- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.661
Hiç kalmiyo ki akşama kadar soyuluyo bakiom az bişi kalmış kendim tirnagimla soyuom kalanıNurum en merak ettiğim şey şu hep birine soracam diorm sana denk geldi bak
Siz o az soyulmuş ojelerle nasıl dayanıosunuz
Ayaklarıma hiç sürmedim göbekten egilemiyorumPembe pembe görünmüyo mu tırnakların kenarından, resmen takıntı yaptım gördükçe sinir oluyorum. Ellerim %95 çıktı zaten de ayağımdakilerin çıkası yok.
Nurzfr marka alayım aman iyisi olsun derken zar zor çıkan oje almışım. tırnağımdan silerken bile kazır gibi sildim öyle çıkmadı bi seferde.
Sürme, sürmesi de eziyet, çıkarması da.Ayaklarıma hiç sürmedim göbekten egilemiyorum
Birde mat ojeler bı yerden soyulduysa kalıp gibi soyulup geliyoNurum en merak ettiğim şey şu hep birine soracam diorm sana denk geldi bak
Siz o az soyulmuş ojelerle nasıl dayanıosunuz
Artık çok geç ama sonraki sürüşler için aklında olsun. Önce tırnaklarına kenarlarına da gelecek şekilde yoğun bir krem sür. İyice sür ama yani. Sonra aseton mu mendil mi ne kullanıyorsan onu tırnağının üstüne koy elinle birkaç saniye bastır sadece, hareket ettirmeden. Sonra kökten uca doğru sil yine bastırarak. Sonra kalanları bildiğimiz şekilde çıkarabilirsin. Asetonsuz oje çıkarıcılar da var bu arada. Onlardan alabilirsin. Ben mendil hiç kullanmadım. Koyu renklerde yetersiz kalabilir onlarKızlar, kocam geldi diye hayatımda ilk kez kırmızı oje sürdüm, başka renkler sıkıntı olmuyodu o ne illet bişeymiş, çıkmıyo, aseton kullanamıyorum hamileyim, asetonsuz oje çıkarma mendillerinden aldım. Tırnaklarımdan zar zor çıkardım ama tam arasında kalan yerler çıkmıyo, pembe pembe görünüyo. Deliricem bi kazımadığım kaldı.
Öneriniz var mı?
Selam kuzu yeni bakabildim annem geldi evi derledi topladı çok şükürMNbeyaz nasıl oldun canikkkkk
Akşama KV yemeğe çağırmış herifim karnını doyur oyle git dedi anlam veremedim
Saat de verdi beş buçuk altı gibi çıkarsın yavaş yavaş git diyo kendi mesaiymis muhtemelen anasıyla yalnız kalmim diye yapioAy kriz geçircem
Aynen düşünmüştür kocişimArtık çok geç ama sonraki sürüşler için aklında olsun. Önce tırnaklarına kenarlarına da gelecek şekilde yoğun bir krem sür. İyice sür ama yani. Sonra aseton mu mendil mi ne kullanıyorsan onu tırnağının üstüne koy elinle birkaç saniye bastır sadece, hareket ettirmeden. Sonra kökten uca doğru sil yine bastırarak. Sonra kalanları bildiğimiz şekilde çıkarabilirsin. Asetonsuz oje çıkarıcılar da var bu arada. Onlardan alabilirsin. Ben mendil hiç kullanmadım. Koyu renklerde yetersiz kalabilir onlar
Nurzfr
Akşama KV yemeğe çağırmış herifim karnını doyur oyle git dedi anlam veremedim
Seni düşünmüş kocişin
Bravo enişteye senin üzülmeni istemiyor seni düşünüyor napsın alkışlıyorumSaat de verdi beş buçuk altı gibi çıkarsın yavaş yavaş git diyo kendi mesaiymis muhtemelen anasıyla yalnız kalmim diye yapio
Annesini taniyoBravo enişteye senin üzülmeni istemiyor seni düşünüyor napsın alkışlıyorum
Hadi gözün aydın. İçin de rahatlamıştır ev toplanınca.Selam kuzu yeni bakabildim annem geldi evi derledi topladı çok şükürYuvarlanıp gidiyoz bacım Sen nasılsın prenses nasıl
Sağol cano aynen öyle daha iyi hissediyorum valla kendimi çok şükürHadi gözün aydın. İçin de rahatlamıştır ev toplanınca.
Nurzfr Eşinin senin yanında olması çok iyi ya. Allah bozmasın
doğuncaya kadarBal0ncuk sana kan sulandırıcıyı ne zaman başlattılar? Sonsuza kadar mı devam ediyor o?
abla yaaaaaa
Insallah en kisa zamanda olursun canim. Ben de tabi. Hidirellez yaklasiyor. Bebis resmi ciz gul agaci yoksa bile yesil bir bitkinin altina koy.ben hamile olmak istiyorum çok pis hamielik aşeriyorumama öle böle değil gece gündüz hamile olmak istiyorum ne zaman olurum
hiç öyle bişeyler yapmadım ki çizip ağaç altına gömim mi meyveli olsu dimi hıdırellez ne zamanInsallah en kisa zamanda olursun canim. Ben de tabi. Hidirellez yaklasiyor. Bebis resmi ciz gul agaci yoksa bile yesil bir bitkinin altina koy.
Ben inaniyorum cok kalpten dileyince mutlaka.oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?