- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.621
"Bir de kus istersen Feriha" da dedi miÇilekliydi benimki ama eşim olmasa düşer bayılırdım heralde bi ara gözüm kararır gibi oldu, hemşire de ikide bir kusarsan iptal olur bak iyi misin diye soruyo.
Hatırlatma diyorum, iki dk sonra diyo ki, miden bulanıyo mu?
Özel hastane ya, yükleme iptal olursa baştan randevu açıp yükleme için para veriyosun. Benim derdim para değil, eşimin gidecek olması, eşim varken bile o tuttu beni, ayrıntılı ultrason randevusunu bile ona aldırdım, benim ayakta duracak halim kalmadı sen al diye, kimse benimle hastaneye gelmez, yaşadığım yere de uzak, tek başıma aç gidersem yollarda düşer kalırım diye tutuyorum kendimi, hemşire de sağolsun elinden geleni yaptı sözlü olarak."Bir de kus istersen Feriha" da dedi mi
Gerçekten ne kadar arıza varsa hepsine denlik geliyorsunÖzel hastane ya, yükleme iptal olursa baştan randevu açıp yükleme için para veriyosun. Benim derdim para değil, eşimin gidecek olması, eşim varken bile o tuttu beni, ayrıntılı ultrason randevusunu bile ona aldırdım, benim ayakta duracak halim kalmadı sen al diye, kimse benimle hastaneye gelmez, yaşadığım yere de uzak, tek başıma aç gidersem yollarda düşer kalırım diye tutuyorum kendimi, hemşire de sağolsun elinden geleni yaptı sözlü olarak.
İnşallah bu aksiliklerle sınırlı kalır valla ne diyim. :)Gerçekten ne kadar arıza varsa hepsine denlik geliyorsun
neal caddesi neden böyleGerçekten ne kadar arıza varsa hepsine denlik geliyorsun
Oldum olası öyle diyo ama gelinliğimiz kalmadı artık.neal caddesi neden böyle
Miss Bride bride=gelin demek balo ondan mı gelinim diyor saaaa kocası ingilizce örtmeni olunca tabi ben cahil cühela
İnşallah inşallahİnşallah bu aksiliklerle sınırlı kalır valla ne diyim. :)
Sıkılmak üzülmek yok bize. Cuğarayı bırak elindenneal caddesi neden böyle
Miss Bride bride=gelin demek balo ondan mı gelinim diyor saaaa kocası ingilizce örtmeni olunca tabi ben cahil cühela
ben de yeni evli taze gelinzin sanmıştımOldum olası öyle diyo ama gelinliğimiz kalmadı artık.
neden adını cadde koydun diyomSıkılmak üzülmek yok bize. Cuğsrayı bırak elinden
Koyarım ben öyleben de yeni evli taze gelinzin sanmıştım
neden adını cadde koydun diyom
ne varmış o caddede merak ettim sen ciğara yakıncaben de yeni evli taze gelinzin sanmıştım
neden adını cadde koydun diyom
piiii ben cigara içmem kiKoyarım ben öyleSen niye benim kullanıcı adıma cuğara yakıyon olum? Duman oluyor bak burlar hep
sahibine soruyoz dış ülkede mi yaşıyon ne varmışne varmış o caddede merak ettim sen ciğara yakınca
Yek yea çok önceden yurt dışında yaşamıştım bir dönem. İstanbul'dayım doğduğumdan beripiiii ben cigara içmem ki
sahibine soruyoz dış ülkede mi yaşıyon ne varmış
Neden istanbul caddesi değil o zamanYek yea çok önceden yurt dışında yaşamıştım bir dönem. İstanbul'dayım doğduğumdan beri
googledan baktım da güzel yermiş İstanbul kadar olmasa daYek yea çok önceden yurt dışında yaşamıştım bir dönem. İstanbul'dayım doğduğumdan beri
nette öyle yazıyorkızlar kanda bakılan plt hormonu kan pıhtılaşmasının takibi için mi bakılıyor
hımm O zaman hamilelikte burdan takip edilebiliyor benim hep yüksek çıkmışnette öyle yazıyor
Onu da sen koy bacım. Derdimiz bu mu kaldı ahshhsjsNeden istanbul caddesi değil o zaman
Tarlabaşı yapayım isterseniz kullanıcı adımı sizin güzel hatrınız için. Ne gibi bir olay bekliyorsunuz anlamadım ajhsnsjskskkdgoogledan baktım da güzel yermiş İstanbul kadar olmasa daben de olaylı bir yer sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?