- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.941
Sağol kuzummm inşallahbebis geliyooo
Soğuk muiiiSagol askos. Anam o soğukta nasıl gezdi bilmiyorum valla
Ayrıntıya gelYok kuzum oturduğum odaya çamaşır getirmiyor um onlar çamaşır odası da ütü masasının üstünde ben şimdi geldim koltuğa oturdum yorganı yıkayıp astiydim şimdi telde takılıom
Bizde sokaktan gelemedik sayesinde hshshdg butun mahalle kedi aradikTakılmıştır birinin peşine aksiyon yaşadı çocuk napsın evde senle dur dur kafayı yedi sıkıldı yasak da var benim yapmak istedğimi yapmış valla helal olsunBelkim sizi başbaşa bırakmak istedi enişteyle o da olabilir
VanSağol kuzummm inşallah
Soğuk muiiinirdesin bacİm sen yanına gelem
Gitmiyor gitmiyorrr bekliyorlar öyle biraz beklesinler belki çoğalırlarEn sevdigim hshsh benimde ütüler dag oldu belki istanbula giderim halletmem lazım am canım istemiyor
Ben perde yikicam cam silcem de az daha dursun diom canım istemiyo transfer den sonra yapamam herif yaptırmazAyrıntıya geloh mis yıkayın sonra yıkayamazsınız yapamazsınız uyursunuz ne var ne yok yıka bacım
Yaptırmıyorlar da tamam saygı duyuyorum sanki milletin kocası gibi evde oturuyorlar sabah git akşam gel yanı pazar dahil çalış akşam sekız de gelıp cam mı sılecekler anlamıom ben yarama basmaBen perde yikicam cam silcem de az daha dursun diom canım istemiyo transfer den sonra yapamam herif yaptırmaz
Aynı benimki bu pazar evde kalacaktı sözde iş yerinden aradılar arıza var diye yine gitti geceleri sildircez artik onlaraYaptırmıyorlar da tamam saygı duyuyorum sanki milletin kocası gibi evde oturuyorlar sabah git akşam gel yanı pazar dahil çalış akşam sekız de gelıp cam mı sılecekler anlamıom ben yarama basma
Camasir işlerinden hic hoslanmiyorum yaGitmiyor gitmiyorrr bekliyorlar öyle biraz beklesinler belki çoğalırlar
Hdhshdh kiz valla soguk burasi üstümde hırkayla geziyorum aksam ısıtıcı kullanıyoruzAyyyy yapmayın gülemiyomm
Aminnİnşallah atanirsam
Olsun soğuk soğuk ohhh misss... Bende hiç sevmiyor çamaşır işini nanoteknoljik çamaşırlar cogalsa keşke hep üstünde ayni kıyafet ama gideceğin yere göre düğmeye basıp. Şekil aliyo yıkama ütüleme derdin yok ohh ne güzel ne zaman yaparlarki bunuCamasir işlerinden hic hoslanmiyorum ya
Hdhshdh kiz valla soguk burasi üstümde hırkayla geziyorum aksam ısıtıcı kullanıyoruz
Aminn
Ararlar gece gündüz ararlar yıldım valla neymiş ekmek parası diyo benim yedğim ekmek o kadar pahalı değil diyom dinlemiyoAynı benimki bu pazar evde kalacaktı sözde iş yerinden aradılar arıza var diye yine gitti geceleri sildircez artik onlara
Torunlarımız oluncaOlsun soğuk soğuk ohhh misss... Bende hiç sevmiyor çamaşır işini nanoteknoljik çamaşırlar cogalsa keşke hep üstünde ayni kıyafet ama gideceğin yere göre düğmeye basıp. Şekil aliyo yıkama ütüleme derdin yok ohh ne güzel ne zaman yaparlarki bunu
Yazın benden bişi istemeyin kışın ne istiyorsanız isteyin.. babana şöyle annem boşanmaya razı de
Aynen öyle kuzum ekmek parası diolar günümüz böyle malesef ki herkes çalışmak zorunda ekmek parası için diye parası olan patronlara eziyorArarlar gece gündüz ararlar yıldım valla neymiş ekmek parası diyo benim yedğim ekmek o kadar pahalı değil diyom dinlemiyo
Yazın benden bişi istemeyin kışın ne istiyorsanız isteyin.. babana şöyle annem boşanmaya razı de
Şaka maka dünya aldı başını gidiyor Rabbim herkese hayırlı bol rızk versin kızıyorum falan ama haklı napsın bir markete gidiyorsun hiç bişey yok dünya para tutuyor olmayan napsın ne yesin bir de çocuk varsa çok zor gerçekten bugünümüze bin şükür Rabbim verdğin nimetlereAynen öyle kuzum ekmek parası diolar günümüz böyle malesef ki herkes çalışmak zorunda ekmek parası için diye parası olan patronlara eziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?