- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.961
Amin kuzummm bizimde öyle daha çocuk yok bide düşün onu diyorum acaba hiç denemede mıydık diye oda bana kiziyo saçmalama nasibiyle gelir zaten rabbim verirse ben yeterim size diyorŞaka maka dünya aldı başını gidiyor Rabbim herkese hayırlı bol rızk versin kızıyorum falan ama haklı napsın bir markete gidiyorsun hiç bişey yok dünya para tutuyor olmayan napsın ne yesin bir de çocuk varsa çok zor gerçekten bugünümüze bin şükür Rabbim verdğin nimetlere
Rabbim veriyor bacım hiç öle demez kim rızıksız kalmıs kı bu dünyada karıncaların bile nasıbi var her yerde sen hele bir doğur nasıl nasıpler gelecek görAmin kuzummm bizimde öyle daha çocuk yok bide düşün onu diyorum acaba hiç denemede mıydık diye oda bana kiziyo saçmalama nasibiyle gelir zaten rabbim verirse ben yeterim size diyor
Maddi yönden karamsirlaga düştü acaba yapmasa mıydık derken doguramadiiiRabbim veriyor bacım hiç öle demez kim rızıksız kalmıs kı bu dünyada karıncaların bile nasıbi var her yerde sen hele bir doğur nasıl nasıpler gelecek gör
Maddi yönden karamsirlaga düştü acaba yapmasa mıydık derken doguramadiii
Hamile o bence. Kanda yüksek çıkacak kesin. Aha yazdım şuraya
Beyazcm ben kanı verdmde
Hamileymişim yaaaa cok şaşkınımHamile o bence. Kanda yüksek çıkacak kesin. Aha yazdım şuraya
Bende merak ediorm
Ayy ben yazdım saniomBeyazcm ben kanı verdmde
Sen süslendnmi
Hamileymişim yaaaa cok şaşkınım
Aslında ben doğal yollarla gebe kalabiliorm ama yinede tüpçüye gidem dedm
Ayy bide böyleleride var
Bende merak ediormNurzfr
Süperrrr 3. Gün 7Ayy ben yazdım saniom5 tane daha dondurmuslar bugün ikisinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlayabilirlerse onlarında donduracaklarmis iyi ve orta kalitedeymis hepsi de o ne demekse
Aha burda demişim ya yavrummm aaaa @NealStreetLab dan aradılar beş taneyi dondurmuslar iki tanesinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlarlar da yarın donduracaklarmis o iki taneyi de
Hayırlısı ne kizcemmmSüperrrr 3. Gün 7
5. Gün 5 embrion var harikaaaaaaaaa
2side gelişimini tamamlarda 6. Gn oluo
Sayılar gayet iyi....
Hayırlı olsn nurum
Benim ilac dozlarm baya düşüktü..Hayırlısı ne kizcemmm
Bilmiyorum kuzum üçüncü günde de hamile kalan çok hayırlısı diyorum beşinci günde sayı fazla olunca beşinci den koyar muhtemelen diye düşünüyorum amaaan hayırlısı beeBenim ilac dozlarm baya düşüktü..
Spermlerde kötüydü.. Ben 5. Güne gitmesini bile beklemedim
5. Güne sadece 5 embriyom kaldı
3. Gn dondurtmadm hepsini şansa braktm önemli olan 5ti..
Senin yumurta da sıkıntı yoktu çünkü ondan düşüktü kuzummBenim ilac dozlarm baya düşüktü..
Spermlerde kötüydü.. Ben 5. Güne gitmesini bile beklemedim
5. Güne sadece 5 embriyom kaldı
3. Gn dondurtmadm hepsini şansa braktm önemli olan 5ti..
@NealStreet ne ettii
Aynen fazla yumurta toplamaya odaklanmadı doktor.. Zaten bütün sürecim tesadüf ve çorap söküğü gibi olduSenin yumurta da sıkıntı yoktu çünkü ondan düşüktü kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?