Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum bana bir hafta diyet vermişti, gebelik şekerim sınırda diye.
Tam sonuna geldim derken dün diyeti bozdum ya, gözüm mü döndü ne oldu bilmiyorum. Eşim de şimdi baştan başlıcaksın diyete dedi, bir hafta mayalı hamur yasaktı bana ya.
Nurzfr

Benimde sınırda ve hiç diklat etmedm
Nabim yani edemiorm can bu istio
Mahrum edemem kendimi

Tatlısım sadece birgün bozdun dimi bide tepsinin tamamını kendin mi yedin... Sakın diyet yaparken böyle hatalara düşme evet dun canım çekti yedim ama bugün kaldığım yerden devam ediyorum de kendine sık sık tekrarlama bozma işlemlerini ama haftada bir de normal

Tepsinin tamamını nasıl yiyim kız. Beni gözünüzde nasıl canlandırıyosunuz siz? Nurzfr
Ya bakıyorum, normalde referans 153, benim de 145 çıktı şekerim.
Ama hastanenin referansı 120 olduğu için yüksek diyo bana.
75 mg yükleme, niye farklı referans aralıkları var bilmiyorum. Bal0ncuk

Bizimde 92miş benm 82mi 84mü ne çktı açlık
Amannn dedm açmı kalaym
Kalamam

Bana niyeyse seninki doğru bir sonuçmuş gibi de gelmiyor ya. Hemşire yanlış içirmiş ya suyu sana. Bir kereden bir şey olmaz bence de. Eşin de amma moral bozucu beee aaaaa. Bir şey olmaz dikkat etmeye devam edersin. Çık sokak aralarında minik yürüyüşler yap

Hayır bizim canlandirmamiz senin sözlerinle öyle bı anlattinki dedim iki tepsiyi gömdü bı güzel bak bende şeker var hap kullanıyorum(aklıma geldikçe mesela bugün unuttum) ama yine de yiyorum arada canım cekiyo pirinç pilavı yiom makarna yiom hele her akşam kahvenin yanında çikolata yiom o kadarda eziyet etme kendine bu haldeyken bile şekerim düştü neden hergun karbonhidrat almıyorum arada canım çok isteyince alıyorum çikolatayı saymıyorum çünkü bitter yiyorum Max iki parça yiom

Bizimde 92miş benm 82mi 84mü ne çktı açlık
Amannn dedm açmı kalaym
Kalamam
50,75,100 mg çeşitleri var, değişiyor değerleri ama 75 mg'ın 153 idi, kızlarla da konuştuk, internetten de araştırdım. Bilmiyorum valla ya.
4 dakikada iç iç çabuk iç dedi, zaten 12 saat aç gitmiştim oraya. Su bile içmemiştim, beynim döndü valla ilk içince. 1. saatte kan aldı, ikinci saatte kan aldı onlarda sorun yoktu, sadece üçüncü saat böyle çıktı. 16 saat aç ve dil dışarda bi şekilde eve geldim.
Makarna, çikolata on gündür zaten konu dışı, ölüyorum anlasana repliği vardı ya bihter ziyagilin.

Ben 75lik içtim elmalı

Ben 75lik içtim elmalı
Çilekliydi benimki ama eşim olmasa düşer bayılırdım heralde bi ara gözüm kararır gibi oldu, hemşire de ikide bir kusarsan iptal olur bak iyi misin diye soruyo.
Hatırlatma diyorum, iki dk sonra diyo ki, miden bulanıyo mu?

O yüzden bugünden bişi olmaz sürekli tekrarlamadikca eşine de dediklerimi şöyle ne o öyle baştan baslaymis cikcikcik

Bi tane kıymalı pide yüzünden düştüğümüz hallere bak, kisti misti hep unuttum bu iş çıkınca.
Ekmeğim suyum unmuş, şekermiş benim. Sürekli aç, sürekli aranır vaziyetteyim, şekerler, çükolatalar gözümün içine bakıyor, sıcak bir simit için ruhumu satıcam nerdeyse. Nurzfr

Aaa simit dedin de ben üç aydır simit yemiyorum haaa leblebi kuru üzüm aldır eşine karıştır arada bı çay bardağı kadar atistir havuç ye çok açlık hissedince canın tatlı isteyince

önümüzdeki üç gün içinde bebeğinizin akciğerlerinde kan damarları gelişmeye başlayacak. Anneler bugünlerde erken doğum belirtileri konusunda endişelenebilir. Diğer kültürlerde doğum : Kabile halkları arasında en çok doğum yapılan yer evdir. Bugün dünya genelinde yaşayan insanların %98'i evde doğmuştur.
Miss Bride hamile günlüğündeki yazı dikkatimi çekti

Orada bol bol çikolata yeyin yazmadığı sürece benim ilgimi çekeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…