- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.901
Bilmiorm nurum.. Orta yolu bulnaya çalışıolar.. Ara bulucular devreye girdi balalmNolacak peki
Hahahshsh eyvallah kanka bende diyorum niye kulaklarim çınlıyorGeçmiş olsun. Aynı zamanda gözün aydın. Arkandan temiz saydırdık. Başks gelişme yok
Kuduruk benim çocuğum hshshAyyy nasıl yaa........
Ohhhh neyseki bulunmuuşşşş
Ah be muciZem
Anasına çekmişHahahshsh eyvallah kanka bende diyorum niye kulaklarim çınlıyor
Kuduruk benim çocuğum hshsh
Bak yaa balkondan düşmüş çocuk sende izin vermiosun tabi kankilerine gitmesine o da evdenn kaciyoCanim balkondan atlamis deli cocuk normalde tek basina bırakmıyoruz balkonda yerw yakin cunku kankalari var cagirip duruyorlarbabasi aksam unutmus kapiyi kapatmis ustune nerde bu çocuk diye bakindik yok gitmis bulamadik sonra. Arada gorenler oldu ama denk gelemedik
Hakkında en hayırlısı olsun kuzum ne dicemi bilemedimBilmiorm nurum.. Orta yolu bulnaya çalışıolar.. Ara bulucular devreye girdi balalm
Hshshdhhd guzel.huylarimi almamisAnasına çekmiş
Ya beyaz ya cok pisleniyor bide uzun tuylu yikamak zorBak yaa balkondan düşmüş çocuk sende izin vermiosun tabi kankilerine gitmesine o da evdenn kaciyo
Bide hamileym die bama sölemioHakkında en hayırlısı olsun kuzum ne dicemi bilemedim
Yoksa gitsin diyorHshshdhhd guzel.huylarimi almamis
Ya beyaz ya cok pisleniyor bide uzun tuylu yikamak zor
Ooohoooo sen böyle yaparsan camdaki kız gibi mi yapcan dışarı kıyafeti giydir sende evin içinde ayrı dışarda ayrı olsunHshshdhhd guzel.huylarimi almamis
Ya beyaz ya cok pisleniyor bide uzun tuylu yikamak zor
Kısır zaten kanka kisa tuylu olsa gider gelirdi bahçeye ama yikamak zor cidden aksama kadar kurumuyo bideYoksa gitsin diyor
Yolunuda bilio..
Kıyamam kuzum valla yaaBide hamileym die bama sölemio
Başkalarndan duydum önce inanmadm meğer doğruymş
Hep kendini düşünüyon hep. Kuşun ahı çıkıyorKısır zaten kanka kisa tuylu olsa gider gelirdi bahçeye ama yikamak zor cidden aksama kadar kurumuyo bide
Kankalarida kendi gibi pasakli raziyeOoohoooo sen böyle yaparsan camdaki kız gibi mi yapcan dışarı kıyafeti giydir sende evin içinde ayrı dışarda ayrı olsun
Gece hayati bitmisti aslında ama bilemedim hshshshYolunuda bilio..
Gitti sevişti sevişti geldi demi
Baktı anası babası srvişioGece hayati bitmisti aslında ama bilemedim hshshsh
kalabiliyor-dum.hem ilerlemiyo ki kuzum sanki dermansız dert gibi..bi çaresini bilen yokTatlım bak sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun şuan direk kendini olumsuza sürükleme lütfen iyi bı Dr a denk gelemedin belkide sakın üzme kendini hep salavat çek içinden dua et olumsuz dusunme
ayrılcak mıymış? iş yerini sevmek çalıştığın kişiler sevmek yaptığın işi sevdirendir.umarım sorunu hallolur gitmeKızlar canım cok sıkkın bakmayın güldüğüme..
İş yerinden bir arkadaşımın.. Hatta arkadaş değil.. Kardeş olduk artık.. Aynı odadayız bide..
Kurumla bir sorunu olmuş ben izne çıktıktan sonra.. Ve olay baya büyümüş
Aşırı üzülüorum
canım senin durum farklı..bak tüp denemesinde maşallah bir sürü yumurtan çıkıyor..çok şükür döllendi de bi de tutunursa tamamdırAskos bana ilk Dr kesinlikle çocuğun olmaz senin demişti ama bak şimdi embriyo haberi bekliyorum sakın umutsuz olma
Özel değil kurum olduğu için öyle alıp çantasını çkmayacak ama durum öyle bir hal almşki.. Keşke alıp çantasını çıkabilse durumundakalabiliyor-dum.hem ilerlemiyo ki kuzum sanki dermansız dert gibi..bi çaresini bilen yok
ayrılcak mıymış? iş yerini sevmek çalıştığın kişiler sevmek yaptığın işi sevdirendir.umarım sorunu hallolur gitme
canım senin durum farklı..bak tüp denemesinde maşallah bir sürü yumurtan çıkıyor..çok şükür döllendi de bi de tutunursa tamamdır
Soruşturma falan mı açılmış ki yaÖzel değil kurum olduğu için öyle alıp çantasını çkmayacak ama durum öyle bir hal almşki.. Keşke alıp çantasını çıkabilse durumunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?