zayiflikla alakası yok kuşum ben 105 tim 85e düştüm ve boyum 1.57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…