- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.321
Bizde de romantik yok ilk filmimiz bile birlikte sinemaya gittiğimiz hedefim sensino zaman daha çok gerilim seviyorsunuz öyle güzel oluyor da eşimin aksiyon filmlerinden fırsat gelmiyorhep vurdulu kırdılı romantik bile izleyemiyoruz izlediğimiz an uyuyor
olsun arada girmekten bişi olmazözletme kendini Paresilaaa da özletiyor kendini
Benim 1 mayıs şarkılarıyla uyandırıldığım kadar romantikBizde de romantik yok ilk filmimiz bile birlikte sinemaya gittiğimiz hedefim sensin
Benim aklımda o zeytin yağında incir ya bakalmBen bı gece öncesinden zeytinyağına bir kuru inciri doğradım ertesi gün sabah onu yedim kahvaltıdan önce yediğimi yerine hemen yenisini dogradim hergun aynı şeyi tekrarladim iki ay bide Dr amaca bana b12 d vitamini c vitamini prowomen verdi bunları etkisiyle oldu bence
Tüpçü kim laŞitreslerden yiyemiyorum bacım. Tüpçü de vaktinde dediydi yemek ye diye, anlamadıydım. Bundanmış demek
kıskanma seni de özlerizO zaman sanada hıh
Bizde de romantik yok ilk filmimiz bile birlikte sinemaya gittiğimiz hedefim sensin
Tüp bebek doktoru işteTüpçü kim la
Tüp bebek Dr uBenim aklımda o zeytin yağında incir ya bakalm
Tüpçü kim la
Bizim daha iki sene oldukıskanma seni de özleriz
biz de kesin aksiyon filmine gitmişizdir 6 sene oldu ilk filmi izleyeli hiç hatırlamıyorum her hafta sinemaya gidiyorduk maşallah senin hafıza iyimiş ya
Canımsıno zaman daha çok gerilim seviyorsunuz öyle güzel oluyor da eşimin aksiyon filmlerinden fırsat gelmiyorhep vurdulu kırdılı romantik bile izleyemiyoruz izlediğimiz an uyuyor
olsun arada girmekten bişi olmazözletme kendini Paresilaaa da özletiyor kendini
Hmmm
yoo ben özlüyorum
Hee Dr dediyse doğrudur broTüp bebek doktoru işte
Hayır hayır Dr demedi bana onu tüpçü kim demişsin ya ona dedim tüp bebek Dr u diyeHee Dr dediyse doğrudur bro
iyi çok şükürCanımsın
Elde olmayan sebeplerden pek giremiyorum evede sistemi kurdum evden de çalışacağım. Karar falan yazacağım..
Sen naptın minnak napıyor annesi
Hmmm
O zaman kaçtım ben
siz taze çiftmişsinizBizim daha iki sene oldualtı sene olsa herhal bende hatirlamazdim çok filme gidemedikki pandemiden
Aynen keşke bitse de gitsek... Bizim kısa sürdü ya teyzesi tanıştırdı dört ay konuştuk nisanlandik bı dört ay nişanlı durduk evlendik hooop sekiz içinde hemen aldım verdimsiz taze çiftmişsinizbiz de uzun zamandır gidemiyoruz pandemiden en son eltilerin savaşına gittik hemen şu süreç bitse keşke
Tüpçü kim la
Diyaloğa gelTüp bebek doktoru işte
Canımsın
Elde olmayan sebeplerden pek giremiyorum evede sistemi kurdum evden de çalışacağım. Karar falan yazacağım..
Sen naptın minnak napıyor annesi
Hmmm
O zaman kaçtım ben
Diyaloğa gel
Sıyırmamıza az kaldıbir mucizee Benim tüplü dalış yaptığımı silmiş hafızadan. Konuştuğum dili unutmuş kız iki günde cık cık cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?