Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah. Çok dua ediyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamaz gerçekten bunu ablalarımla konuşunca daha iyi anladım. Yaşamayan empati kursa da tam olmuyor
benim bu kayıplarımdan sonra...ablam bana dedi ki "belki senin de çocuğun olmaz bizim ailede de var ya halamın olmamış" dedi.
benim annem 9 kardeş 1 de vefat etmiş 10.annem 9 doğum yapmış 5 i hayatta 4 doğduktan sonra ölmüş.en çok yaşayan 19 gün yaşamış..ne kadar büyük acı..
ablam 4.yü 38 yaşında doğurdu daha 1.5 yaşında falan çocuğu..
kimse anlamaz.yaşamadıktan sonra.

Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah. Çok dua ediyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamaz gerçekten bunu ablalarımla konuşunca daha iyi anladım. Yaşamayan empati kursa da tam olmuyor
Anlamıyorlar kuzum olmuyoo.. burası bana çok iyi geliyo yalnız değilim diyorum kafam dagiliyo birimiz gülerken hepimiz gülüyoruz birimiz uzulurken hepimiz uzuluyoruz modumz düştüğünde hemen hemen hepimiz teselli veriyor bize çok seviyorum burayı aşağı yukarı aynı sorunlar hepimizde de a desek cümlenin devamını çok rahat anlayabiliyoruz burda(ben hariç arada Fransızlara özeniyorum) hazır fırsatı varken söyliyim hepinizde iyi ki varsınız Bal0ncuk Paresilaaa bir mucizee @MNbeyaz Hemsirecik DusunceBulutu daha ismini saymadigim bissuru kişi bu arada senin mesajı etiketlerim diye ismini yazmadım askos

Rabbim zamanı gelince verecektir üzülme kuzum önceliğin iyi bı Dr bulmak senin tamam mı

Dur bi ya daha hamileliğini yeni öğrendik. Azıcık keyfini sürelim. Sonra doğurursun
Tamam sen doğur diyene kadar bekliyorum

Tamam sustummm aman vaktinde doğur lütfen sağlıcakla
Aminnnn
Sende iyi ki varsn kuzum benim
Senin

Ben

sen de iyi ki varsın nurtorika
Rabbim zamanı gelince verecektir üzülme kuzum önceliğin iyi bı Dr bulmak senin tamam mı
evet nurum inşallah..
Allah'ım bir mucizee ye 3üz nasip et inşallah amin
gene dedi bak Allah mı duyuyorsun görüyorsun hayırlısı gari bir hamile duası

Zorla dedirttim ama olsundu sende iyiki varsin bacisko
Mesaja bida bakar mısın canım beyazimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…