- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.561
Kıyamam sana.. Valla bu iş yerine ben bile teee ne zamandor gıcık oldumşükür ya iyiyim.ancak yine şu berbat işyerinde koca patronun içinden geçen asıl isteklerini dinlemekle yine güzel başlamadım.saat 8 den önce gelincekmiş (diğer kız geliyor 15 dk önce) masalar silincekmiş temizlik yapılcakmış(o yapıyor) ben 8 de gelince kalanından yapıyorum.iş kendi işin gibi benimsencekmiş de başka işyerinde olsa yarım saat erken kalkması gerekecekmiş de.gelinim sana söylüyorum kızım sen anla atıf yapıyor bana (ama bi yerime takan kim)zaten it gibi 10.5 saat çalışıyoorum.artı oruç zamanı yemek için bile kalkmıyorum (ki yerken bile en fazla 15 dk) şurdan bi defolup gitseydim ya hamilelik ya eşimin tayini
Ayy bunun tasmasıdamo var
hayırlıısı.şu mübarek günler çok daha fazla dua ediyorum ama..Kıyamam sana.. Valla bu iş yerine ben bile teee ne zamandor gıcık oldum
Allah niyetine göre versin kuzum ne diyim
Ayy bunun tasmasıdamo var
Kahkaha krizine girdim
Sen de bir rahat edemedin şu adliyede ya :/Dönüşümlü çalışıyoruz.
Cuma gitmedim yarında gitmeyeceğim
Salı ise paşa paşa gideceğim
Amin canım aminnnn
Kv diyor bir eksiğiniz kaldı o da olunca tam olacaksınız diyor
Artık bebek diye tutturmuyor
Sanırım tembihlendi
Daha durun ya hemen şaapmayalımHadi bak @NealStreet sırasını salıo
Sakın yapma len. Sıcak da koyma orana. Regl olmayı bekle kendi sökülsünAcaba diyorum regl masajı mi yapsam gelsin diye şuan aklıma geldi
Kul sikismadikca Hızır yetişmezmis inşallah rabbim tez zamanda kurtaracak seni mucizemm iki mucizeyi bianda yasahayırlıısı.şu mübarek günler çok daha fazla dua ediyorum ama..
Yok kız yapmiom bişi sıcak da koymadım ağrı oluyo regli gibi ona bile ovmuyorum nolur nolmaz diyeHelloyun merabayın
Sen de bir rahat edemedin şu adliyede ya :/
Kayınvaliden de yani neyse bir şey demiyorum
Daha durun ya hemen şaapmayalım
Sakın yapma len. Sıcak da koyma orana. Regl olmayı bekle kendi sökülsün
Allah razı olsun nurum inşallah bakalmKul sikismadikca Hızır yetişmezmis inşallah rabbim tez zamanda kurtaracak seni mucizemm iki mucizeyi bianda yasa
Ben de eşime "Bağırsaklarım mı delindi acaba operasyonda" diyordumYok kız yapmiom bişi sıcak da koymadım ağrı oluyo regli gibi ona bile ovmuyorum nolur nolmaz diyeiçimi deldiler diye korkuyorum dokunamiyorum
bir bedduanıza talibim (suratsıza)
İnşallah hayırlısıyla bebik gelsin de kurtarsın seni oradanbir bedduanıza talibim (suratsıza)şaka şaka duanıza talibim şurdan hayırlı bi sebeple tez vakitte kurtulmaya..
Hadi gidioz mu
inşallah canımİnşallah hayırlısıyla bebik gelsin de kurtarsın seni oradan
Bende hep ediorm sana güsellikhayırlıısı.şu mübarek günler çok daha fazla dua ediyorum ama..
Ben şaaptım bile vallaHelloyun merabayın
Sen de bir rahat edemedin şu adliyede ya :/
Kayınvaliden de yani neyse bir şey demiyorum
Daha durun ya hemen şaapmayalım
Sakın yapma len. Sıcak da koyma orana. Regl olmayı bekle kendi sökülsün
Hep üzüokar onu ya
Tünaydın prensesimTünaydıın
Gün sayyom geçmiyor. Nereye gün saydığım da belli değil. Ne zaman geleceği belli olmayan bir regl. Belirsizliklerle çevriliyimBen şaaptım bile valla
Hiç ya di miHep üzüokar onu ya
Sanki daha iyisini bulacaklar
Benmde regllerim düsensizdiGün sayyom geçmiyor. Nereye gün saydığım da belli değil. Ne zaman geleceği belli olmayan bir regl. Belirsizliklerle çevriliyim
Hiç ya di mi
Allah razı olsun bebişimBende hep ediorm sana güsellik
Ben şaaptım bile valla
Hep üzüokar onu ya
Sanki daha iyisini bulacaklar
Tünaydın prensesim
Neyine gün sayiosun ki bugünlerin tadını çıkar sonra ah midem bulaniyo ah canım şunu çekti ah kilo mu aldım diye geçircen dokuz ayıGün sayyom geçmiyor. Nereye gün saydığım da belli değil. Ne zaman geleceği belli olmayan bir regl. Belirsizliklerle çevriliyim
Hiç ya di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?