- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.781
Ne sirkesi daha nelerYarın ariyacagim bakalım Dr u ama şuan kaşıntı ve yanma çok fena acaba sirke uygulaması yapsam mı sonuçta ölünün üstüne ohooo kaç gün geçti sıkıntı olmaz sanirim
Habersiz çık ararlarsa beş dk aram vardı haber vermeden koşa koşa geldim dersin olmazmi o ev ortamından biraz uzaklasman lazimOnlarda gelir o yüzden bugün odaya geçtim açtım müziğimi sistemden iş yaptım
Ama benim babam huysuzdur. Kimsenin evinde kalmaz kızı yani ben dahil
Annemin yemeği dışında kimsenin yemeğini yemez kızı yani ben, kardeşleri dahil... Bana geldiğinde pandemi öncesi erken saat olmasına rağmen geç oldu eve gidelim der. Kardeşim ben de kaldı ya. Artık gelsin kardeşin özledim dedi. En sonunda dayanamayıp ben de özledim sadece haftasonumuz var ben çalışıyorum kardeşimi göremiyorum dedim. Annem tek geldiyse bana, anneme niye eve geç geldin der ki benden geliyor.
Eşim benim aileme de defalarca dedi gelin kalın diye hakkını yiyemem ben dedim... Ama bu sefer annem gidelim diyor babam hayır diyor bu sefer benim yüzümden kavga ediyorlar.
O yüzden hiç yaramı deşme
Pareciğim güzel kalplim.. CanmOnlarda gelir o yüzden bugün odaya geçtim açtım müziğimi sistemden iş yaptım
Ama benim babam huysuzdur. Kimsenin evinde kalmaz kızı yani ben dahil
Annemin yemeği dışında kimsenin yemeğini yemez kızı yani ben, kardeşleri dahil... Bana geldiğinde pandemi öncesi erken saat olmasına rağmen geç oldu eve gidelim der. Kardeşim ben de kaldı ya. Artık gelsin kardeşin özledim dedi. En sonunda dayanamayıp ben de özledim sadece haftasonumuz var ben çalışıyorum kardeşimi göremiyorum dedim. Annem tek geldiyse bana, anneme niye eve geç geldin der ki benden geliyor.
Eşim benim aileme de defalarca dedi gelin kalın diye hakkını yiyemem ben dedim... Ama bu sefer annem gidelim diyor babam hayır diyor bu sefer benim yüzümden kavga ediyorlar.
O yüzden hiç yaramı deşme
Probiyotik fitil kullanabilir miyim diye sor sabah erkenden. Onlar iyi geliyorDuramiyom kız anlasanaaaa
Sorayım bakalimProbiyotik fitil kullanabilir miyim diye sor sabah erkenden. Onlar iyi geliyor
Habersiz çık ararlarsa beş dk aram vardı haber vermeden koşa koşa geldim dersin olmazmi o ev ortamından biraz uzaklasman lazim
Seviyorum siziiiiiiPareciğim güzel kalplim.. Canm
Sorun bnlar değil
Sorun her tatilde yasakta aylardır sene kalmaları.. Ve seb içine atıosn atıosn bunalıosn.. Hani 1-2gn olsa neyse ama bnu alışkanlık haline getirdiler.. Ve artık tr'deler.. Unutmaki seninde özel hayatn var
Sadece enişteyle değil.. İnsanın bazen kendi başına kalmaya bile ihtiyacı oluyor..
Yaaa parem iyi ol lütfenSana güzel bir video ile cevap veriyorum fıstık
B.k gibiyim çünküm
Sen nasılsın iyi misin
Yaa bunu unutmuşumKv kp zararı yok gerçekten yok ama sıktılar artık beni hemde çok sıktılar
Ne bilim ihtiyacım olmayan şeyleri alıyorlar,
Tvde sabah çağla ile başlıyor pınar, seda, Zuhal sonra haber sonra klasik Türk dizisi ile bitiyor
Sıcakta ayrı basıyor
Çok sıcak bura
Herifime ise gonderiyom geri yatiom
Asıl sen niye hamilesin sen kendine gell
Böyle yaptıklarında vurasım gelioHerifime ise gonderiyom geri yatiomama şuan uyuyamadım kardeşim ablaaa diye mesaj atmış gerisi yok ona saydiriyorum şuan için kalkiyo böyle olunca insan devamını yazar hepsini bir görürüm mesajların aklıma binbir türlü şey geliyo
Tamda o dediğin sebebtenAsıl sen niye hamilesin sen kendine gellbihterin repliği geldi aklıma
Öyle ama yaaa cidden aklımdan binbir türlü şey geciyo manyaklarrr.... Allah burnunu kanatmasin inşallahBöyle yaptıklarında vurasım gelio
Hele şimdi benmki askerde... Bir ara yaptı varya.. Aklım çıktı.. Dedm doğurursam sebebi sensn
Ben normalde hiç yüz üstü yatamazdim bu aralar hep öyle uyuyabiliyorum nedenseTamda o dediğin sebebten
Bugnlerinin kıymetini bil bol bol uyu
Sonra yüz üstü, sırt üstü uyumaya hasret kalıosun, hatta uykuya kalıosn belli bir zaman sonra
Ara bakalım ne diecek bende merak ettmBen normalde hiç yüz üstü yatamazdim bu aralar hep öyle uyuyabiliyorum nedenseDr u bekliyor ben bı saatler geçsin arıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?