- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.281
Kacli ikibinli mi bana herifime 1500 lu iki tane al diyom almiyi ben tek başıma yapiom zati o sevmiyo öyle şeyleriBacm daha bitmezparçalar o kadar cokki kocaman aldık.. Minik minik hepsi
Ama herif şuan önde
Yenilgiyi kabul etmek üzereym
İkide bir bişi istiorum ondan, bilerek yapıosn sırf beni oyalamak için dio
Hadi istahlari değişekŞitreslerden yiyemiyorum bacım. Tüpçü de vaktinde dediydi yemek ye diye, anlamadıydım. Bundanmış demek
Benimki açılınca da kapanmayan cinsindenHadi istahlari değişek
Benimki aşırı sevio ya... Bitsin film seanslarına geçecezKacli ikibinli mi bana herifime 1500 lu iki tane al diyom almiyi ben tek başıma yapiom zati o sevmiyo öyle şeyleri
Benimki hiç kapanmadigindan bilmiyorumBenimki açılınca da kapanmayan cinsinden
Ooo o bizim favorimiz işte ama herifim kapanmalarda daha yoğun calisiBenimki aşırı sevio ya... Bitsin film seanslarına geçecez
Kapanma ters tepmiş onlardaOoo o bizim favorimiz işte ama herifim kapanmalarda daha yoğun calisi
Aynen valla ya yatmadan yatmaya geliyo nerdeyse geliyo yemek yioz çay içioz hadi yatalım diyo yatiozKapanma ters tepmiş onlarda
Çakal Carlos ahsjahdhshdBacm daha bitmezparçalar o kadar cokki kocaman aldık.. Minik minik hepsi
Ama herif şuan önde
Yenilgiyi kabul etmek üzereym
İkide bir bişi istiorum ondan, bilerek yapıosn sırf beni oyalamak için dio
KıyamamAynen valla ya yatmadan yatmaya geliyo nerdeyse geliyo yemek yioz çay içioz hadi yatalım diyo yatiozyarın calismayacakti sözde yine çağırmış patron ama geç gidecekmiş 11 gibi iyi bari geç uyaniriz dedim
Ama ne edem dayloşÇakal Carlos ahsjahdhshd
Ama iyi oldu kuzum sana hoş annen de yakınında ama eş daha farklı tabi bu süreçteKıyamamyok bizimki online ders olunca hep burda kıyamam.. Cokta yardımı oluyor saolsun
Ama ne edem dayloş
Benimkileri de elden geçirerekPerdelerin yıkanması ve koltuklarn ykanması kaldı..
Perdeler tamamda..
Koltuk için şirket gelecek ama bu virüste hiç gözüm yemio..
Doğumdan öncede yaptırmam lazm..
Yaptırmıacam ölece kalacak sanırım
Ama şirketler baya dikkat ediyorlar diye biliyorum kuzum virüs icinPerdelerin yıkanması ve koltuklarn ykanması kaldı..
Perdeler tamamda..
Koltuk için şirket gelecek ama bu virüste hiç gözüm yemio..
Doğumdan öncede yaptırmam lazm..
Yaptırmıacam ölece kalacak sanırım
Oturma odam spor ama salonum açk renk artk silinecek gibi değil..Benimkileri de elden geçirerekkoltuklarını daha yeni sildim de perde ve halılar var benim
Bilemedim ki kusumOturma odam spor ama salonum açk renk artk silinecek gibi değil..
Bilemedim.. Virüs var yemio gözüm
Hile yooooh, bileginin hakkiyla kazan ahdhahdhKıyamamyok bizimki online ders olunca hep burda kıyamam.. Cokta yardımı oluyor saolsun
Ama ne edem dayloş
Nabarsan yabbb, hayatini eccuk doldur baska da bsy demiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?