Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Habersiz çık ararlarsa beş dk aram vardı haber vermeden koşa koşa geldim dersin olmazmi o ev ortamından biraz uzaklasman lazim

Pareciğim güzel kalplim.. Canm
Sorun bnlar değil
Sorun her tatilde yasakta aylardır sene kalmaları.. Ve seb içine atıosn atıosn bunalıosn.. Hani 1-2gn olsa neyse ama bnu alışkanlık haline getirdiler.. Ve artık tr'deler.. Unutmaki seninde özel hayatn var
Sadece enişteyle değil.. İnsanın bazen kendi başına kalmaya bile ihtiyacı oluyor..

Habersiz çık ararlarsa beş dk aram vardı haber vermeden koşa koşa geldim dersin olmazmi o ev ortamından biraz uzaklasman lazim

Seviyorum siziiiiii

Sana güzel bir video ile cevap veriyorum fıstık
B.k gibiyim çünküm
Sen nasılsın iyi misin
Yaaa parem iyi ol lütfen
Yaa bunu unutmuşum ama neden ya neden düşüncesizce davranılıyo ki ben kızım oğlum olsa ilerde evli olsa gidip günlerce yanında kalmak istemem
Nolur bugünlerden atraksiyonlu geceler çıksın ve sonunda karnın dolu olsun inşallah

Günaydınnnnnnnnnn

Nurzfr hadi ben tamamda.. Sen nie sabahın köründe kalkıon
Herifime ise gonderiyom geri yatiom ama şuan uyuyamadım kardeşim ablaaa diye mesaj atmış gerisi yok ona saydiriyorum şuan için kalkiyo böyle olunca insan devamını yazar hepsini bir görürüm mesajların aklıma binbir türlü şey geliyo

Böyle yaptıklarında vurasım gelio
Hele şimdi benmki askerde... Bir ara yaptı varya.. Aklım çıktı.. Dedm doğurursam sebebi sensn

Tamda o dediğin sebebten
Bugnlerinin kıymetini bil bol bol uyu
Sonra yüz üstü, sırt üstü uyumaya hasret kalıosun, hatta uykuya kalıosn belli bir zaman sonra
Ben normalde hiç yüz üstü yatamazdim bu aralar hep öyle uyuyabiliyorum nedense Dr u bekliyor ben bı saatler geçsin arıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…