Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileymişim yaaaa cok şaşkınım
Aslında ben doğal yollarla gebe kalabiliorm ama yinede tüpçüye gidem dedm
Ayy bide böyleleride var
Ben dedim hamile diye. İçime doğdu benim. Tebrik ederim yaaa. Gözün aydın. İki aya doğurursun inşallah ahahhsjsjshsj

Ben de doğal yolla gebe kalabiliyorum ama biz bütün sürece hakim olmak istedik eşimle. Aşama aşama bebeğimizin tüm gelişimini şahitler eşliğinde izlemeyi tercih ettik. O yüzden tüplü dalış diyorum. Herkese tavsiye ederim

Süperrrr 3. Gün 7
5. Gün 5 embrion var harikaaaaaaaaa
2side gelişimini tamamlarda 6. Gn oluo
Sayılar gayet iyi....
Hayırlı olsn nurum
Koleksiyon yapmış kız. Nurzfr bozdur bozdur harca kız. Her sene bir tane koydur. Takım kurarsın Nurzfr Gençlik ve Spor Kulübü
Aha burda demişim ya yavrummm aaaa @NealStreet
Eksik demişsin işte. Orda adım yok hani?
Benim ilac dozlarm baya düşüktü..
Spermlerde kötüydü.. Ben 5. Güne gitmesini bile beklemedim
5. Güne sadece 5 embriyom kaldı
3. Gn dondurtmadm hepsini şansa braktm önemli olan 5ti..
Sadece 5 kaldı derken kardeş? Benim 4 var. Ben napam hı napam? 3. günde hiç sormadılar bile bana bunları napak diye
@NealStreet kendimden şüphe ettiriyor
Bizi etiketleyecektin. Yanlış iş yapmışsın. Kaynamış arada. Bugün karışıktı gündem (Üste Çıkma Sanatı kitabımda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz)

O kitabı bı ara okumalıyım AA mantıklı bak takımı hiç dusunmemistim ohoo süper olur kuzum 1 tane bile yetiyo inşallah tutunacak sana ne zaman gelicek reglin var mı daha... Etiketim bitmis

O kitabı bı ara okumalıyım AA mantıklı bak takımı hiç dusunmemistim ohoo süper olur kuzum 1 tane bile yetiyo inşallah tutunacak sana ne zaman gelicek reglin var mı daha... Etiketim bitmis
Örtmensin sen ya sende etiket, kağıt ve kalem bitemeez, bitebilemez!!!
Hayırlısı inşallah. Benim reglim 3-5 gün oynaktı ileri geri. Tedavide iyice sapıttı. O yüzden sürprizli gelecek. Önümüzdeki 5-10 gün içinde bekliyorum ama bakalım hayırlsıı

Kağıt kalem gani gani ama etiket hiç bulundurmadim su oynakliklari yokmu beni benden alıyor ama tedaviye başlarken ben düzene girdi hep tarihinde geldi ama şimdi değişecek dedi Dr amca bakalım dökülmeye başladı gibi benim inşallah senin de hemen gelir sonra benim yine gelir arada çok farkımız olmaz bı ayıcık kadar fark olur

sana ne zaman koyacaklar

Bana koyan koydu kuzummm diye iğrenç bı espri yaparak başlıyim dedim belli değil kuzum bı regl olayım kontrol edecek ona göre bı sonraki regl de koyacakti bakalım ne der

2 diyaloğa gellll kahkaha attm delisiniz

Milette 1? Şükredelim kızz... Heleki bizim gibi spermlerle uğraşanlar için 4 felan gayet iyi.. Zaten 4 tanemi doğuracan
2 yeter sana

Yok bacım nerde yüzünü bile yikayamadim daha adamın gelmesine 2 saat var biraz yattım yapacam

Benimki zamanında gelsin ya. İki aydır çok erken geliyor diye çok stres oldum. Kendi içinde bir düzeni vardı reglimin. O bozulmasın :/ Hamile kalınca mecbur gidecek tabii onu saymıyorum da tedavinin kalıcı olumsuz etkisi olmasın

2 diyaloğa gellll kahkaha attm delisiniz

Milette 1? Şükredelim kızz... Heleki bizim gibi spermlerle uğraşanlar için 4 felan gayet iyi.. Zaten 4 tanemi doğuracan
2 yeter sana
Ay iki tane isterim ya şöyle 1-2 yıl arayla sağlıkla olsunlar güzel olabilir ama şu an o aşamaya gelemiyorum. Hayırlısıyla birincisi olsun da hele

Olmaz inşallah kuzum ama günü değişiyormuş işte döngü stresten değişiyormuş daha çok şimdi mesela benim tedavi olmasa bayramda gelecekti ama şimdi iki hafta oynamış oldu demek istediğim o döngü aynı 30-35 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…