Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayaklarıma hiç sürmedim göbekten egilemiyorum

Artık çok geç ama sonraki sürüşler için aklında olsun. Önce tırnaklarına kenarlarına da gelecek şekilde yoğun bir krem sür. İyice sür ama yani. Sonra aseton mu mendil mi ne kullanıyorsan onu tırnağının üstüne koy elinle birkaç saniye bastır sadece, hareket ettirmeden. Sonra kökten uca doğru sil yine bastırarak. Sonra kalanları bildiğimiz şekilde çıkarabilirsin. Asetonsuz oje çıkarıcılar da var bu arada. Onlardan alabilirsin. Ben mendil hiç kullanmadım. Koyu renklerde yetersiz kalabilir onlar

Nurzfr
Akşama KV yemeğe çağırmış herifim karnını doyur oyle git dedi anlam veremedim
Seni düşünmüş kocişin

Aynen düşünmüştür kocişim neyse bende oyalaniyom öyle evin içinde

ben hamile olmak istiyorum çok pis hamielik aşeriyorum ama öle böle değil gece gündüz hamile olmak istiyorum ne zaman olurum

ben hamile olmak istiyorum çok pis hamielik aşeriyorum ama öle böle değil gece gündüz hamile olmak istiyorum ne zaman olurum
Insallah en kisa zamanda olursun canim. Ben de tabi. Hidirellez yaklasiyor. Bebis resmi ciz gul agaci yoksa bile yesil bir bitkinin altina koy.
Ben inaniyorum cok kalpten dileyince mutlaka.oluyor.

Insallah en kisa zamanda olursun canim. Ben de tabi. Hidirellez yaklasiyor. Bebis resmi ciz gul agaci yoksa bile yesil bir bitkinin altina koy.
Ben inaniyorum cok kalpten dileyince mutlaka.oluyor.
hiç öyle bişeyler yapmadım ki çizip ağaç altına gömim mi meyveli olsu dimi hıdırellez ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…