Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallah unutmuşum ağa ve şimdi de uyku pozisyonuna gecicem çok mu gamsizim yaa sen böyle diyince kendimi kötü hissettim
Senin kenarda dondurulmuşlar var ya onun rahatlığı olabilir. Bize ilk günden sonra hiç bilgi verişmemişti. 4. gün dayanamayıp ben aradım. Belli değil, yarın arayacağı dediler. O gece bir şey mi oldu hepsi mi gitti diye korkudan uyuyamamıştım

Bilmiyorum belki de onun rahatligidir ama daha çok bizim hiç mi hiç döllenme olmamıştı şimdiye kadar şimdi en azından döllenme oldu diye seviniyorum nasıl gzoumde buyuttuysem döllenmeyi

Bilmiyorum belki de onun rahatligidir ama daha çok bizim hiç mi hiç döllenme olmamıştı şimdiye kadar şimdi en azından döllenme oldu diye seviniyorum nasıl gzoumde buyuttuysem döllenmeyi
Valla bunu ciğerlerime kadar içten anlarım çünkü bizim de hiç mi hiç olmadı daha önce. Biz de sizin gibi ilk aradıklarında ağlaşmıştık ki benim kocam ruhsuzdur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…