- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.341
Bana ordan iki taneTüpçüüü geldiiii ablaaaaaaaaa
Tüpçüüüüüüüüüüüü
Ciddi ciddi bir şey anlatırken de tüpçü diye bahsediyorum ya geçen burda bir arkadaşın boşluğuna gelmiş. Gerçek tüpçüden bahsediyorum sanmış. Ne alaka diyor kızTüpçüüü geldiiii ablaaaaaaaaa
Tüpçüüüüüüüüüüüü
Yemin ediorm çılgınsınCiddi ciddi bir şey anlatırken de tüpçü diye bahsediyorum ya geçen burda bir arkadaşın boşluğuna gelmiş. Gerçek tüpçüden bahsediyorum sanmış. Ne alaka diyor kız
Kız 2 taneye para dayanmazBana ordan iki tane
Öyle becerilerim var evetYemin ediorm çılgınsın
Hayır yani böyle olupta sonra birden nasıl dibe çekion kendini
Oda bir başarı
Tek vuruşta iki tane istiyor zaarKız 2 taneye para dayanmaz
Kampanya varmış bir parasına iki taneKız 2 taneye para dayanmaz
Olmasn benceÖyle becerilerim var evet
İyiyiz abla sen nasılsın..Kizlar nabersiniz. Degerlendirmeler bitti tabi hicbisi belli degil de antibiyotik kullansam mi? Augmentin 1000 mg? Disim apse yapti:/ Internette guvenli diyo ama prosepektusunde doktorunuza danisin dio. Doktoruma danismiyorm ben de size danisiyorum
Tek vuruşta iki tane istiyor zaar
Bizim tüpçüde yokKampanya varmış bir parasına iki tane
Yesss beee son iğneyi de hallettik çok şükürbir süre iğne yok yasasinnn göbeğim delik deşik oldu yaaa
Himm kocakarı ilaclarindan pardon alternatif tıp tan yararlansan Dr a sormaya akşamKizlar nabersiniz. Degerlendirmeler bitti tabi hicbisi belli degil de antibiyotik kullansam mi? Augmentin 1000 mg? Disim apse yapti:/ Internette guvenli diyo ama prosepektusunde doktorunuza danisin dio. Doktoruma danismiyorm ben de size danisiyorum
Hatun dayanamıyor. Hepsini bir arada yapıp çıkaracakOlmasn bence
İyiyiz abla sen nasılsın..
Antibiyotiklerin bazıları kullanılıo evet ama agumentin için fikrim yok
elinde olsa bütün yumurtaları tranafwr edecek
Bizim tüpçüde yok
YouTube da kadının biri hazır bez kullanmayın kendiniz yıkanacak bezler dikin yazmışKızlar herşeyi boşverinde..
Bebe olunca en üzüldüğüm şey ne biliomusunuz..
Bez parasılen zıçmaları bile para bu bebelerin, ona göre
Eşime kalsa öle yaparYouTube da kadının biri hazır bez kullanmayın kendiniz yıkanacak bezler dikin yazmış
Tabi yavrum o iğneleri bida kim yicekHatun dayanamıyor. Hepsini bir arada yapıp çıkaracak
Bunu denerik belkiKızlar herşeyi boşverinde..
Bebe olunca en üzüldüğüm şey ne biliomusunuz..
Bez parasılen zıçmaları bile para bu bebelerin, ona göre
Himm kocakarı ilaclarindan pardon alternatif tıp tan yararlansan Dr a sormaya akşam
Abla bizim burda rakı basarlar rakıAgri kesici olarak yariyo da o kocakari ilaclari iltihap icin ne yapabilirim bilmiyorum. Sarimsak yazio internette ama disardan ne kadar etki edecek bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?