Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuuzum seni üzmek istememiştim
Kızlarda tüp yaptı ya.. Örnek olsun diye
Kırdıysam özür dilerim
Yok yok niye kırılayım canım sadece çok
üzülüyorum..eskiden yani daha 1 sene öncesine kadar patır patır hamile kalıyodum..4 gün geçiyodu test yapıyodum besbelirgin çıkıyodu..
ama şimdi..
hamile kalmak hayal..doğurmak rüya bile değil..
Benim hiç foto yok hep tek cizgiydi
artık Allahın izniyle çift olacak

bir mucizee tatlimmm yapma böyle güzel günler yakındır eskileri görmüyoruz derinlere lütfen kizzz bak daha benim sahte eltim eşimin kuzeninin eşi de var onlarda ikinci istiyorlar çalışmalara başladılar yakında oda ben hamileyim dicek etrafimdaki hamile sayısı artiyo beni görerek gaza geldiler

Öyle deme bak.. Asla gebe kalamam dediğinde gebe kaldn..
Demekki hayal değil..
Ama işte sağlıklı ilerlemesi lazm..
Bilmiorm mucizem.. Ordaki doktorlardamı sıkıntı var çözemedm.. Cnkü bir çaresi bir sebebi birti tedavisi olmalı

Tatlım bak sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun şuan direk kendini olumsuza sürükleme lütfen iyi bı Dr a denk gelemedin belkide sakın üzme kendini hep salavat çek içinden dua et olumsuz dusunme

Selam kızlar uzun süredir giremedim kedisim evden kaçmıştı moralim cok bozuktu bugun sabah bulduk şükür nasilsiniz son durumlar nasil bakalim
Günahını aldimmm kizzzz hakkını helal ett nasıl kaçtı yaa kedicikkkk gel buraya gitme bı yere beni sorarsan aynı ben sende ne var ne yok

inşallah nurum
ben bu dr lardan hormon değerlerini hiç öğrenmeseydim belki bu kadar zorlaşmayacaktı..
çok yorgunum huzursuzum mutsuzum be balom.sanki herşeyim eksik..

inşallah nurum

ben bu dr lardan hormon değerlerini hiç öğrenmeseydim belki bu kadar zorlaşmayacaktı..
Askos bana ilk Dr kesinlikle çocuğun olmaz senin demişti ama bak şimdi embriyo haberi bekliyorum sakın umutsuz olma

Selam kızlar uzun süredir giremedim kedisim evden kaçmıştı moralim cok bozuktu bugun sabah bulduk şükür nasilsiniz son durumlar nasil bakalim
Ayyy nasıl yaa........
Ohhhh neyseki bulunmuuşşşş

inşallah nurum

Ah be muciZem

Nolacak peki

Günahını aldimmm kizzzz hakkını helal ett nasıl kaçtı yaa kedicikkkk gel buraya gitme bı yere beni sorarsan aynı ben sende ne var ne yok
Canim balkondan atlamis deli cocuk normalde tek basina bırakmıyoruz balkonda yerw yakin cunku kankalari var cagirip duruyorlar babasi aksam unutmus kapiyi kapatmis ustune nerde bu çocuk diye bakindik yok gitmis bulamadik sonra. Arada gorenler oldu ama denk gelemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…