Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç öyle bişeyler yapmadım ki çizip ağaç altına gömim mi meyveli olsu dimi hıdırellez ne zaman
5ini 6sina baglayan gece galiba ama kontrol et internetten. Gomme yavrucum bak soyle yapcaksin guzel temiz bi kagida dileklerini cizerek veya yazarak sirala. Sonra gul agaci veya yoksa yesillik dibine koyuyosun veya asiyosun (benim evdeki saksinin dibine koymuslugum bile vardir). Sabah uyaninca al. Normalde onu deniz, göl, akarsu gibi yerlere atin diyolar ama onemli degil su an sartlar malum. Sakla bi yere ilk firsatta atarsin. Eger o da mumkun degilse evde suya koy o suyu da saksinim veya bir agacin dibine dok. Ben de simdi falci baci gibi oldum da asla fala fln inanmam bu arada ama bu Hidirellez bana cok huzur veren bisey yillardir. Bahar geliyor yeni umutlar fln. Allahtan diliyoruz sonucta.

ha denenebilir

Akşama KV yemeğe çağırmış herifim karnını doyur oyle git dedi anlam veremedim
Cnm annemin yemekleri berbat.. Sende tedaviden çktn dikkat et demenin daha sade hali

Selam kuzu yeni bakabildim annem geldi evi derledi topladı çok şükür Yuvarlanıp gidiyoz bacım Sen nasılsın prenses nasıl
Oyy annelerimiz olmasa ne yapardık...
Eline sağlık teyzemin

Bal0ncuk sana kan sulandırıcıyı ne zaman başlattılar? Sonsuza kadar mı devam ediyor o?
Kuzum 3 ayın sonuna kadar kullandım...
13. Yada 14. Haftamda bırakmıştm..

ben hamile olmak istiyorum çok pis hamielik aşeriyorum ama öle böle değil gece gündüz hamile olmak istiyorum ne zaman olurum
Allah sana 3üz nasip etsin aminnnnnn

doğuncaya kadar o kan sulandırıcı kullanıyor mu ki
Kullandm kuzum.. Tüp bebek ya..

Yani simdi ne diyosun sen bu ise:uyudum uyandim yine geldim

Hamis kizlar hergun 1 avuc ceviz yemeye gayret ediyor musunuz bakim. Cok cok faydali Bebisler cin gibi olsun
Valla yemiorm ne yalan sölim..
Aklıma geldikçe yerim ama

Çıktım gidiom daha bizimki çıkamamis
Kv ile baş başa.. Ne romantik

aaa bimiyordum kullandığını üçüz mü sağlıklı olsunlar ben de sağlıklı olayım da farketmez

Ben ilk kez yedi yaşında filan oje sürmüştüm, annem çok kızmıştı, aseton bile almadan tek tek bıçakla tırnaklarımdan kazıdı, çok kızmıştı, yaklaşık 20 yıl ojenin yanına bile yaklaşamadım. sonra da çok nadir sürdüm. geçen gün anneme giderken ojelerimi sildim, eşim neden dedi, görmesin dedim. ah bilinç altı, 30 yaşında bile aynı o 7 yaşındaki çocuk gibi korktum annem kızacak diye.
belki bir elin parmaklarını geçmez saysan. o yüzden böyle püf noktalarını çok iyi bilmiyorum. ama bundan sonra aklımda olsun. cinnet geldi çıkaramayınca.

ojeden nefret ederim ama frenç çok güzel duruyo itiraf edeyim

tipr bak yaaaaaaaaa

Allahım şunun tipe bak yaaaaa

Kıyamam sana.. Valla bu iş yerine ben bile teee ne zamandor gıcık oldum
Allah niyetine göre versin kuzum ne diyim

Ayy bunun tasmasıdamo var
Kahkaha krizine girdim

Ayy bu ne yaaa artik ben dayanamiyorum bu kadar sevimlilige Allahim tipe bakkk
Aynen nasil sevimliydi gorseniz
Hahahah Bal0ncuk evet ne sandin tasmasi bile var

Sağol bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…