- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.541
Valla sormaHayır kız yapma
Çılgın enişte iş başnda
Ayy abla burdada yapanlar oldu...Kizlar selam, buranin aynisinin yabanci versiyonu var demistim yeni kesfettim. Testler, belirtiler fln paylasilio tamam da millet ic camasirini paylasio sizce bu yerlesme kanamasi mi fln diye. Midem kalkti. KKda oyle sacmaliklar olmaz umarim. ⚘
Valla sormayok ya onu yapmaya da erinirim ben
A aaa. Yuh artik. Kapansin valla iyi olmus abartmasinlar. Bazen okudugumuz seylerden bile midemiz bulanio da hadi neyse diip geciyoruz.Ayy abla burdada yapanlar oldu...
Ama üyelikleri kapandı. İzin vermiyorlar burda öyle şeylere
resmen delilik
Benm işte perdeler camlar kaldı.. Annemle halledecekler saolsunlar sonra artk doğumu bekliyecez
A aaa. Yuh artik. Kapansin valla iyi olmus abartmasinlar. Bazen okudugumuz seylerden bile midemiz bulanio da hadi neyse diip geciyoruz.
O yabaci sitede de kimse pek cvp yazmio. Rapor da edebiliosun fln.
Bugun de bu konuya sardim. Belirti melirti konusmayayim diye gündem yaratiom
Daha benim o zamanlara cooook varAyy abla burdada yapanlar oldu...
Ama üyelikleri kapandı. İzin vermiyorlar burda öyle şeylere
resmen delilik
Benm işte perdeler camlar kaldı.. Annemle halledecekler saolsunlar sonra artk doğumu bekliyecez
yaa anlarsın diye şeeettim yeaah
Yirimmm, çok şükür canim iyi minnos daÇok şükür canım iyiyim
Sen nasılsın, minnoş nasıl?
Demokraside çareler tükenmez
Amin canım amin inşallah
Valla basım çok ağrıdı, Toplantım ve islerimiz vardı azcik kuzucgmm ondan pek gorunmedimKızzz nie sen olcaksnbizlerden yaranmak için özellerde gezen olmaz hayatımmmmm
Dayloşşşş sen nerdeydin bütün gn özledik
Bak temizlik knuşrular haberin olsn
Ben bitek dinledim
Ama tam kapanma bunun adı tamam mı
Eslerinize de ogretin ne yaaa bana kimse ogretmedi valla hayatini idame ettirmek istiyorsan esit miktarda yapacaksin bu kadar basitTemizlik yaparken eşlerinizede öğretin
Lazım olacaklarhayat müşterek
Ben öğretmedm biliodu zaten onun rahatlığı var
Anlamam.. Özel ilgi istiormyaa anlarsın diye şeeettim yeaah
Ne güzel yazmışsın dayloşşşşş kesinlikleeeeeYirimmm, çok şükür canim iyi minnos daPerşembe günü gorecegiz yine ikili test ayagina sonra da insallah cok uzatmaz arayı
Valla basım çok ağrıdı, Toplantım ve islerimiz vardı azcik kuzucgmm ondan pek gorunmedim
Temizlik dedigin nedir ki ya, cok hayatini mesgul ediyorsa yeterince baska bir isin yok demektiryap gec iste cok da anlam yukleme
Eslerinize de ogretin ne yaaa bana kimse ogretmedi valla hayatini idame ettirmek istiyorsan esit miktarda yapacaksin bu kadar basitben anlamıyorum zaten, ay bilmez, yapamaz, o anlamaz, beceremez ki filan. Kendimize cok anlam yüklüyoruz gereksiz yere, baska gailemiz mi yok allaasen. Niye yapamasinlar embesil mi onlar? Kadin erkek calisiyorsa ev yükü esittir, birinden biri çalışmıyorsa dahi ev isi tek kişinin sorumlulugunda değildir. Bunu ötesi berisi yok. Yok kadin eli gibi olmazms, yok iyi yapamazms, yok arkasindan gezermisiz, yok yardim edermis arada sag olsunmus, yok cocuga bakmayi beceremezmis... Bunların hepsi hikaye... Deger bulmak icin birsuru yol var, uretmek, calismak, hobi beceri edinmek, sayginlik kazanmak vs. Kadınların kendilerini bu kadar ezik kabul etmesini ben kabul edemiyorum ve elimden geldiğince de anlatmaya calisacagim...
E iste Eerrrrkkkeeekkk diyoruz sonra o PAŞALAR ERKEKLER kendilerine rol bicip orda burda insan biçiyorlar, sapıklık yapıyorlar, sacma sapan triplere giriyorlar. Taaaa burdan başlıyor o kadin erkek ayrimi iste. Kadin gereginden fazla rol yükleniyor ve saniyor ki oyle olunca ona deger verecek herkes, bak kadin gibi kadin diyecek, maasallah ne becerikli diyecek çünkü başka vasfimiz yok ya bizim, cocuk cocuga bakmak da kadinliga ekstra deger katar zaten. Erkek de g.t yayıp, errrrkeklik taslayacak. Cunku o erkekkkk.... Yemisim oyle erkegi.... Bi ise yaramaz fos hayatlar... Gerek kadin gerekse erkek bir diğeri olmadan hayatini rahatlikla sürdürebilmeli, bu kadar basit.Anlamam.. Özel ilgi istiorm
Ne güzel yazmışsın dayloşşşşş kesinlikleeeee
Ben sinir oluyorum yapmayan erkeklere.. Bir arkadaşıma sinir oluyorum dediğim zaman ama o erkekkkkk demişti
Ağzının ortasına 2 tane vurasım geldi..
Yada işte ben yaptırmammmmm
Nie yaptırmazsn arkadaş.. Oda o evde yaşıo.. Yapsın yapacak yapmalı yani...
Hayır öyle hunharca temizliktende bahsetmiorm ama mesela lavabolar.. Hijyen açısından da önemli... Oda kullanıo.. Eline yapşmaz demi
Ba feminist damarıma bastın dayloş
Ama olsn seninle aynı fikirde olmak güzel
Anlamam.. Özel ilgi istiorm
Ne güzel yazmışsın dayloşşşşş kesinlikleeeee
Ben sinir oluyorum yapmayan erkeklere.. Bir arkadaşıma sinir oluyorum dediğim zaman ama o erkekkkkk demişti
Ağzının ortasına 2 tane vurasım geldi..
Yada işte ben yaptırmammmmm
Nie yaptırmazsn arkadaş.. Oda o evde yaşıo.. Yapsın yapacak yapmalı yani...
Hayır öyle hunharca temizliktende bahsetmiorm ama mesela lavabolar.. Hijyen açısından da önemli... Oda kullanıo.. Eline yapşmaz demi
Ba feminist damarıma bastın dayloş
Ama olsn seninle aynı fikirde olmak güzel
Yüreğine sağlık yaaaE iste Eerrrrkkkeeekkk diyoruz sonra o PAŞALAR ERKEKLER kendilerine rol bicip orda burda insan biçiyorlar, sapıklık yapıyorlar, sacma sapan triplere giriyorlar. Taaaa burdan başlıyor o kadin erkek ayrimi iste. Kadin gereginden fazla rol yükleniyor ve saniyor ki oyle olunca ona deger verecek herkes, bak kadin gibi kadin diyecek, maasallah ne becerikli diyecek çünkü başka vasfimiz yok ya bizim, cocuk cocuga bakmak da kadinliga ekstra deger katar zaten. Erkek de g.t yayıp, errrrkeklik taslayacak. Cunku o erkekkkk.... Yemisim oyle erkegi.... Bi ise yaramaz fos hayatlar... Gerek kadin gerekse erkek bir diğeri olmadan hayatini rahatlikla sürdürebilmeli, bu kadar basit.
Nasılsın güzellik
yürü be dayloooo arkandayızE iste Eerrrrkkkeeekkk diyoruz sonra o PAŞALAR ERKEKLER kendilerine rol bicip orda burda insan biçiyorlar, sapıklık yapıyorlar, sacma sapan triplere giriyorlar. Taaaa burdan başlıyor o kadin erkek ayrimi iste. Kadin gereginden fazla rol yükleniyor ve saniyor ki oyle olunca ona deger verecek herkes, bak kadin gibi kadin diyecek, maasallah ne becerikli diyecek çünkü başka vasfimiz yok ya bizim, cocuk cocuga bakmak da kadinliga ekstra deger katar zaten. Erkek de g.t yayıp, errrrkeklik taslayacak. Cunku o erkekkkk.... Yemisim oyle erkegi.... Bi ise yaramaz fos hayatlar... Gerek kadin gerekse erkek bir diğeri olmadan hayatini rahatlikla sürdürebilmeli, bu kadar basit.
şükür ya iyiyim.ancak yine şu berbat işyerinde koca patronun içinden geçen asıl isteklerini dinlemekle yine güzel başlamadım.saat 8 den önce gelincekmiş (diğer kız geliyor 15 dk önce) masalar silincekmiş temizlik yapılcakmış(o yapıyor) ben 8 de gelince kalanından yapıyorum.iş kendi işin gibi benimsencekmiş de başka işyerinde olsa yarım saat erken kalkması gerekecekmiş de.gelinim sana söylüyorum kızım sen anla atıf yapıyor bana (ama bi yerime takan kim)zaten it gibi 10.5 saat çalışıyoorum.artı oruç zamanı yemek için bile kalkmıyorum (ki yerken bile en fazla 15 dk) şurdan bi defolup gitseydim ya hamilelik ya eşimin tayiniNasılsın güzellik
He tam kapanma ne demezsinKızzz nie sen olcaksnbizlerden yaranmak için özellerde gezen olmaz hayatımmmmm
Dayloşşşş sen nerdeydin bütün gn özledik
Bak temizlik knuşrular haberin olsn
Ben bitek dinledim
Ama tam kapanma bunun adı tamam mı
Burda da varmış ama Allah tan denk gelmedimKizlar selam, buranin aynisinin yabanci versiyonu var demistim yeni kesfettim. Testler, belirtiler fln paylasilio tamam da millet ic camasirini paylasio sizce bu yerlesme kanamasi mi fln diye. Midem kalkti. KKda oyle sacmaliklar olmaz umarim. ⚘
Belkim perşembe cinsiyeti de öğrenirsinYirimmm, çok şükür canim iyi minnos daPerşembe günü gorecegiz yine ikili test ayagina sonra da insallah cok uzatmaz arayı
Valla basım çok ağrıdı, Toplantım ve islerimiz vardı azcik kuzucgmm ondan pek gorunmedim
Temizlik dedigin nedir ki ya, cok hayatini mesgul ediyorsa yeterince baska bir isin yok demektiryap gec iste cok da anlam yukleme
Eslerinize de ogretin ne yaaa bana kimse ogretmedi valla hayatini idame ettirmek istiyorsan esit miktarda yapacaksin bu kadar basitben anlamıyorum zaten, ay bilmez, yapamaz, o anlamaz, beceremez ki filan. Kendimize cok anlam yüklüyoruz gereksiz yere, baska gailemiz mi yok allaasen. Niye yapamasinlar embesil mi onlar? Kadin erkek calisiyorsa ev yükü esittir, birinden biri çalışmıyorsa dahi ev isi tek kişinin sorumlulugunda değildir. Bunu ötesi berisi yok. Yok kadin eli gibi olmazms, yok iyi yapamazms, yok arkasindan gezermisiz, yok yardim edermis arada sag olsunmus, yok cocuga bakmayi beceremezmis... Bunların hepsi hikaye... Deger bulmak icin birsuru yol var, uretmek, calismak, hobi beceri edinmek, sayginlik kazanmak vs. Kadınların kendilerini bu kadar ezik kabul etmesini ben kabul edemiyorum ve elimden geldiğince de anlatmaya calisacagim...
tipr bak yaaaaaaaaa
Allahım şunun tipe bak yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?