- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.761
Haydi yaz yaz yazŞuan içimden geçenleri tahmn ediormsn
Yoksa yazaym mı
O biliyiiiiiiiHaydi yaz yaz yaz
Ya ben bunları hiç izlemem seslerini duymak bile beni sinir ediyorTV de başka şeyler yok ki zaten evde dura dura onları izlemeye alismislardir... Yani uzun süre beni de sikardi ister istemez çünkü kendi alistigin düzen degisiyo eksiklik hissediyorsun bayramdan sonra mı gidecekler.. ay sorma burası da fenaaa assiri sıcak
Ediyorum ediyorumŞuan içimden geçenleri tahmn ediormsn
Yoksa yazaym mı
Sorun zarar değilkiYa ben bunları hiç izlemem seslerini duymak bile beni sinir ediyor
Cuma da bugünde eşim yoktu üçümüzdükkendimi işe verdim
Bayramdan sonra gidiyorlar
Ediyorum ediyorum
Kendim ettim kendim buldum
Gül gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyyyy
Evde ben huzursuzluk istemiyorum
Babam ve annem huzursuzdu hep. Kendileri yüzünden de değil bu huzursuzluk baldız görümce vs vs yüzünden o yüzden Çok zararları dokunmadıkça sesimi çıkartmıyorum
Her şey üst üste geldi şu an. Tahammül sınırların zorlandığı için yanlış bir şey yapmasalar da batıyordur. Bir de insan kendi evinde istediği gibi hareket edemiyor biri olunca. Onun düzenine uymak zorunda kalmak da ekstra gerginlik sebebi. Artık misafirlik sayılmaz onlarınki. Odaklanamıyorum deyip odana geç orda çalış. Olabildiğince uzak kal. Öğle aranda markete diye çıkıp biraz yürü hava al iyi gelirKv kp zararı yok gerçekten yok ama sıktılar artık beni hemde çok sıktılar
Ne bilim ihtiyacım olmayan şeyleri alıyorlar,
Tvde sabah çağla ile başlıyor pınar, seda, Zuhal sonra haber sonra klasik Türk dizisi ile bitiyor
Sıcakta ayrı basıyor
Çok sıcak bura
Ben bilmiyimO biliyiiiiiii
Bizim kız enişteye kıyamıoBen bilmiyim
Ya ben bunları hiç izlemem seslerini duymak bile beni sinir ediyor
Cuma da bugünde eşim yoktu üçümüzdükkendimi işe verdim
Bayramdan sonra gidiyorlar
Ediyorum ediyorum
Kendim ettim kendim buldum
Gül gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyyyy
Evde ben huzursuzluk istemiyorum
Babam ve annem huzursuzdu hep. Kendileri yüzünden de değil bu huzursuzluk baldız görümce vs vs yüzünden o yüzden Çok zararları dokunmadıkça sesimi çıkartmıyorum
Azıcık düşünceli olsalar zaten yaşlandıkça daha mı bencil oluyorlar acaba hem tamamlanin diyip hemde rahat bırakmamak kırk yılda bi tatil fırsatınız olmuş birazda bu sikiyor sanırım canını... Markete diye çık gez kuşum işin olmadığında eve kapanmaSorun zarar değilki
Yoğun çalışıosn zaten
Hazır fırsat var eşinle baş başa kal
Dinlen.. Sohbet et.. Sorun tek zarar değil
Enişte de gelmeyin desin ama yaaBizim kız enişteye kıyamıo
Ama kv kp ona kıyoyo.. Tüm yasaklarda ondalar
Yok arkadaş... Enişteyi kıramıo buAzıcık düşünceli olsalar zaten yaşlandıkça daha mı bencil oluyorlar acaba hem tamamlanin diyip hemde rahat bırakmamak kırk yılda bi tatil fırsatınız olmuş birazda bu sikiyor sanırım canını... Markete diye çık gez kuşum işin olmadığında eve kapanma
kadar iyi davranıyorlar ki buldun da Bunu yorsun oluyorSorun zarar değilki
Yoğun çalışıosn zaten
Hazır fırsat var eşinle baş başa kal
Dinlen.. Sohbet et.. Sorun tek zarar değil
Tüm dediklerinde haklısınHer şey üst üste geldi şu an. Tahammül sınırların zorlandığı için yanlış bir şey yapmasalar da batıyordur. Bir de insan kendi evinde istediği gibi hareket edemiyor biri olunca. Onun düzenine uymak zorunda kalmak da ekstra gerginlik sebebi. Artık misafirlik sayılmaz onlarınki. Odaklanamıyorum deyip odana geç orda çalış. Olabildiğince uzak kal. Öğle aranda markete diye çıkıp biraz yürü hava al iyi gelir
Nasıl koyabilirim ki adam gözünün içine bakıyorsa zaten biliyorsun pamuk ipliğine bağlı gibiler ya onlarla ya da benle mi kopsun ipleriBizim kız enişteye kıyamıo
Ama kv kp ona kıyoyo.. Tüm yasaklarda ondalar
Kesinlikle bu sıkıyorAzıcık düşünceli olsalar zaten yaşlandıkça daha mı bencil oluyorlar acaba hem tamamlanin diyip hemde rahat bırakmamak kırk yılda bi tatil fırsatınız olmuş birazda bu sikiyor sanırım canını... Markete diye çık gez kuşum işin olmadığında eve kapanma
Bencillik değil aslında tanıyor anasını babasını rahat durmadıklarını laf dinlemediklerini dışarı çıkacaklarını... Gözünün önünde olmasını istiyor bu nedenleYok arkadaş... Enişteyi kıramıo bu
Ama enişteninkide bemcillik
İki uçuşa b*kli değnek valla kuzum ama sen fırsat buldukça markete diyip çık fırına diyip çık keyfim yok diyip ona çekil kitap falan okukadar iyi davranıyorlar ki buldun da Bunu yorsun oluyor
Ben mesela lahana dolması yemem bana ayrı patatesin içine yapar gibi örnekler...
Tüm dediklerinde haklısın
Nasıl koyabilirim ki adam gözünün içine bakıyorsa zaten biliyorsun pamuk ipliğine bağlı gibiler ya onlarla ya da benle mi kopsun ipleri
Kesinlikle bu sıkıyor
Ben tatilin tadını alamadım
Bencillik değil aslında tanıyor anasını babasını rahat durmadıklarını laf dinlemediklerini dışarı çıkacaklarını... Gözünün önünde olmasını istiyor bu nedenle
Kuzum sende insansn..kadar iyi davranıyorlar ki buldun da Bunu yorsun oluyor
Ben mesela lahana dolması yemem bana ayrı patatesin içine yapar gibi örnekler...
Tüm dediklerinde haklısın
Nasıl koyabilirim ki adam gözünün içine bakıyorsa zaten biliyorsun pamuk ipliğine bağlı gibiler ya onlarla ya da benle mi kopsun ipleri
Kesinlikle bu sıkıyor
Ben tatilin tadını alamadım
Bencillik değil aslında tanıyor anasını babasını rahat durmadıklarını laf dinlemediklerini dışarı çıkacaklarını... Gözünün önünde olmasını istiyor bu nedenle
Yaa sen git baktır enfeksiyon mantar değilse için rahat eder kuzuYaa bu yumurta takibi esnasında bize östrojen yüklemesi yapılmadı dimi çünkü vajinal mantarın sebeplerinden biri de oymuş geçen ki klomen kullandığımda olmuştu bakın alıntı yaptım özel bı hastanenin açıklama kısmından: "östrojen seviyelerini yapay olarak artıran hormon tedavileri sayılır." Ki tabi sadece bu etken değil diyabet dengezisliginden de oluyormus
Yarın ariyacagim bakalım Dr u ama şuan kaşıntı ve yanma çok fena acaba sirke uygulaması yapsam mı sonuçta ölünün üstüne ohooo kaç gün geçti sıkıntı olmaz sanirimKuzum sende insansn..
Seninde annen baban var...
Yani bilemiorm ne diyim
Yaa sen git baktır enfeksiyon mantar değilse için rahat eder kuzu
Vajinanın phsını bozma sirke mirke..Yarın ariyacagim bakalım Dr u ama şuan kaşıntı ve yanma çok fena acaba sirke uygulaması yapsam mı sonuçta ölünün üstüne ohooo kaç gün geçti sıkıntı olmaz sanirim
Duramiyom kız anlasanaaaaVajinanın phsını bozma sirke mirke..
Bişi etme sen
Bol su iç bol bol wc çıkDuramiyom kız anlasanaaaa
Onlarda gelir o yüzden bugün odaya geçtim açtım müziğimi sistemden iş yaptımİki uçuşa b*kli değnek valla kuzum ama sen fırsat buldukça markete diyip çık fırına diyip çık keyfim yok diyip ona çekil kitap falan oku
Ama benim babam huysuzdur. Kimsenin evinde kalmaz kızı yani ben dahilKuzum sende insansn..
Seninde annen baban var...
Yani bilemiorm ne diyim
Yaa sen git baktır enfeksiyon mantar değilse için rahat eder kuzu
Şu kokuyo icemiom bu aralarBol su iç bol bol wc çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?