- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.581
Amaağn hayırlısıyla gelsin de düzenimiz de bozulmayaydı iyiydiBenmde regllerim düsensizdi
Hele tüp bebek sürecinde gelsin istedikçe gelmezdi
Ama kaçarı yok, eççek gibi gelecek
Tadını çıkaramıyorum. Tutacak mı merakı dürtüklüyor sürekliNeyine gün sayiosun ki bugünlerin tadını çıkar sonra ah midem bulaniyo ah canım şunu çekti ah kilo mu aldım diye geçircen dokuz ayı
Ohooo sen şimdiden gerilirsen buleee olmazki ama hayal kur pozitif enerji gönder evrene ben hamile olunca canım şunu çekecek de karnım ne kadar büyüyebilir de tutacak mı tutmicak mi demeAmaağn hayırlısıyla gelsin de düzenimiz de bozulmayaydı iyiydi
Tadını çıkaramıyorum. Tutacak mı merakı dürtüklüyor sürekli
Biz gelsn istedikçe hormonlarımız ve beynimiz savaş açıoAmaağn hayırlısıyla gelsin de düzenimiz de bozulmayaydı iyiydi
Tadını çıkaramıyorum. Tutacak mı merakı dürtüklüyor sürekli
Benim güzelliğim yeter tabiki de ben yenicemBiz gelsn istedikçe hormonlarımız ve beynimiz savaş açıo
Ben seni yenecem
Hayır hayır ben seni yenecem
Zaten senin elinde olsa 9 ayı 9 güne indirecenBenim güzelliğim yeter tabiki de ben yenicemdelilik parayla mı arkidess
Ben indirmiomki günler çabuk geciyi bak öğlen olmuş bileZaten senin elinde olsa 9 ayı 9 güne indirecen
En son oyun oynuodu eşiyle
İyi olsunlar çocuk yapsınlar da razıyız gelmemesineEn son oyun oynuodu eşiyle
Sanırım oyun karakteri olup yok oldular
Eşi ayağını burktu ya.. Evde eşi
Belki beybi yapıolardır inşallahHemsirecik
Beybi dışında hiç birine razı değişim yoo hayırİyi olsunlar çocuk yapsınlar da razıyız gelmemesine
İşte ben de onu dedimBeybi dışında hiç birine razı değişim yoo hayır
Ne oldu gelinimSabah uyanınca toparladım, bulaşıkları yerleştirdim, çamaşırları makineye attım. Şimdi oturdum biraz. Yemeğe kalkıcam bir kaç saate. Moralim bozuk be yaa. Siz napıyosunuz?
@NealStreet
Bal0ncuk
Valla askos napiyim evet çok istiyorum ama rabbim ol derse olur içimizi kalbimizi duamızı biliyo rabbim verirse binlerce şükür vermezse de binlerce şükür en iyisini o bilir imtihanimiz der otururuz@NealStreet ile rolleri değişmişsiniz
Hep böyle kal nurumValla askos napiyim evet çok istiyorum ama rabbim ol derse olur içimizi kalbimizi duamızı biliyo rabbim verirse binlerce şükür vermezse de binlerce şükür en iyisini o bilir imtihanimiz der otururuz
Hayırlar olsunSabah uyanınca toparladım, bulaşıkları yerleştirdim, çamaşırları makineye attım. Şimdi oturdum biraz. Yemeğe kalkıcam bir kaç saate. Moralim bozuk be yaa. Siz napıyosunuz?
@NealStreet
Bal0ncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?