- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.301
Bu hile değil, 2 canlı bir insana yardm sadeceHile yooooh, bileginin hakkiyla kazan ahdhahdh
Ne için tatlis buHamişlere ve hamiş olacaklara tavsiyem.. Müthiş bi krem.. Evet biraz tuzlu ama değermi dersençz valla değiyor
Aklınızda bulunsun
Birakkk bu isleriiiii bacimmmm, yemezlerBu hile değil, 2 canlı bir insana yardm sadece
Çatlak kremi kuzumNe için tatlis bu
Hamiş olursam aklımda olsun kuşumÇatlak kremi kuzum
İçeriği diğerlerine göre cok cok cok daha temiz.. Ve gerçekten fazlasıyla yetio
Ben indirimde almıştım yinede diğerlerşne göre pahalıydı ama değiyor
Olursam değil..Hamiş olursam aklımda olsun kuşum
Eşime sormam lazm ilgi alanı ama şimdi konuştursam cvp vermiecek bilerek yapıpsn diecekEveeet hatunlar korku filmi önerilerinizi bekliyorum 2020 veya 2021 yapimi
inşallah sonu güzel olacak boşa üzülmüşüm diceksinVarlığınız zaten hep işimi çok kolaylaştırdı canımBirkaç gün önce dayanamayıp ablalarım ve erkek kardeşime söyledim. Eşim de ablasına söyledi. Şimdilik bir şey yapamayacaklar diye anne babalara söylemedik. Yük kalktı üstümden gerçekten. Zor bir süreç her yönüyle. Sonu güzel olur da bu kısımları hatırlamayız bile inşallah.
fark ettim de evlendiğimden beri korku izlememişim benEveeet hatunlar korku filmi önerilerinizi bekliyorum 2020 veya 2021 yapimi
Niye kızDayloş iyi bişi iyi bişi
Benm bütün bu soruları soracağına dair inancm tam.. Boşuna üzülüosnuz göreceksiniz...
Ben ya ben.. En büyük örneğiniz ben
Daha ne diyim
Paresilaaa kv geldimi die soracaktm ama msjları okuya okuya gelince sorumun cvbınu aldm
Şu paresilayı saçndan tutup dolaştırasm var
@Hemsirecik oyun oynuo herifiyle
Artk yataktamı tlfondamı bilmiom
Bu kızın tepkileri beni benden alıo gardaş
Şuan aklına ilk gelen Dabbe oldu cnmEveeet hatunlar korku filmi önerilerinizi bekliyorum 2020 veya 2021 yapimi
Sen yapamıodn demi..Niye kız
sağolsun yemek vs hep o yapıyor
Çinli minli sevmiyor ben daha çok gerilim içermelifark ettim de evlendiğimden beri korku izlememişim beneşim korktuğu için şimdi googleya 2020 korku filmleri yazdım da içim ürperdi kapattım hemen korkudan baya uzaklaşmışım önceden ne cinli minli filmler izlerdim hey gidi hey
Onların yemek kültürü birazcık farklıSen yapamıodn demi..
Ellerin kınalı cnkü
Yav he he parem.. He he..Onların yemek kültürü birazcık farklı
Kız valla öyleler yemekleri değişikYav he he parem.. He he..
Sen benm ne demek istediğimi anladn
Evet ya iki ucu şeyli şey. Girsen olmuyor girmesen olmuyor gir çık yalama yaptı ama napalım böyle dengelemeye çalışıyoruminşallah sonu güzel olacak boşa üzülmüşüm diceksinburda gebe olmayan tek kişi bırakmıcaz stresten uzak dur seni üzen şeylere kişilere bakma sakın. gerekirse girme tabiki buraya ben de bir ara hiç girmedim baya iyi geldi. ama insan özlüyor yine muhabbetinizi
o zaman daha çok gerilim seviyorsunuz öyle güzel oluyor da eşimin aksiyon filmlerinden fırsat gelmiyorÇinli minli sevmiyor ben daha çok gerilim içermeli
olsun arada girmekten bişi olmazEvet ya iki ucu şeyli şey. Girsen olmuyor girmesen olmuyor gir çık yalama yaptı ama napalım böyle dengelemeye çalışıyorum
Yoooo zaman daha çok gerilim seviyorsunuz öyle güzel oluyor da eşimin aksiyon filmlerinden fırsat gelmiyorhep vurdulu kırdılı romantik bile izleyemiyoruz izlediğimiz an uyuyor
olsun arada girmekten bişi olmazözletme kendini Paresilaaa da özletiyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?