- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.701
Ben yine bisiler kaçırdımBide topiğimde daha aktif olmanı isterim hüloğğğğ diye yalvaram mı
Ne edem özelden iltifat edip zorlamı tanışam hangisini istersin ona göre gelecem
Kız minicik.. Boğulmazmı
Yok kuzu ozel tavsan icin bu boynuna takilmiyorBide topiğimde daha aktif olmanı isterim hüloğğğğ diye yalvaram mı
Ne edem özelden iltifat edip zorlamı tanışam hangisini istersin ona göre gelecem
Kız minicik.. Boğulmazmı
Özelden yürüseydin kaçırmazdnBen yine bisiler kaçırdım
Bir yaşıma daha girdimYok kuzu ozel tavsan icin bu boynuna takilmiyor
Hala anlamadı ben...Özelden yürüseydin kaçırmazdn
Oda senin farkın işte bebeğim, kişilik meselesiHala anlamadı ben...Açık açık yuruyom niye özel yürüyüm
Seç beğen kaydır Bi yerden dostum nerden oluyorsa artıkBide topiğimde daha aktif olmanı isterim hüloğğğğ diye yalvaram mı
Kız minicik.. Boğulmazmı
Dur bir bahaneyle öylesine msj ataymSeç beğen kaydır Bi yerden dostum nerden oluyorsa artık
Bundan sonra hamilelikle ilgili sorular soralım sanaBen bilmem duamı ettm
Senin için problem yoksa Benm için hiç yk
Sabaha kadar sor, hepsini cevaplarm ne olacakkı kuzum benm
İnşallahhhhhhhhhhBundan sonra hamilelikle ilgili sorular soralım sana
Neyin tribine girdin anlamadım olum. Biraz kendi haline bırakayım dedim
Doktor kendine haline bırakın dedi ablasıNeyin tribine girdin anlamadım olum. Biraz kendi haline bırakayım dedim
Len gerçekten özeline geliyon seni sildim ve kaybettim yaDur bir bahaneyle öylesine msj ataym
Sonra arkadaş oluruz, böylece yürürüm
Önemli olan topluma zorla kazandırılmak
Sen tribe girdin olum bana atar yaptın laf olsun diye adına taktım fazla ciddiye aldınızNeyin tribine girdin anlamadım olum. Biraz kendi haline bırakayım dedim
Ölecem yaaaaaLen gerçekten özeline geliyon seni sildim ve kaybettim ya
Sen tribe girdin olum bana atar yaptın laf olsun diye adına taktım fazla ciddiye aldınız
Kırıcı oluyorsunDoktor kendine haline bırakın dedi ablası
Bizde trip olmazLen gerçekten özeline geliyon seni sildim ve kaybettim ya
Sen tribe girdin olum bana atar yaptın laf olsun diye adına taktım fazla ciddiye aldınız
Beni topluma kazandırıolar terelellim
Ben kaynaşacağım kadar kaynaşmışım demiyon muBeni topluma kazandırıolar terelellim
Kaynaşma politikası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?