- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.841
Ama görmeden nasil yazacak alıştı bakmaya her hafta her hafta bakmadan edemiyi tövbe tövbeİhmal etme bacım önemli sen dr yna git en iyisi gebelik içinde önemli mantar tıkıyor çünkü orayı bir de çabuk ilerliyor ne vardı ilaç yazsaydı yani uzaktan neyse
Direk koydukları da sorcam Dr a gebemiyim diyeBen de bunu yazmaya gelmiştim. Transfer çıkışı gider kan verir artık
Sen gel bana benim bu halimi görünce direk uykun gelir galiba gulyabani gibi geziyorum 3aydırbende istereeeemmmm
Sıcak beaaa nassiiii uyuonuzzAyyy uykuuuu son zamanlarda yaptğım en iyi şey galiba
Tebrikler sizi yan taraftaki doğumhaneye alabiliriz ahsjsjjdjdjdjDirek koydukları da sorcam Dr a gebemiyim diye
9Bal0ncuk sen kaçıncı gün kan verdin?
Benm herif saçını boyayp makyaj yaptğnda.. Artk seni yadırgayacam dioSen gel bana benim bu halimi görünce direk uykun gelir galiba gulyabani gibi geziyorum 3aydırbugün diyorum elimi yüzümü yıkayım makyaj yapayım saçımı tarayım Allahım hale bakkkk afam belkim mutlu olur zaten bişey yapamıyoz gözünü doyuruyum barı
Ben üşüyom bacım gece olunca yorgan örtüyorumSıcak beaaa nassiiii uyuonuzz
E bu ne zaman okul çağına geldi beeeTebrikler sizi yan taraftaki doğumhaneye alabiliriz ahsjsjjdjdjdj
Benim olursa 8. gün patlatırım bir kan tahlili galiba
Olmaz bacım bugün bizim günümüz kalk silkelen en azından krem sür9
Benm herif saçını boyayp makyaj yaptğnda.. Artk seni yadırgayacam dio
Alıştı garibim
Hiç bişi ortunmuom bana mısın demiyii camlar açık yatioz yanıo buralarrrrrBen üşüyom bacım gece olunca yorgan örtüyorum
Ben evde test yaptım.... Sonra gittim kan verdim... İlk testim bakınız...Benim olursa 8. gün patlatırım bir kan tahlili galiba
Nie bugn ne varOlmaz bacım bugün bizim günümüz kalk silkelen en azından krem sürYap bişey ben çabalıycam bugün inanıyorum kendıme
Lilililili sanki yeni olmuş gibi sevındımBen evde test yaptım.... Sonra gittim kan verdim... İlk testim bakınız...
Oha bayağı belirginmişBen evde test yaptım.... Sonra gittim kan verdim... İlk testim bakınız...
Özelliğini bilmiyom kendıme olan saygımdan ve sevgimden kaynaklı adam beni görünce akşam hayattan soğuyor çünkü bir de kapıyı oğlana açtırıyom ki direk beni görmesinNie bugn ne var
Nie özel bugn
Boşuna evdeki teste para vermicimmmBen evde test yaptım.... Sonra gittim kan verdim... İlk testim bakınız...
Deli yaLilililili sanki yeni olmuş gibi sevındım
Hayır aşırı silikti.. Günler geçtkçe kuruduOha bayağı belirginmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?