- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.721
Eytttt beeeeeBen kaynaşacağım kadar kaynaşmışım demiyon mu
"Kotamız doludur" tabelası as
Bak geldm üzülme annem kıyamam sana
Yok bacım zaten yegenle oynadım çok muhabbet etmedim yoksa gerilcez gerek yok
Tavsan alinca ogrendim bende bilmiyordumBir yaşıma daha girdim
Tavşan tasmasıdamı var
Yeminle kahkaha krizine girdim
Ay çok heyecanlı yaaaaa güzel haberlerle çalsın telefon inşallah canımBizim yarın beşinci gunmus herif teli son sese ayarla yanından ayırma diyo ben unutmuşum bile
İnşallah tatlisAy çok heyecanlı yaaaaa güzel haberlerle çalsın telefon inşallah canım
Ayyy bu unutulur mu hiiiiiçBizim yarın beşinci gunmus herif teli son sese ayarla yanından ayırma diyo ben unutmuşum bile
Vallah unutmuşum ağa ve şimdi de uyku pozisyonuna gecicemAyyy bu unutulur mu hiiiiiçBen o gece uyuyamamıştım
Senin kenarda dondurulmuşlar var ya onun rahatlığı olabilir. Bize ilk günden sonra hiç bilgi verişmemişti. 4. gün dayanamayıp ben aradım. Belli değil, yarın arayacağı dediler. O gece bir şey mi oldu hepsi mi gitti diye korkudan uyuyamamıştımVallah unutmuşum ağa ve şimdi de uyku pozisyonuna gecicemçok mu gamsizim yaa sen böyle diyince kendimi kötü hissettim
Bilmiyorum belki de onun rahatligidir ama daha çok bizim hiç mi hiç döllenme olmamıştı şimdiye kadar şimdi en azından döllenme oldu diye seviniyorum nasıl gzoumde buyuttuysem döllenmeyiSenin kenarda dondurulmuşlar var ya onun rahatlığı olabilir. Bize ilk günden sonra hiç bilgi verişmemişti. 4. gün dayanamayıp ben aradım. Belli değil, yarın arayacağı dediler. O gece bir şey mi oldu hepsi mi gitti diye korkudan uyuyamamıştım
Valla bunu ciğerlerime kadar içten anlarım çünkü bizim de hiç mi hiç olmadı daha önce. Biz de sizin gibi ilk aradıklarında ağlaşmıştık ki benim kocam ruhsuzdur yaniBilmiyorum belki de onun rahatligidir ama daha çok bizim hiç mi hiç döllenme olmamıştı şimdiye kadar şimdi en azından döllenme oldu diye seviniyorum nasıl gzoumde buyuttuysem döllenmeyi
Tıpkı benim KV ruhsuzun onde gideniValla bunu ciğerlerime kadar içten anlarım çünkü bizim de hiç mi hiç olmadı daha önce. Biz de sizin gibi ilk aradıklarında ağlaşmıştık ki benim kocam ruhsuzdur yani
Haha bu kayınvalidenden farklı bir ruhsuz. Seçmeli. Kendi embriyolarına ağlayabildi en azından. Ona şükrediyorumTıpkı benim KV ruhsuzun onde gideniama Allah'tan herifim ona çekmemiş
Çok şükür en azından bak ruhu varmışHaha bu kayınvalidenden farklı bir ruhsuz. Seçmeli. Kendi embriyolarına ağlayabildi en azından. Ona şükrediyorum
Evvet@NealStreet sen şimdi ikinci regl bekliyorsun dimi yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?