Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman sorarlar ki...
Ben düşük yaptığımda benim kabahatim olduğu dendi resmen..
Stresli işte çalışıyorsun, ders çalışıyorsun vs vs ondan oldu
Şimdi de çorap giy üşütme çocuğa engel olurmuş, şunu ye bunu ye yumurtalara iyi gelirmiş.
Ki benim yumurta sorunum olup olmadığını bilmeden... Sadece kadınlarda sorun olabilir oğullarından olamaz....
Aman boşver onların iyi dileklerine
ihtiyacımız yok

Zayiflarda daha mı çok oluyormuş saçma bende çıktıysa o kadar zayiflikla alakası yok kuşum ben 105 tim 85e düştüm ve boyum 1.57

HIH sanki çalıp içine yumurta kıracaz söylemezsen söyleme beee
Benimki Nurzfr 'un yarısı kadardı ya ama ona rağmen olmasının sebebi sanırım aşırı zayıf olmam. Hemşire böyle söyledi çünkü normalde ilk reglde de yapabilirlerdi ama beni iki ay beklemeye aldılar iyice toparlansın rahim diye. Yumurtalar toplandıktan sonra serum verdiler yetmedi iki gün sonra tekrar hastanelik oldum tekrar serum verdiler. Ben bayağı zorlandım ya nefes alırken dikenler batıyordu içime

Kıyamam askos inşallah geç olsun güç olmasın vaktinde en güzeli olsun benimde ikinci regle kadar beklemede olacak

Toplumun böyle rezil bir yanı var maalesef. Bir sorun varsa kadındadır. Çok şükür benim kulağıma böyle bir şey gelmedi ama ben mesafeli durduğum için bana zaten çocuk konusunu hiç açamadılar bile. Eşime soruyormuş anne babası, düşünmüyor musunuz diye

eppek ye eppek diyoz bak bana su içsem yarıyo dana gibi ama yumurta yok neetcez

eppek ye eppek diyoz bak bana su içsem yarıyo dana gibi ama yumurta yok neetcez
Ben bı gece öncesinden zeytinyağına bir kuru inciri doğradım ertesi gün sabah onu yedim kahvaltıdan önce yediğimi yerine hemen yenisini dogradim hergun aynı şeyi tekrarladim iki ay bide Dr amaca bana b12 d vitamini c vitamini prowomen verdi bunları etkisiyle oldu bence

Dayloş iyi bişi iyi bişi
Benm bütün bu soruları soracağına dair inancm tam.. Boşuna üzülüosnuz göreceksiniz...
Ben ya ben.. En büyük örneğiniz ben
Daha ne diyim
Paresilaaa beğenip kaçmak yok uleee azıcık gel muhabbet edek ozletion kendini
Paresilaaa kv geldimi die soracaktm ama msjları okuya okuya gelince sorumun cvbınu aldm
Şu paresilayı saçndan tutup dolaştırasm var

Hemsirecik de zaten pro oldum diye umursamıyor bizi
Hemsirecik oyun oynuo herifiyle
Artk yataktamı tlfondamı bilmiom

ahaha kanka bu değerle kesin 9 doğurursun
Bu kızın tepkileri beni benden alıo gardaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…