- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.921
Soruşturmada açılmıo cnkü zaten aslına bakacaksan ortada sorun yok..Soruşturma falan mı açılmış ki ya
Askos tutunup tutunmayacagi belli degilki hem sende daha kapsamlı bı Dr bulmaya çalışsan olduğun yerde... Dr un verdiği vitaminlerle ve dediğim gibi incir kürüyle oldu benim yapmaya başla sende incir i... Kuru incir bı tane doğra hemen üzerini geçecek kadar zeytinyağına köy ağzı kapaklı olsun ama koyduğun sey ertesi gün aç karnına ye yer yemez hemen yerine yenisini doğra bı ay yaptım ben bunu yağı da değişmedim içindeki azaldıkça üstüne ekleme yaptimkalabiliyor-dum.hem ilerlemiyo ki kuzum sanki dermansız dert gibi..bi çaresini bilen yok
ayrılcak mıymış? iş yerini sevmek çalıştığın kişiler sevmek yaptığın işi sevdirendir.umarım sorunu hallolur gitme
canım senin durum farklı..bak tüp denemesinde maşallah bir sürü yumurtan çıkıyor..çok şükür döllendi de bi de tutunursa tamamdır
Allah yardımcısı olsun..Özel değil kurum olduğu için öyle alıp çantasını çkmayacak ama durum öyle bir hal almşki.. Keşke alıp çantasını çıkabilse durumunda
tamm canım bunu da yapimAskos tutunup tutunmayacagi belli degilki hem sende daha kapsamlı bı Dr bulmaya çalışsan olduğun yerde... Dr un verdiği vitaminlerle ve dediğim gibi incir kürüyle oldu benim yapmaya başla sende incir i... Kuru incir bı tane doğra hemen üzerini geçecek kadar zeytinyağına köy ağzı kapaklı olsun ama koyduğun sey ertesi gün aç karnına ye yer yemez hemen yerine yenisini doğra bı ay yaptım ben bunu yağı da değişmedim içindeki azaldıkça üstüne ekleme yaptim
He nere gidem bacım evin içinde aha geldım kahvaltıyı topladım komposto koydum ocağa yattım daha süslenemedimNere gidion acaba en fazla odana ya da banyoya suslenmeye
Dinlen yine topla enerjiniHe nere gidem bacım evin içinde aha geldım kahvaltıyı topladım komposto koydum ocağa yattım daha süslenemedim
Kafa dinlemeye gitmiş napsın ya bir rahat verin bir iki arkadaş yapmış bak geri gelmiş gözün aydın canoCanim balkondan atlamis deli cocuk normalde tek basina bırakmıyoruz balkonda yerw yakin cunku kankalari var cagirip duruyorlarbabasi aksam unutmus kapiyi kapatmis ustune nerde bu çocuk diye bakindik yok gitmis bulamadik sonra. Arada gorenler oldu ama denk gelemedik
Lilililililili gelsin bebeler gelsin hamiş haberleri çatır öator doğur inşallah bacımmmLab dan aradılar beş taneyi dondurmuslar iki tanesinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlarlar da yarın donduracaklarmis o iki taneyi de
He yoruldum iananılmaz üşengecim ya a a a a ama yıkayacam bugün yüzümü kararlıyıöDinlen yine topla enerjini
İnşallah kuzummLilililililili gelsin bebeler gelsin hamiş haberleri çatır öator doğur inşallah bacımmm
kız beyaz sen kaç haftalık oldun cinsiyeti belli miLilililililili gelsin bebeler gelsin hamiş haberleri çatır öator doğur inşallah bacımmm
O bende de var sorma sabahtan beri üç çorabı katlayamadimHe yoruldum iananılmaz üşengecim ya a a a a ama yıkayacam bugün yüzümü kararlıyıö
Konuyu anlamadım tam bacım ama inşallah yanlışlardan dönülür huzura kavşur arkadasın sende üzülme bebe var hayat bu napakSoruşturmada açılmıo cnkü zaten aslına bakacaksan ortada sorun yok..
Herkesin özgür iradesi.. Ama malum bazı yerlerde düşünce özgürlüğü kısıtlanıo..
Psikolojik baskıyla yıldırma politikası devreye giriyor
Yok bacım ne cinsiyeti bende bilmiom kaç hafta her hafta drdayız ne yaşıyom bilmiom 11 olduk heralkız beyaz sen kaç haftalık oldun cinsiyeti belli mi
O bende de var sorma sabahtan beri üç çorabı katlayamadim
Hshshsh puh kuduruk cocukBaktı anası babası srvişio
Canı çekti garibimin
Lab dan aradılar beş taneyi dondurmuslar iki tanesinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlarlar da yarın donduracaklarmis o iki taneyi de
Sagol askos. Anam o soğukta nasıl gezdi bilmiyorum vallaKafa dinlemeye gitmiş napsın ya bir rahat verin bir iki arkadaş yapmış bak geri gelmiş gözün aydın cano
Yok kuzum oturduğum odaya çamaşır getirmiyor um onlar çamaşır odası da ütü masasının üstünde ben şimdi geldim koltuğa oturdum yorganı yıkayıp astiydim şimdi telde takılıomay nur 3çorap gözümün önünde sen koltukta
Takılmıştır birinin peşine aksiyon yaşadı çocuk napsın evde senle dur dur kafayı yedi sıkıldı yasak da var benim yapmak istedğimi yapmış valla helal olsunHshshsh puh kuduruk cocuk
bebis geliyooo
Sagol askos. Anam o soğukta nasıl gezdi bilmiyorum valla
En sevdigim hshsh benimde ütüler dag oldu belki istanbula giderim halletmem lazım am canım istemiyorYok kuzum oturduğum odaya çamaşır getirmiyor um onlar çamaşır odası da ütü masasının üstünde ben şimdi geldim koltuğa oturdum yorganı yıkayıp astiydim şimdi telde takılıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?