Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Embriyolog aramadı mı? Doktorla mantar için görüşmeyecek miydin? O embriyoları takip etmiyor olabilir şu aşamada
Lab dan aramadilar daha kusumm bende Dr un direk kendisini aradım meşgule attı yanında hastası vs olabilir diye bida aramadım msj attım msji görünce dönüyor zaten geçen de öyle olmuştu

İki ay mı Nasıl beklemiş ya dayler dayler Ajan D koş, senin rekoru kıran var
Nurzfr Tebrikler. Darısı başına
Duzensizlesti onun korono geçirdikten sonra ondan umursamadıydu ondan bekledi sanırım şimdi konuştuk hissediodum diyo icim hala kıpır kıpır var bisiler içimde diyo ondan test yapayım dedim diyo dün zorla aldırdım çok koyu çıkmış hem yanılma payı var mı dedi olabilir de ama silik çıksaydı daha çok ihtimal verirdim dedim bian önce git kan ver dedim hastaneye gitmek istemiyo haliyle korona dan sonra ASM ye gidecekmiş onların orda dokuz bucuga kadar alıyorlarmış kani

Yok yapmicam yaa kullanılan ilaçlardan yanlış cikabiliyormus 12 gün nedir ki şu gibi akıp geçer iki tane güzel kitap aldı mı onları bitircem diye dalar giderim
Cnm senin dondurulmuş transfer
Çatlatma iğnesi vurulmayacaksn yanlış çkmaz

Yok kiz ben 3 gun onceden ogrendim evvelallah ahdjsndbsbbdjd
Nurzfr kuzuuummm tebrikler canimmmm, hayırlısı olsun
Buralar pozitiflensin, herkesler bebilensinnnnn
Dayloş dayloş gelem mi
Yanağından öpem mi

Dr amca yazdı ilaç veremem kontrol olman gerek demiş ister buraya gel istersen sana en yakın hastaneye git demiş kullandığın ilaclardan olmuştur demiş ki dün bende öyle okumuştum offff kim gitcek şimdi bana en yakın hastane pandemi hastanesi dolayısıyla Dr uma yakin hastaneye gitmem gerekecek onun yerine direk Dr a gitmem daha mantıklı bence regl bekliyim şuan hafifledi zaten kaşıntı yanma yok reglide kontrol edecek o zaman baksin

Ayyy uykuuuu son zamanlarda yaptğım en iyi şey galiba

İhmal etme bacım önemli sen dr yna git en iyisi gebelik içinde önemli mantar tıkıyor çünkü orayı bir de çabuk ilerliyor ne vardı ilaç yazsaydı yani uzaktan neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…