- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.261
Öyle olabiliyo mu yaaa tuhh ben şu olgun olmayanları alıp geleydim bari yumurta da pahalandiHIHsanki çalıp içine yumurta kıracaz söylemezsen söyleme beee
Bi denerdin yavÖyle olabiliyo mu yaaa tuhh ben şu olgun olmayanları alıp geleydim bari yumurta da pahalandi
Geç söyledin bacım atmışlardır şimdiye onlarıBi denerdin yav
20 olgun çıktı 13 dollendi bakalım kaçı üçüncü güne gidebilecek kaçı beşinci güne gidebileceksenin kaç olguın çıktıNurzfr
ooooo maşşallah sübhanallah ya bir sürü bir sürü çocuk olsun20 olgun çıktı 13 dollendi bakalım kaçı üçüncü güne gidebilecek kaçı beşinci güne gidebilecek
Amin inşallahooooo maşşallah sübhanallah ya bir sürü bir sürü çocuk olsun
Ne zaman sorarlar ki...Köstek olmazlar da eşimin ablasıyla konuşması iki dakika sürdü mesela. Ohss olduğumu söyledi ne geçmiş olsun ne bir şey. Kendisi de kadın doğum uzmanı ve o da tüp bebekle çocuk sahibi oldu. Benim kardeşlerimle konuşmam birer saat. Hepsi benim sağlığımla ilgilendi
Söylemem. Çok ohoo büssürü ohoo o kadar çok ki yazılmaz yani o kadar
Çok değil ya ama zayıflarda daha çok oluyormuş maalesefBeni boğdu boğdu duvara attı
Zayiflarda daha mı çok oluyormuş saçmabende çıktıysa o kadar zayiflikla alakası yok kuşum ben 105 tim 85e düştüm ve boyum 1.57
BenimkiHIHsanki çalıp içine yumurta kıracaz söylemezsen söyleme beee
Kıyamam askos inşallah geç olsun güç olmasın vaktinde en güzeli olsunBenimkiNurzfr 'un yarısı kadardı ya ama ona rağmen olmasının sebebi sanırım aşırı zayıf olmam. Hemşire böyle söyledi çünkü normalde ilk reglde de yapabilirlerdi ama beni iki ay beklemeye aldılar iyice toparlansın rahim diye. Yumurtalar toplandıktan sonra serum verdiler yetmedi iki gün sonra tekrar hastanelik oldum tekrar serum verdiler. Ben bayağı zorlandım ya nefes alırken dikenler batıyordu içime
Toplumun böyle rezil bir yanı var maalesef. Bir sorun varsa kadındadır. Çok şükür benim kulağıma böyle bir şey gelmedi ama ben mesafeli durduğum için bana zaten çocuk konusunu hiç açamadılar bile. Eşime soruyormuş anne babası, düşünmüyor musunuz diyeNe zaman sorarlar ki...
Ben düşük yaptığımda benim kabahatim olduğu dendi resmen..
Stresli işte çalışıyorsun, ders çalışıyorsun vs vs ondan oldu
Şimdi de çorap giy üşütme çocuğa engel olurmuş, şunu ye bunu ye yumurtalara iyi gelirmiş.
Ki benim yumurta sorunum olup olmadığını bilmeden... Sadece kadınlarda sorun olabilir oğullarından olamaz....
Aman boşver onların iyi dileklerine
ihtiyacımız yok
Evde kv bağlama çalıyor
Kp kahvaltı yapıyor
Attım kendimi şimdi buraya
eppek ye eppek diyoz bak bana su içsem yarıyo dana gibi ama yumurta yok neetcezBenimkiNurzfr 'un yarısı kadardı ya ama ona rağmen olmasının sebebi sanırım aşırı zayıf olmam. Hemşire böyle söyledi çünkü normalde ilk reglde de yapabilirlerdi ama beni iki ay beklemeye aldılar iyice toparlansın rahim diye. Yumurtalar toplandıktan sonra serum verdiler yetmedi iki gün sonra tekrar hastanelik oldum tekrar serum verdiler. Ben bayağı zorlandım ya nefes alırken dikenler batıyordu içime
Ben bı gece öncesinden zeytinyağına bir kuru inciri doğradım ertesi gün sabah onu yedim kahvaltıdan önce yediğimi yerine hemen yenisini dogradim hergun aynı şeyi tekrarladim iki ay bide Dr amaca bana b12 d vitamini c vitamini prowomen verdi bunları etkisiyle oldu benceeppek ye eppek diyoz bak bana su içsem yarıyo dana gibi ama yumurta yok neetcez
Dayloş iyi bişi iyi bişiIyi bsy mi dedin kotu bsy mi bilmiyom ama, sag ol ahshahdhabsbwbbs
Yaaa bu basari gercekten takdire şayan, brevoooo, oku kotuleri hep, o zaman sonu iyi olyorms stritciiimayrica da buralar sensiz sıkıcı, gel buraya cabuk, canimi skma ahhdhahdah seni ozluyoruz yavruuu
Benm bütün bu soruları soracağına dair inancm tam.. Boşuna üzülüosnuz göreceksiniz...Ay ben artık "En yeni hamile benim" diye gelip "Bunların modası geçti" diye sizi kenara ittireyim olmuyor mu öyle? "Beta hcg 1842685 çıktı, sizce iyi mi?" diye sorayım, siz de "Vaaaay ne kadar da mükemmel bir hamilesin" diye cevap verinArtık o aşamaya geçelim
Bu kızın tepkileri beni benden alıo gardaşahaha kanka bu değerle kesin 9 doğurursun
Bacm daha bitmez
Şitreslerden yiyemiyorum bacım. Tüpçü de vaktinde dediydi yemek ye diye, anlamadıydım. Bundanmış demekeppek ye eppek diyoz bak bana su içsem yarıyo dana gibi ama yumurta yok neetcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?