Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzummm bizimde öyle daha çocuk yok bide düşün onu diyorum acaba hiç denemede mıydık diye oda bana kiziyo saçmalama nasibiyle gelir zaten rabbim verirse ben yeterim size diyor

Amin kuzummm bizimde öyle daha çocuk yok bide düşün onu diyorum acaba hiç denemede mıydık diye oda bana kiziyo saçmalama nasibiyle gelir zaten rabbim verirse ben yeterim size diyor
Rabbim veriyor bacım hiç öle demez kim rızıksız kalmıs kı bu dünyada karıncaların bile nasıbi var her yerde sen hele bir doğur nasıl nasıpler gelecek gör

Bal0ncuk kız baluşşş nerdesin bacım kan vermeye mi gittin
Beyazcm ben kanı verdmde
Sen süslendnmi

Hamile o bence. Kanda yüksek çıkacak kesin. Aha yazdım şuraya
Hamileymişim yaaaa cok şaşkınım
Aslında ben doğal yollarla gebe kalabiliorm ama yinede tüpçüye gidem dedm
Ayy bide böyleleride var

Nurzfr aramadı mı yav embriyolog? Bekliyoruz burada aa aaa aaaa aaaaa
Bende merak ediorm Nurzfr

Nurzfr aramadı mı yav embriyolog? Bekliyoruz burada aa aaa aaaa aaaaa

Ayy ben yazdım saniom 5 tane daha dondurmuslar bugün ikisinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlayabilirlerse onlarında donduracaklarmis iyi ve orta kalitedeymis hepsi de o ne demekse

Ayy ben yazdım saniom 5 tane daha dondurmuslar bugün ikisinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlayabilirlerse onlarında donduracaklarmis iyi ve orta kalitedeymis hepsi de o ne demekse
Süperrrr 3. Gün 7
5. Gün 5 embrion var harikaaaaaaaaa
2side gelişimini tamamlarda 6. Gn oluo
Sayılar gayet iyi....
Hayırlı olsn nurum

Benim ilac dozlarm baya düşüktü..
Spermlerde kötüydü.. Ben 5. Güne gitmesini bile beklemedim
5. Güne sadece 5 embriyom kaldı
3. Gn dondurtmadm hepsini şansa braktm önemli olan 5ti..
Bilmiyorum kuzum üçüncü günde de hamile kalan çok hayırlısı diyorum beşinci günde sayı fazla olunca beşinci den koyar muhtemelen diye düşünüyorum amaaan hayırlısı bee

Yaa bu bebeleri dışarda buyutseler rahme hiç koymasalar olmuyo mu ya tutundu tutunmadi stresine giriyo millet bende mi öyle olacam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…