- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.801
Ee işte daha iyi... İçin rahat eder kuzumGel dicek
Herife demedim daha suprise dicem onaEe işte daha iyi... İçin rahat eder kuzum
Buda nerden çıktı diecek adam yaHerife demedim daha suprise dicem ona
Aynen valla Dr yanına çağırdığı da arıcam ben Dr a gidiom diye meraklancakBuda nerden çıktı diecek adam ya
hamileyimmmmmm mi dicekHerifime ise gonderiyom geri yatiomama şuan uyuyamadım kardeşim ablaaa diye mesaj atmış gerisi yok ona saydiriyorum şuan için kalkiyo böyle olunca insan devamını yazar hepsini bir görürüm mesajların aklıma binbir türlü şey geliyo
Onun bu ay olması çok ama çok imkansizzzz dollenecek yumurta ve sperm yok içimdehamileyimmmmmm mi dicek
niye nereye gitmişler yumurta spermlerOnun bu ay olması çok ama çok imkansizzzz dollenecek yumurta ve sperm yok içimde
Ahh kuzum sorma Dr u arıcam şimdi buçuk olsun diye bekliyorum aynen fitil ve hap vermişti geçen sene banada Dr şekerin çok yükseldiğinde tekrarlar demişti sanırım ondan oldu ya da yapılan iğnelerden oldu bilmiyorum aslında antibiyotik fitil de vermişti Dr opu dan sonra çok rahhattim o zaman fitil uyku yapıyordu deliksiz uyuyordumGünaydınlarFitilimi aldım yatak keyfisi yapıyorum oğluşla bugün hava bir garip yağmurlu gibi
Paresilaaa bacım canımsın az kalmış sık dişini Rabbim kolaylaştırsın hayatın içinde var bunlar salla bacım
Nurzfr canıkom mantar zor ben kürtajdan sonra oldum ilacı fitili falan var bitir tekrarlamasın bir de krem var kaşıntıya iyi geliyor
Bal0ncuk günaydın bacım günün güzel olsun seviliyorsun
Dr amca hepsini götürdüniye nereye gitmişler yumurta spermler
nasıl yani ? kardeşin de mi tüp yapcakDr amca hepsini götürdü
Haaa sen onu diosunnasıl yani ? kardeşin de mi tüp yapcak
Aramadilar askos Dr da meşgule attı mesaj attım döner bakalimNurzfr aramadılar mı tüpçüden???
Kizzzz içine dogmusss kardesiminde pozitif çıkmış testi kan testi verecekler ama onun baya iki ay gecikti mide bulantıları başladı anca saapiyonasıl yani ? kardeşin de mi tüp yapcak
Embriyolog aramadı mı? Doktorla mantar için görüşmeyecek miydin? O embriyoları takip etmiyor olabilir şu aşamadaAramadilar askos Dr da meşgule attı mesaj attım döner bakalim
İki ay mıKizzzz içine dogmusss kardesiminde pozitif çıkmış testi kan testi verecekler ama onun baya iki ay gecikti mide bulantıları başladı anca saapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?