- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.881
Yok yok niye kırılayım canım sadece çokKuuzum seni üzmek istememiştim
Kızlarda tüp yaptı ya.. Örnek olsun diye
Kırdıysam özür dilerim
Benim hiç foto yok hep tek cizgiydi
Öyle deme bak.. Asla gebe kalamam dediğinde gebe kaldn..Yok yok niye kırılayım canım sadece çok
üzülüyorum..eskiden yani daha 1 sene öncesine kadar patır patır hamile kalıyodum..4 gün geçiyodu test yapıyodum besbelirgin çıkıyodu..
ama şimdi..
hamile kalmak hayal..doğurmak rüya bile değil..
artık Allahın izniyle çift olacak
Tatlım bak sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun şuan direk kendini olumsuza sürükleme lütfen iyi bı Dr a denk gelemedin belkide sakın üzme kendini hep salavat çek içinden dua et olumsuz dusunmeYok yok niye kırılayım canım sadece çok
üzülüyorum..eskiden yani daha 1 sene öncesine kadar patır patır hamile kalıyodum..4 gün geçiyodu test yapıyodum besbelirgin çıkıyodu..
ama şimdi..
hamile kalmak hayal..doğurmak rüya bile değil..
artık Allahın izniyle çift olacak
He doğru. Ayy koş kan ver hamilesinDeli ya
Hayır aşırı silikti.. Günler geçtkçe kurudu
Kurudukça belirginleşti.. Yoksa öyle değildi kuzu.. Bide ikizdi ya..
Onu artık ben size diyecem
Günahını aldimmm kizzzz hakkını helal ett nasıl kaçtı yaa kedicikkkk gel buraya gitme bı yereSelam kızlar uzun süredir giremedim kedisim evden kaçmıştı moralim cok bozuktubugun sabah bulduk şükür nasilsiniz son durumlar nasil bakalim
Bende sana zaten bu kan sonucu dicemOnu artık ben size diyecem
Benmde öyle hayallerim vardıBende sana zaten bu kan sonucu dicem
inşallah nurumbir mucizee tatlimmm yapma böyle güzel günler yakındır eskileri görmüyoruz derinlere lütfen kizzz bak daha benim sahte eltim eşimin kuzeninin eşi de var onlarda ikinci istiyorlar çalışmalara başladılar yakında oda ben hamileyim dicek etrafimdaki hamile sayısı artiyo beni görerek gaza geldiler
ben bu dr lardan hormon değerlerini hiç öğrenmeseydim belki bu kadar zorlaşmayacaktı..Öyle deme bak.. Asla gebe kalamam dediğinde gebe kaldn..
Demekki hayal değil..
Ama işte sağlıklı ilerlemesi lazm..
Bilmiorm mucizem.. Ordaki doktorlardamı sıkıntı var çözemedm.. Cnkü bir çaresi bir sebebi birti tedavisi olmalı
Geçmiş olsun. Aynı zamanda gözün aydın. Arkandan temiz saydırdık. Başks gelişme yokSelam kızlar uzun süredir giremedim kedisim evden kaçmıştı moralim cok bozuktubugun sabah bulduk şükür nasilsiniz son durumlar nasil bakalim
Ayrılacak mıymış :/Kızlar canım cok sıkkın bakmayın güldüğüme..
İş yerinden bir arkadaşımın.. Hatta arkadaş değil.. Kardeş olduk artık.. Aynı odadayız bide..
Kurumla bir sorunu olmuş ben izne çıktıktan sonra.. Ve olay baya büyümüş
Aşırı üzülüorum
Askos bana ilk Dr kesinlikle çocuğun olmaz senin demişti ama bak şimdi embriyo haberi bekliyorum sakın umutsuz olmainşallah nurum
ben bu dr lardan hormon değerlerini hiç öğrenmeseydim belki bu kadar zorlaşmayacaktı..
çok yorgunum huzursuzum mutsuzum be balom.sanki herşeyim eksik..
Ayyy nasıl yaa........Selam kızlar uzun süredir giremedim kedisim evden kaçmıştı moralim cok bozuktubugun sabah bulduk şükür nasilsiniz son durumlar nasil bakalim
Ah be muciZeminşallah nurum
ben bu dr lardan hormon değerlerini hiç öğrenmeseydim belki bu kadar zorlaşmayacaktı..
çok yorgunum huzursuzum mutsuzum be balom.sanki herşeyim eksik..
Nolacak pekiKızlar canım cok sıkkın bakmayın güldüğüme..
İş yerinden bir arkadaşımın.. Hatta arkadaş değil.. Kardeş olduk artık.. Aynı odadayız bide..
Kurumla bir sorunu olmuş ben izne çıktıktan sonra.. Ve olay baya büyümüş
Aşırı üzülüorum
Canim balkondan atlamis deli cocuk normalde tek basina bırakmıyoruz balkonda yerw yakin cunku kankalari var cagirip duruyorlarGünahını aldimmm kizzzz hakkını helal ett nasıl kaçtı yaa kedicikkkk gel buraya gitme bı yerebeni sorarsan aynı ben sende ne var ne yok
Bilmiorm keşke ayrılınca kurtulsaAyrılacak mıymış :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?