- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.821
Lab dan aramadilar daha kusumm bende Dr un direk kendisini aradım meşgule attı yanında hastası vs olabilir diye bida aramadım msj attım msji görünce dönüyor zaten geçen de öyle olmuştuEmbriyolog aramadı mı? Doktorla mantar için görüşmeyecek miydin? O embriyoları takip etmiyor olabilir şu aşamada
Duzensizlesti onun korono geçirdikten sonra ondan umursamadıydu ondan bekledi sanırımİki ay mıNasıl beklemiş ya dayler dayler Ajan D koş, senin rekoru kıran var
Nurzfr Tebrikler. Darısı başına
ahahaha ilk defa bişey doğdu ve doğru çıktıKizzzz içine dogmusss kardesiminde pozitif çıkmış testi kan testi verecekler ama onun baya iki ay gecikti mide bulantıları başladı anca saapiyo
Aminnn hayırlısı kizcem zaten düzensiz diye umursamamisahahaha ilk defa bişey doğdu ve doğru çıktıdarısı san kardiş
kız iki ay nasıl durmuş yaaa
Bana deseler hayatta tutamam kendimi
Kanka sana demeyiz zatenBana deseler hayatta tutamam kendimi
Ama test gününden öncede kaset test yapmicam direk kan vercen benKanka sana demeyiz zaten
Öyke hata yapmayız
Hı hı tamam tamam olduAma test gününden öncede kaset test yapmicam direk kan vercen ben
Yok yapmicam yaa kullanılan ilaçlardan yanlış cikabiliyormus 12 gün nedir ki şu gibi akıp geçer iki tane güzel kitap aldı mı onları bitircem diye dalar giderimHı hı tamam tamam oldu
Sen ve test yapmamak.
Yok kiz ben 3 gun onceden ogrendim evvelallah ahdjsndbsbbdjdİki ay mıNasıl beklemiş ya dayler dayler Ajan D koş, senin rekoru kıran var
Nurzfr Tebrikler. Darısı başına
Cnm senin dondurulmuş transferYok yapmicam yaa kullanılan ilaçlardan yanlış cikabiliyormus 12 gün nedir ki şu gibi akıp geçer iki tane güzel kitap aldı mı onları bitircem diye dalar giderim
Dayloş dayloş gelem miYok kiz ben 3 gun onceden ogrendim evvelallah ahdjsndbsbbdjd
Nurzfr kuzuuummm tebrikler canimmmm, hayırlısı olsun
Buralar pozitiflensin, herkesler bebilensinnnnn
Ben de bunu yazmaya gelmiştim. Transfer çıkışı gider kan verir artıkCnm senin dondurulmuş transfer
Çatlatma iğnesi vurulmayacaksn yanlış çkmaz
Ayyy uykuuuu son zamanlarda yaptğım en iyi şey galibaAhh kuzum sorma Dr u arıcam şimdi buçuk olsun diye bekliyorum aynen fitil ve hap vermişti geçen sene banada Dr şekerin çok yükseldiğinde tekrarlar demişti sanırım ondan oldu ya da yapılan iğnelerden oldu bilmiyorum aslında antibiyotik fitil de vermişti Dr opu dan sonra çok rahhattim o zaman fitil uyku yapıyordu deliksiz uyuyordum
Bunu hiç düşünmemiştimBen de bunu yazmaya gelmiştim. Transfer çıkışı gider kan verir artık
İhmal etme bacım önemli sen dr yna git en iyisi gebelik içinde önemli mantar tıkıyor çünkü orayı bir de çabuk ilerliyor ne vardı ilaç yazsaydı yani uzaktan neyseDr amca yazdı ilaç veremem kontrol olman gerek demiş ister buraya gel istersen sana en yakın hastaneye git demiş kullandığın ilaclardan olmuştur demiş ki dün bende öyle okumuştum offff kim gitcek şimdi bana en yakın hastane pandemi hastanesi dolayısıyla Dr uma yakin hastaneye gitmem gerekecek onun yerine direk Dr a gitmem daha mantıklı bence regl bekliyim şuan hafifledi zaten kaşıntı yanma yok reglide kontrol edecek o zaman baksin
Ayyy uykuuuu son zamanlarda yaptğım en iyi şey galiba
Olsun riske atamam mutluluğum yarım kalmasınCnm senin dondurulmuş transfer
Çatlatma iğnesi vurulmayacaksn yanlış çkmaz
Dayloş dayloş gelem mi
Yanağından öpem mi
Yani eğer sen dayanırsan.. Tebrik edecem seniOlsun riske atamam mutluluğum yarım kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?