- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.981
Rabbim ol dedi askosum@NealStreet ne ettii
Aynen fazla yumurta toplamaya odaklanmadı doktor.. Zaten bütün sürecim tesadüf ve çorap söküğü gibi oldu
5 embrio benm için hayaldi
Ama cok şükür
Kendi mesajları okumamış beni suçluyor haber vermedin diye hihhh,
Bak saate bak onları kapatır kapatmaz herifi aramak yerine buraya koşmuş yazmışım hiiiiihhhhhLab dan aradılar beş taneyi dondurmuslar iki tanesinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlarlar da yarın donduracaklarmis o iki taneyi de
Bugün kan veremedi hastaneye de gitmedi korkudan yarın sabah verecekler dokuz bucuga kadar alıyorlarmış onlar dokuz kırkta gitmislerNurzfr kuzum kardeşinin sonucu çıktımı
Yokkkkk artkkkkYaa bu bebeleri dışarda buyutseler rahme hiç koymasalar olmuyo mu ya tutundu tutunmadi stresine giriyo millet bende mi öyle olacam acaba
Yan çizmeye baslamistiii
2 reglmi bu regllemi?Ve kırmızı karttttsanırım regl oldum
İkinci regl ama bunda da çağırdı şimdi ama olup olmadığımı anlayamadım parça düştü gelir mi devamı bilemedim arayıp randevu alsam mı almasam mi şimdi2 reglmi bu regllemi?
Tam sökülsün öyle al cnmİkinci regl ama bunda da çağırdı şimdi ama olup olmadığımı anlayamadım parça düştü gelir mi devamı bilemedim arayıp randevu alsam mı almasam mi şimdiyarını bekleyip sabah mi arasam
Demi bekliyim birazcık yarın ararım alırım randevu Dr soruyo zaten saat kaç gibi oldu diye derim o zaman Dr a böyle böyle oldu diyeTam sökülsün öyle al cnm
Sorun olmaz merak etmeDemi bekliyim birazcık yarın ararım alırım randevu Dr soruyo zaten saat kaç gibi oldu diye derim o zaman Dr a böyle böyle oldu diye
Yok kız sorun olacağından diil iyi denk gelir su mantar kısmı içinde yeni başlamışkenSorun olmaz merak etme
HeycanlandmmmmmYok kız sorun olacağından diil iyi denk gelir su mantar kısmı içinde yeni başlamışken
Benim içimde bı garip ama heyecan diye nitelendirebilir miyim bilmiyorumHeycanlandmmmmm
sana ne zaman koyacaklarBenim içimde bı garip ama heyecan diye nitelendirebilir miyim bilmiyorum
Bana koyan koydu kuzummm diye iğrenç bı espri yaparak başlıyim dedimsana ne zaman koyacaklar
ahahahah böyle bi cevap beklemiyor değildimBana koyan koydu kuzummm diye iğrenç bı espri yaparak başlıyim dedimbelli değil kuzum bı regl olayım kontrol edecek ona göre bı sonraki regl de koyacakti bakalım ne der
Rahmi dinlendirecek kuşum yumurta çok topladığı için ohss olma ihtimali var dedi bı sürü ilaç verdi şimdide mantar varsa eğer hiç koymazahahahah böyle bi cevap beklemiyor değildimniye işte şimdi koysun regl oldun koysun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?