- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.021
Gece similasyon yapmaya çalıştık olmadı dr u ararim diye tehdit ettim adamı ondan yorgunumNie tarlada kazımı kazdın
İneklerimi sağdın ne yaptn
Tehditler mi yordu kıyamamGece similasyon yapmaya çalıştık olmadı dr u ararim diye tehdit ettim adamı ondan yorgunum
Tehditler mi yordu kıyamamGece similasyon yapmaya çalıştık olmadı dr u ararim diye tehdit ettim adamı ondan yorgunum
Hadi yaRahmi dinlendirecek kuşum yumurta çok topladığı için ohss olma ihtimali var dedi bı sürü ilaç verdi şimdide mantar varsa eğer hiç koymaz
Yaaaa delisinizGece similasyon yapmaya çalıştık olmadı dr u ararim diye tehdit ettim adamı ondan yorgunum
Rahimde büyüsün tüpe gitmesinler be hacıHadi yahemen koysa iyiydi tüpde mi büyüyecek bu çocuhlar
Seninki çok naif ya maşallah. Geceleri o beslesinYaaaa delisiniz
Yok biz hiç yapmaya çalşmadk
Eşim yanaşmıo bile.. Korkuo
Bize yaşasak cazip geldi bacım adam bir de yeni bir isim bulmuş burda söyleyemem beni görür görmez onu söylüyorTehditler mi yordu kıyamambazen seni görünce diyomki Allah'tan herifim isteksiz
Elinde olsa besler.. Bir ara keşke bizim bedenimizde biyüseler dediSeninki çok naif ya maşallah. Geceleri o beslesin
Haydi söyleeeeeeğBize yaşasak cazip geldi bacım adam bir de yeni bir isim bulmuş burda söyleyemem beni görür görmez onu söylüyoray tam bir komediyiz
Bize gösterilen ve anlatılan buYaaaa delisiniz
Yok biz hiç yapmaya çalşmadk
Eşim yanaşmıo bile.. Korkuo
Ama merak ettim şimdiBize yaşasak cazip geldi bacım adam bir de yeni bir isim bulmuş burda söyleyemem beni görür görmez onu söylüyoray tam bir komediyiz
Sağ ver. Isıtıp içirsinElinde olsa besler.. Bir ara keşke bizim bedenimizde biyüseler dedi
AhahahhhHaydi söyleeeeeeğ
Benimki de yasaktan etkilendi. Ginsenx diye geziyor evde
Rutük beni kapatırHaydi söyleeeeeeğ
Benimki de yasaktan etkilendi. Ginsenx diye geziyor evde
Sen de uyanamıyormuşsun meğersem. Tüh. Neyse şansa buzlukta da sütün varmış. Aaa versin artık o napıcanEgosunu tatmin etsn yani
Sansürleyerek yaz. Biz hepimiz hamileyiz bak bir tarafımız şişerRutük beni kapatırkeşke o kadar medeni olsa bizimkide
ÖleceğimmmmmmmRutük beni kapatırkeşke o kadar medeni olsa bizimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?