Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciddi ciddi bir şey anlatırken de tüpçü diye bahsediyorum ya geçen burda bir arkadaşın boşluğuna gelmiş. Gerçek tüpçüden bahsediyorum sanmış. Ne alaka diyor kız
Yemin ediorm çılgınsın
Hayır yani böyle olupta sonra birden nasıl dibe çekion kendini
Oda bir başarı

Kizlar nabersiniz. Degerlendirmeler bitti tabi hicbisi belli degil de antibiyotik kullansam mi? Augmentin 1000 mg? Disim apse yapti:/ Internette guvenli diyo ama prosepektusunde doktorunuza danisin dio. Doktoruma danismiyorm ben de size danisiyorum

Öyle becerilerim var evet
Olmasn bence
Kizlar nabersiniz. Degerlendirmeler bitti tabi hicbisi belli degil de antibiyotik kullansam mi? Augmentin 1000 mg? Disim apse yapti:/ Internette guvenli diyo ama prosepektusunde doktorunuza danisin dio. Doktoruma danismiyorm ben de size danisiyorum
İyiyiz abla sen nasılsın..
Antibiyotiklerin bazıları kullanılıo evet ama agumentin için fikrim yok

Tek vuruşta iki tane istiyor zaar
elinde olsa bütün yumurtaları tranafwr edecek
Kampanya varmış bir parasına iki tane
Bizim tüpçüde yok
Yesss beee son iğneyi de hallettik çok şükür bir süre iğne yok yasasinnn göbeğim delik deşik oldu yaaa

Himm kocakarı ilaclarindan pardon alternatif tıp tan yararlansan Dr a sormaya akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…