- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.001
Ben dedim hamile diye. İçime doğdu benim. Tebrik ederim yaaa. Gözün aydın. İki aya doğurursun inşallah ahahhsjsjshsjHamileymişim yaaaa cok şaşkınım
Aslında ben doğal yollarla gebe kalabiliorm ama yinede tüpçüye gidem dedm
Ayy bide böyleleride var
Koleksiyon yapmış kız.Süperrrr 3. Gün 7
5. Gün 5 embrion var harikaaaaaaaaa
2side gelişimini tamamlarda 6. Gn oluo
Sayılar gayet iyi....
Hayırlı olsn nurum
Eksik demişsin işte. Orda adım yok hani?
Sadece 5 kaldı derken kardeş? Benim 4 var. Ben napam hı napam? 3. günde hiç sormadılar bile bana bunları napak diyeBenim ilac dozlarm baya düşüktü..
Spermlerde kötüydü.. Ben 5. Güne gitmesini bile beklemedim
5. Güne sadece 5 embriyom kaldı
3. Gn dondurtmadm hepsini şansa braktm önemli olan 5ti..
Bizi etiketleyecektin. Yanlış iş yapmışsın. Kaynamış arada. Bugün karışıktı gündem
O kitabı bı ara okumalıyımBen dedim hamile diye. İçime doğdu benim. Tebrik ederim yaaa. Gözün aydın. İki aya doğurursun inşallah ahahhsjsjshsj
Ben de doğal yolla gebe kalabiliyorum ama biz bütün sürece hakim olmak istedik eşimle. Aşama aşama bebeğimizin tüm gelişimini şahitler eşliğinde izlemeyi tercih ettik. O yüzden tüplü dalış diyorum. Herkese tavsiye ederim
Koleksiyon yapmış kız.Nurzfr bozdur bozdur harca kız. Her sene bir tane koydur. Takım kurarsın Nurzfr Gençlik ve Spor Kulübü
Sadece 5 kaldı derken kardeş? Benim 4 var. Ben napam hı napam? 3. günde hiç sormadılar bile bana bunları napak diye
Bizi etiketleyecektin. Yanlış iş yapmışsın. Kaynamış arada. Bugün karışıktı gündem(Üste Çıkma Sanatı kitabımda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz)
Gitmesem de olur iki güne arayıp haftada bir arayıp bilgi versinler doğum zamanı giderimNurzfr sen tüpçüne öyle söyle gardaş. Bunu yerleştirmeyin kuluçka makinesinde büyütün ben arada gelir bakar giderim de
Usengeclik seviyemmmmGitmesem de olur iki güne arayıp haftada bir arayıp bilgi versinler doğum zamanı giderim
Örtmensin sen ya sende etiket, kağıt ve kalem bitemeez, bitebilemez!!!O kitabı bı ara okumalıyımAA mantıklı bak takımı hiç dusunmemistim ohoo süper olur kuzum 1 tane bile yetiyo inşallah tutunacak sana ne zaman gelicek reglin var mı daha... Etiketim bitmis
Kağıt kalem gani gani ama etiket hiç bulundurmadimÖrtmensin sen ya sende etiket, kağıt ve kalem bitemeez, bitebilemez!!!
Hayırlısı inşallah. Benim reglim 3-5 gün oynaktı ileri geri. Tedavide iyice sapıttı. O yüzden sürprizli gelecek. Önümüzdeki 5-10 gün içinde bekliyorum ama bakalım hayırlsıı
sana ne zaman koyacaklar
Bana koyan koydu kuzummm diye iğrenç bı espri yaparak başlıyim dedimbelli değil kuzum bı regl olayım kontrol edecek ona göre bı sonraki regl de koyacakti bakalım ne der
Milette 1? Şükredelim kızz... Heleki bizim gibi spermlerle uğraşanlar için 4 felan gayet iyi.. Zaten 4 tanemi doğuracanBen dedim hamile diye. İçime doğdu benim. Tebrik ederim yaaa. Gözün aydın. İki aya doğurursun inşallah ahahhsjsjshsj
Ben de doğal yolla gebe kalabiliyorum ama biz bütün sürece hakim olmak istedik eşimle. Aşama aşama bebeğimizin tüm gelişimini şahitler eşliğinde izlemeyi tercih ettik. O yüzden tüplü dalış diyorum. Herkese tavsiye ederim
Koleksiyon yapmış kız.Nurzfr bozdur bozdur harca kız. Her sene bir tane koydur. Takım kurarsın Nurzfr Gençlik ve Spor Kulübü
Sadece 5 kaldı derken kardeş? Benim 4 var. Ben napam hı napam? 3. günde hiç sormadılar bile bana bunları napak diye
Bizi etiketleyecektin. Yanlış iş yapmışsın. Kaynamış arada. Bugün karışıktı gündem(Üste Çıkma Sanatı kitabımda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz)
Yok bacım nerde yüzünü bile yikayamadim daha adamın gelmesine 2 saat var biraz yattım yapacamBeyazcm ben kanı verdmde
Sen süslendnmi
Hamileymişim yaaaa cok şaşkınım
Aslında ben doğal yollarla gebe kalabiliorm ama yinede tüpçüye gidem dedm
Ayy bide böyleleride var
Bende merak ediormNurzfr
Şüphen mi vardı deliliğimden2 diyaloğa gellll kahkaha attmdelisiniz
Milette 1? Şükredelim kızz... Heleki bizim gibi spermlerle uğraşanlar için 4 felan gayet iyi.. Zaten 4 tanemi doğuracan
2 yeter sana
Benimki zamanında gelsin ya. İki aydır çok erken geliyor diye çok stres oldum. Kendi içinde bir düzeni vardı reglimin. O bozulmasın :/ Hamile kalınca mecbur gidecek tabii onu saymıyorum da tedavinin kalıcı olumsuz etkisi olmasınKağıt kalem gani gani ama etiket hiç bulundurmadimsu oynakliklari yokmu beni benden alıyor ama tedaviye başlarken ben düzene girdi hep tarihinde geldi ama şimdi değişecek dedi Dr amca bakalım dökülmeye başladı gibi benim inşallah senin de hemen gelir sonra benim yine gelir arada çok farkımız olmaz bı ayıcık kadar fark olur
BirazmıııııııYok bacım nerde yüzünü bile yikayamadim daha adamın gelmesine 2 saat var biraz yattım yapacam
AslaaaaaaaŞüphen mi vardı deliliğimden
Ohooo iki saatte banyo bile yaparsinYok bacım nerde yüzünü bile yikayamadim daha adamın gelmesine 2 saat var biraz yattım yapacam
Ay iki tane isterim ya şöyle 1-2 yıl arayla sağlıkla olsunlar güzel olabilir2 diyaloğa gellll kahkaha attmdelisiniz
Milette 1? Şükredelim kızz... Heleki bizim gibi spermlerle uğraşanlar için 4 felan gayet iyi.. Zaten 4 tanemi doğuracan
2 yeter sana
Napim çok yorgunumBirazmııııııı
Aslaaaaaaa
Ben oldu saydımAy iki tane isterim ya şöyle 1-2 yıl arayla sağlıkla olsunlar güzel olabilirama şu an o aşamaya gelemiyorum. Hayırlısıyla birincisi olsun da hele
Olmaz inşallah kuzum ama günü değişiyormuş işte döngü stresten değişiyormuş daha çok şimdi mesela benim tedavi olmasa bayramda gelecekti ama şimdi iki hafta oynamış oldu demek istediğim o döngü aynı 30-35 gunBenimki zamanında gelsin ya. İki aydır çok erken geliyor diye çok stres oldum. Kendi içinde bir düzeni vardı reglimin. O bozulmasın :/ Hamile kalınca mecbur gidecek tabii onu saymıyorum da tedavinib kalıcı olumsuz etkisi olmasın
Nie tarlada kazımı kazdınNapim çok yorgunum
BendeBen oldu saydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?