- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.041
İnekiz bizz
Gercekler acidir ve acıtır
Sizin yasak daha taze. Biraz uzasın ona da gelirlerAma merak ettim şimdibakalım bize hala cazip gelmedi işine geliyo adamın
Hem benimki iki tane bakSansürleyerek yaz. Biz hepimiz hamileyiz bak bir tarafımız şişer
Süle bacım
Haydi bakalım gelecek miSizin yasak daha taze. Biraz uzasın ona da gelirler
Sansürleyerek yaz. Biz hepimiz hamileyiz bak bir tarafımız şişer
kanka nerde buldun bu herifi yaaa kalmış mı bu zamanaElinde olsa besler.. Bir ara keşke bizim bedenimizde biyüseler dedi
kanka yanlış anlama da sen niye tüp denedin problemini bilmiyorum daSüle bacım
Erkek infertilitesi. Burda bas bas bağırdım yav sen o ara kaçakları mı oynuyordun acaba :/ Aşama aşama yazdım yani hattakanka nerde buldun bu herifi yaaa kalmış mı bu zamana
kanka yanlış anlama da sen niye tüp denedin problemini bilmiyorum da
ben burdan çok pis bişi çıkardımay kriz geldi simdi adini kelimenin icinde bulun nicki k a m u
aaa kanka bilmiyordum.ben o zamanlar bırakmıştım burayıErkek infertilitesi. Burda bas bas bağırdım yav sen o ara kaçakları mı oynuyordun acaba :/ Aşama aşama yazdım yani hatta
İsabet olmuş. Benim de hiç hatırlamak istemediğim bir dönem. Zor şeyler yaşadık. Amaağn Allah hepimizin sonunu hayır etsin, bütün kötü anları geride bırakmış olalımaaa kanka bilmiyordum.ben o zamanlar bırakmıştım burayı
Dur bi ya daha hamileliğini yeni öğrendik. Azıcık keyfini sürelim. Sonra doğurursunSizin yüzünğzden doğuracam
Bitti gitttiiii ya hamiş hamiş oturup bunlara geri dönüp aglicaz mi aaaİsabet olmuş. Benim de hiç hatırlamak istemediğim bir dönem. Zor şeyler yaşadık. Amaağn Allah hepimizin sonunu hayır etsin, bütün kötü anları geride bırakmış olalım
Tamam sustummmSizin yüzünğzden doğuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?