Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamişlere ve hamiş olacaklara tavsiyem.. Müthiş bi krem.. Evet biraz tuzlu ama değermi dersençz valla değiyor
Aklınızda bulunsun

Eklentiler

• 16198798652595644977722204963261.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 32
inşallah sonu güzel olacak boşa üzülmüşüm diceksin burda gebe olmayan tek kişi bırakmıcaz stresten uzak dur seni üzen şeylere kişilere bakma sakın. gerekirse girme tabiki buraya ben de bir ara hiç girmedim baya iyi geldi. ama insan özlüyor yine muhabbetinizi

Eveeet hatunlar korku filmi önerilerinizi bekliyorum 2020 veya 2021 yapimi
fark ettim de evlendiğimden beri korku izlememişim ben eşim korktuğu için şimdi googleya 2020 korku filmleri yazdım da içim ürperdi kapattım hemen korkudan baya uzaklaşmışım önceden ne cinli minli filmler izlerdim hey gidi hey

Niye kız
sağolsun yemek vs hep o yapıyor

Çinli minli sevmiyor ben daha çok gerilim içermeli

Evet ya iki ucu şeyli şey. Girsen olmuyor girmesen olmuyor gir çık yalama yaptı ama napalım böyle dengelemeye çalışıyorum

Çinli minli sevmiyor ben daha çok gerilim içermeli
o zaman daha çok gerilim seviyorsunuz öyle güzel oluyor da eşimin aksiyon filmlerinden fırsat gelmiyor hep vurdulu kırdılı romantik bile izleyemiyoruz izlediğimiz an uyuyor
Evet ya iki ucu şeyli şey. Girsen olmuyor girmesen olmuyor gir çık yalama yaptı ama napalım böyle dengelemeye çalışıyorum
olsun arada girmekten bişi olmaz özletme kendini Paresilaaa da özletiyor kendini

Yooo Paresilaaa yı hiç özlemios

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…