- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.861
Kalk o zaman hadi bekliosÖzelliğini bilmiyom kendıme olan saygımdan ve sevgimden kaynaklı adam beni görünce akşam hayattan soğuyor çünkü bir de kapıyı oğlana açtırıyom ki direk beni görmesin
Ben senin yerine 5 tl öderimBoşuna evdeki teste para vermicimmm
He resim atamam boşuna istemeyin pişman olursunuzKalk o zaman hadi beklios
Ben senin yerine 5 tl öderim
Bak 9. Gün bile erkenmis silik çıkmış ama kandaki değerin daha yüksekti dimi işte o yüzden kaset yapıp da acaba diye düşünmekten de direk kanDeli ya
Hayır aşırı silikti.. Günler geçtkçe kurudu
Kurudukça belirginleşti.. Yoksa öyle değildi kuzu.. Bide ikizdi ya..
Ağa 5 TL çok pahalı beeeKalk o zaman hadi beklios
Ben senin yerine 5 tl öderim
Kan verince canım yanıyor ya sonra sinir oluyon en iyisi çiş taesti benceBak 9. Gün bile erkenmis silik çıkmış ama kandaki değerin daha yüksekti dimi işte o yüzden kaset yapıp da acaba diye düşünmekten de direk kan
Kesin vurmuşHe resim atamam boşuna istemeyin pişman olursunuzay ne diyom ben kafama vurdu galiba
Peki nurummmmmBak 9. Gün bile erkenmis silik çıkmış ama kandaki değerin daha yüksekti dimi işte o yüzden kaset yapıp da acaba diye düşünmekten de direk kan
benimde ilk iki testim fotosu duruyoBen evde test yaptım.... Sonra gittim kan verdim... İlk testim bakınız...
Kanım feda olsun bu yolda ben çiş de zorlaniom kanı bakmiom o tarafa yoksa bayılıomKan verince canım yanıyor ya sonra sinir oluyon en iyisi çiş taesti bence
Kuuzum seni üzmek istememiştimbenimde ilk iki testim fotosu duruyo
Kanım feda olsun bu yolda ben çiş de zorlaniom kanı bakmiom o tarafa yoksa bayılıom
Benim hiç foto yok hep tek cizgiydibenimde ilk iki testim fotosu duruyo
Git süslen gel görecem seniGidiyom bırakın beni hiç oturmak miskinleşmek yatmak uyumak istemiyom çok enerjiğimmm tutmayın
Ben artık kendimi astım farkında mısınızKesin vurmuş
Peki nurummmmm
Sen dayandıktan snra bizce sorn yok
Sana özel atarım beni görüp de ne yapacaksanGit süslen gel görecem seni
Transfer olda görecem seni..Ben artık kendimi astım farkında mısınız
At beni sev beniSana özel atarım beni görüp de ne yapacaksanay kriz geldı manyaklaştım
Niye güzel calani bulursak yakından da güzel oluyo davul sesiTransfer olda görecem seni..
Şimdi davulun sesi uzaktan hoş gelio
At beni sev beni
O gün geldiğinde bnları tek tek hatırlatacamNiye güzel calani bulursak yakından da güzel oluyo davul sesi
Nere gidion acaba en fazla odana ya da banyoya suslenmeyeGidiyom bırakın beni hiç oturmak miskinleşmek yatmak uyumak istemiyom çok enerjiğimmm tutmayın
Tamam hepsini etiketleee aaaaa ben mi demişim bunları ben demen böyle şeyler hesabıma başkası girmiş diyimO gün geldiğinde bnları tek tek hatırlatacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?