Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Askos tutunup tutunmayacagi belli degilki hem sende daha kapsamlı bı Dr bulmaya çalışsan olduğun yerde... Dr un verdiği vitaminlerle ve dediğim gibi incir kürüyle oldu benim yapmaya başla sende incir i... Kuru incir bı tane doğra hemen üzerini geçecek kadar zeytinyağına köy ağzı kapaklı olsun ama koyduğun sey ertesi gün aç karnına ye yer yemez hemen yerine yenisini doğra bı ay yaptım ben bunu yağı da değişmedim içindeki azaldıkça üstüne ekleme yaptim

Özel değil kurum olduğu için öyle alıp çantasını çkmayacak ama durum öyle bir hal almşki.. Keşke alıp çantasını çıkabilse durumunda
Allah yardımcısı olsun..
tamm canım bunu da yapim

Kafa dinlemeye gitmiş napsın ya bir rahat verin bir iki arkadaş yapmış bak geri gelmiş gözün aydın cano

Konuyu anlamadım tam bacım ama inşallah yanlışlardan dönülür huzura kavşur arkadasın sende üzülme bebe var hayat bu napak

Baktı anası babası srvişio
Canı çekti garibimin
Hshshsh puh kuduruk cocuk
Lab dan aradılar beş taneyi dondurmuslar iki tanesinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlarlar da yarın donduracaklarmis o iki taneyi de
bebis geliyooo
Kafa dinlemeye gitmiş napsın ya bir rahat verin bir iki arkadaş yapmış bak geri gelmiş gözün aydın cano
Sagol askos. Anam o soğukta nasıl gezdi bilmiyorum valla

Hshshsh puh kuduruk cocuk

bebis geliyooo

Sagol askos. Anam o soğukta nasıl gezdi bilmiyorum valla
Takılmıştır birinin peşine aksiyon yaşadı çocuk napsın evde senle dur dur kafayı yedi sıkıldı yasak da var benim yapmak istedğimi yapmış valla helal olsun Belkim sizi başbaşa bırakmak istedi enişteyle o da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…