Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarlabaşı yapayım isterseniz kullanıcı adımı sizin güzel hatrınız için. Ne gibi bir olay bekliyorsunuz anlamadım ajhsnsjskskkd bir mucizee de rahat bir nefes alır
aslında doğru diyorsun nicklerin illaki bir anlamı olmuyor köfte makarna bile oluyor cadde ismi olması abes değil de mucize efkarlı yazınca başka bir şey sandım

Ayy yk ben tek gittim dipçik gibiydim ya etkilemedi bemi

O zaman benden etli butlulara gelsin yani bana
çatlak

Bütün dünyevi zevklerimden arındım.
Bu karnımdaki zilli olmasa zor vazgeçerdim ben çikolatamdan ama.
Valla ben çikolata felan bayılırdım
Gebeliğimde tiksindim hiç yemedm
Dr şekerin sınırda diyince sanki dürttü çikolata yemeye başladm

deli ya neleri okuyır..
Ben hiç yapmadm

neal caddesi neden böyle
Miss Bride bride=gelin demek balo ondan mı gelinim diyor saaaa kocası ingilizce örtmeni olunca tabi ben cahil cühela
Kocam şekil önümden çekil

Oldum olası öyle diyo ama gelinliğimiz kalmadı artık.
sen hep gelinim kalacaksn anne olsanda

kızlar kanda bakılan plt hormonu kan pıhtılaşmasının takibi için mi bakılıyor
Bilgim yk ama sen nüçün aklına takıon
Dr bişi olsa demezmiydi kuzucuk

Hayır uzun zamandır iyi değil gibime gelio

niye ben berduş muyum? aşk olsun balo ne konuda iiyi değilim? evde mi iş de mi yemek de mi temizlikte mi yoksaaa yoksaaa neyse orayı bilemezsin

regl gelmesini bekliyorum cağğnıım 15’inde gelecek umarım ahhshs
Ben senden heycanlıııııı
niye ben berduş muyum? aşk olsun balo ne konuda iiyi değilim? evde mi iş de mi yemek de mi temizlikte mi yoksaaa yoksaaa neyse orayı bilemezsin
Kişilik olarak iyisin len ona kimse laf edemez.. Canm mucizem
Psikolojin için aynı şeyi söleyemiecem

Kızlar, kocam geldi diye hayatımda ilk kez kırmızı oje sürdüm, başka renkler sıkıntı olmuyodu o ne illet bişeymiş, çıkmıyo, aseton kullanamıyorum hamileyim, asetonsuz oje çıkarma mendillerinden aldım. Tırnaklarımdan zar zor çıkardım ama tam arasında kalan yerler çıkmıyo, pembe pembe görünüyo. Deliricem bi kazımadığım kaldı.
Öneriniz var mı?

Yavrum ojeyi süren asetonu nie kullanmasn..
Çıkar asetonla.. Sonra bir güzel ellerini iyice yıka bişey olmaz

Yavrum ojeyi süren asetonu nie kullanmasn..
Çıkar asetonla.. Sonra bir güzel ellerini iyice yıka bişey olmaz
Valla çok araştırdım, oje sıkıntı değilmiş arada bir sürünce ama aseton sıkıntı yazmışlar hep, hamile kaldığımdan beri hiç kullanmamıştım, bilsem böyle olacak yine sürmezdim.

Ben şimdiye kadar hiç asetonla çıkarmadım hep sürdüm süslü dursun diye elim sudan çıkmadığı için kendiliğinden çıktı ama tabi ben mat kullandim ojeleri onlar daha farklı digerlerinden

Valla çok araştırdım, oje sıkıntı değilmiş arada bir sürünce ama aseton sıkıntı yazmışlar hep, hamile kaldığımdan beri hiç kullanmamıştım, bilsem böyle olacak yine sürmezdim.
Kuzum o mendillerde aseton gibi ama öyle düşün.. Zaten başka çareside yk
Yada bekliecen birkaç güne yıkadkça gitmesini

Ben şimdiye kadar hiç asetonla çıkarmadım hep sürdüm süslü dursun diye elim sudan çıkmadığı için kendiliğinden çıktı ama tabi ben mat kullandim ojeleri onlar daha farklı digerlerinden
Nurum en merak ettiğim şey şu hep birine soracam diorm sana denk geldi bak
Siz o az soyulmuş ojelerle nasıl dayanıosunuz

Kuzum o mendillerde aseton gibi ama öyle düşün.. Zaten başka çareside yk
Yada bekliecen birkaç güne yıkadkça gitmesini
Pembe pembe görünmüyo mu tırnakların kenarından, resmen takıntı yaptım gördükçe sinir oluyorum. Ellerim %95 çıktı zaten de ayağımdakilerin çıkası yok.
Nurzfr marka alayım aman iyisi olsun derken zar zor çıkan oje almışım. tırnağımdan silerken bile kazır gibi sildim öyle çıkmadı bi seferde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…