- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.641
o etkili olsa da tek bir şeye bakmıyorlardır bence. inşallah sıkıntı yoktur sen içini ferah tuthımm O zaman hamilelikte burdan takip edilebiliyor benim hep yüksek çıkmış
aslında doğru diyorsun nicklerin illaki bir anlamı olmuyor köfte makarna bile oluyorTarlabaşı yapayım isterseniz kullanıcı adımı sizin güzel hatrınız için. Ne gibi bir olay bekliyorsunuz anlamadım ajhsnsjskskkdbir mucizee de rahat bir nefes alır
Aynen ben de hala neye dertlendi diye düşünüyorumaslında doğru diyorsun nicklerin illaki bir anlamı olmuyor köfte makarna bile oluyorcadde ismi olması abes değil de mucize efkarlı yazınca başka bir şey sandım
merak eetim ya.gebeyken pıhtılaşma düzeyine bakılıp iğne dozajı ayarlanıyomuş.bende dr öyle bişey dememiştio etkili olsa da tek bir şeye bakmıyorlardır bence. inşallah sıkıntı yoktur sen içini ferah tut
Ayy yk ben tek gittim dipçik gibiydim ya etkilemedi bemiÇilekliydi benimki ama eşim olmasa düşer bayılırdım heralde bi ara gözüm kararır gibi oldu, hemşire de ikide bir kusarsan iptal olur bak iyi misin diye soruyo.
Hatırlatma diyorum, iki dk sonra diyo ki, miden bulanıyo mu?
O zaman benden etli butlulara gelsin yani bana
Valla ben çikolata felan bayılırdımBütün dünyevi zevklerimden arındım.
Bu karnımdaki zilli olmasa zor vazgeçerdim ben çikolatamdan ama.
önümüzdeki üç gün içinde bebeğinizin akciğerlerinde kan damarları gelişmeye başlayacak. Anneler bugünlerde erken doğum belirtileri konusunda endişelenebilir. Diğer kültürlerde doğum : Kabile halkları arasında en çok doğum yapılan yer evdir. Bugün dünya genelinde yaşayan insanların %98'i evde doğmuştur.
Miss Bride hamile günlüğündeki yazı dikkatimi çekti
Kocam şekilneal caddesi neden böyle
Miss Bride bride=gelin demek balo ondan mı gelinim diyor saaaa kocası ingilizce örtmeni olunca tabi ben cahil cühela
Oldum olası öyle diyo ama gelinliğimiz kalmadı artık.
Bilgim yk ama sen nüçün aklına takıonkızlar kanda bakılan plt hormonu kan pıhtılaşmasının takibi için mi bakılıyor
Hayır uzun zamandır iyi değil gibime geliobir mucizee iyi misin sen?
Çuku çuku ne zaman başlıyor tedavi
niye ben berduş muyum? aşk olsun balo ne konuda iiyi değilim? evde mi iş de mi yemek de mi temizlikte mi yoksaaa yoksaaa neyse orayı bilemezsinAyy yk ben tek gittim dipçik gibiydim ya etkilemedi bemi
çatlak
Valla ben çikolata felan bayılırdım
Gebeliğimde tiksindim hiç yemedm
Dr şekerin sınırda diyince sanki dürttü çikolata yemeye başladm
deli ya neleri okuyır..
Ben hiç yapmadm
Kocam şekilönümden çekil
sen hep gelinim kalacaksn anne olsanda
Bilgim yk ama sen nüçün aklına takıon
Dr bişi olsa demezmiydi kuzucuk
Hayır uzun zamandır iyi değil gibime gelio
Ben senden heycanlııııııregl gelmesini bekliyorum cağğnıım 15’inde gelecek umarım ahhshs
Kişilik olarak iyisin len ona kimse laf edemez.. Canm mucizemniye ben berduş muyum? aşk olsun balo ne konuda iiyi değilim? evde mi iş de mi yemek de mi temizlikte mi yoksaaa yoksaaa neyse orayı bilemezsin
Ben senden heycanlıııııı
Kişilik olarak iyisin len ona kimse laf edemez.. Canm mucizem
Psikolojin için aynı şeyi söleyemiecem
Hiç mi üşenmedin be3 saatir puzzle yapıodum gözlerim
Tabikiiiiiigüzel olcak dimiiiiğğğ herşeeey
YökkHiç mi üşenmedin be
Yavrum ojeyi süren asetonu nie kullanmasn..Kızlar, kocam geldi diye hayatımda ilk kez kırmızı oje sürdüm, o ne illet bişeymiş, çıkmıyo, aseton kullanamıyorum hamileyim, asetonsuz oje çıkarma mendillerinden aldım. Tırnaklarımdan zar zor çıkardım ama tam arasında kalan yerler çıkmıyo, pembe pembe görünüyo. Deliricem bi kazımadığım kaldı.
Öneriniz var mı?
Valla çok araştırdım, oje sıkıntı değilmiş arada bir sürünce ama aseton sıkıntı yazmışlar hep, hamile kaldığımdan beri hiç kullanmamıştım, bilsem böyle olacak yine sürmezdim.Yavrum ojeyi süren asetonu nie kullanmasn..
Çıkar asetonla.. Sonra bir güzel ellerini iyice yıka bişey olmaz
Ben şimdiye kadar hiç asetonla çıkarmadım hep sürdüm süslü dursun diye elim sudan çıkmadığı için kendiliğinden çıktı ama tabi ben mat kullandim ojeleri onlar daha farklı digerlerindenKızlar, kocam geldi diye hayatımda ilk kez kırmızı oje sürdüm, başka renkler sıkıntı olmuyodu o ne illet bişeymiş, çıkmıyo, aseton kullanamıyorum hamileyim, asetonsuz oje çıkarma mendillerinden aldım. Tırnaklarımdan zar zor çıkardım ama tam arasında kalan yerler çıkmıyo, pembe pembe görünüyo. Deliricem bi kazımadığım kaldı.
Öneriniz var mı?
Kuzum o mendillerde aseton gibi ama öyle düşün.. Zaten başka çareside ykValla çok araştırdım, oje sıkıntı değilmiş arada bir sürünce ama aseton sıkıntı yazmışlar hep, hamile kaldığımdan beri hiç kullanmamıştım, bilsem böyle olacak yine sürmezdim.
Nurum en merak ettiğim şey şu hep birine soracam diorm sana denk geldi bakBen şimdiye kadar hiç asetonla çıkarmadım hep sürdüm süslü dursun diye elim sudan çıkmadığı için kendiliğinden çıktı ama tabi ben mat kullandim ojeleri onlar daha farklı digerlerinden
Pembe pembe görünmüyo mu tırnakların kenarından, resmen takıntı yaptım gördükçe sinir oluyorum. Ellerim %95 çıktı zaten de ayağımdakilerin çıkası yok.Kuzum o mendillerde aseton gibi ama öyle düşün.. Zaten başka çareside yk
Yada bekliecen birkaç güne yıkadkça gitmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?