- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.741
Bencede fazla ilgiye gerek yokYok bacım zaten yegenle oynadım çok muhabbet etmedim yoksa gerilcez gerek yokeve gecioz simdi
Bu kadar umursamaz olamazsnBizim yarın beşinci gunmus herif teli son sese ayarla yanından ayırma diyo ben unutmuşum bile
Bebe yapmıosa geri dönmesn dayak yicek
Bize farklı gorumcemlere farklı konuşuyor onlara da gitsin KV baksın ben diğerini büyüttüm şimdi nurçların olursa ona bakcam diomus bencede mesafe en iyisiBencede fazla ilgiye gerek yok
Mesafe iyidir
Bu kadar umursamaz olamazsn
Yo yo yo o kadar demedik
Bebe yapmıosa geri dönmesn dayak yicek
Seninki cin olmadan adam çarpıoBize farklı gorumcemlere farklı konuşuyor onlara da gitsin KV baksın ben diğerini büyüttüm şimdi nurçların olursa ona bakcam diomus bencede mesafe en iyisiunutmuşum napiyim hacı ama içimde tarif edemediğim bı rahatlık var bilmiyorum neden
Sana güzel bir video ile cevap veriyorum fıstıkParesilaaa parem aşkom nasılsın
Hepten bebeklerden yoksun kalacak haberi yokSeninki cin olmadan adam çarpıo
Aaaaa tatlimmmmSana güzel bir video ile cevap veriyorum fıstık
B.k gibiyim çünküm
Sen nasılsın iyi misin
@NealStreet bacım... Sendeki enerji nura geçmişHepten bebeklerden yoksun kalacak haberi yokbak dikkatini çekerim bebekler dedim çünkü benim ikiz gorumceme de bı tane üç tane bebeden bahsettim
Parem datlum gıymetlimmmSana güzel bir video ile cevap veriyorum fıstık
B.k gibiyim çünküm
Sen nasılsın iyi misin
Yok kız keyfim yok aslında muhtemelen şekerim çok yükseldi tatlı çok yedim bu hafta ve vajinal mantar oldu yine sanırım yarın Dr u arayıp sorsam mi diorum çok rahatsız etmeye basladi@NealStreet bacım... Sendeki enerji nura geçmiş
Kaşıntı yanma?Yok kız keyfim yok aslında muhtemelen şekerim çok yükseldi tatlı çok yedim bu hafta ve vajinal mantar oldu yine sanırım yarın Dr u arayıp sorsam mi diorum çok rahatsız etmeye basladi
Aaaaa tatlimmmm
Ama amca çok tatlı değil miParem datlum gıymetlimmm
Hemde nasıl dün bu kadar yoktu bugün fenaKaşıntı yanma?
Amica daylu olabilir de senin niye modun düşük yavrukusumAma amca çok tatlı değil mi
Parem neyynnn varAma amca çok tatlı değil mi
Mutlaka arıosun kuzum mutlakaHemde nasıl dün bu kadar yoktu bugün fena
Aaa nedenSana güzel bir video ile cevap veriyorum fıstık
B.k gibiyim çünküm
Sen nasılsın iyi misin
Biz dönüşümlü krize girip çıkıyoruz@NealStreet bacım... Sendeki enerji nura geçmiş
Kv kp zararı yok gerçekten yok ama sıktılar artık beni hemde çok sıktılarAmica daylu olabilir de senin niye modun düşük yavrukusum
Kv kp zararı yok gerçekten yok ama sıktılar artık beni hemde çok sıktılar
Ne bilim ihtiyacım olmayan şeyleri alıyorlar,
Tvde sabah çağla ile başlıyor pınar, seda, Zuhal sonra haber sonra klasik Türk dizisi ile bitiyor
Sıcakta ayrı basıyor
Çok sıcak bura
TV de başka şeyler yok ki zaten evde dura dura onları izlemeye alismislardir... Yani uzun süre beni de sikardi ister istemez çünkü kendi alistigin düzen degisiyo eksiklik hissediyorsun bayramdan sonra mı gidecekler.. ay sorma burası da fenaaa assiri sıcakKv kp zararı yok gerçekten yok ama sıktılar artık beni hemde çok sıktılar
Tvde sabah çağla ile başlıyor pınar, seda, Zuhal sonra haber sonra klasik Türk dizisi ile bitiyor
Sıcakta ayrı basıyor
Çok sıcak bura
Şuan içimden geçenleri tahmn ediormsnKv kp zararı yok gerçekten yok ama sıktılar artık beni hemde çok sıktılar
Sıcakta ayrı basıyor
Çok sıcak bura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?