- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.081
O zamana kadar sen ve @NealStreet zaten hamiş olacaksnzBenim açık adımı da biliyorsun ona göre dua ett herkes duydu burdaki
Oyyyy duygulandim sen dogurda bacim saglikla aglattin beniHayırlısı ile Allah doğuma girmeyi nasip ederse.. Burdaki o kalan herkesi ismiyle bir bir sayacam
He simdik oldu ne o oyle bensiz olmazdi iyiyimdir yani seviyom siziMesaja bida bakar mısın canım beyazimm
Yaaaaaaa bak bende ağlarm haOyyyy duygulandim sen dogurda bacim saglikla aglattin beni
Anammmm senin duyguların mi depreştiOyyyy duygulandim sen dogurda bacim saglikla aglattin beni
Bende seviyorum hepiniziHe simdik oldu ne o oyle bensiz olmazdi iyiyimdir yani seviyom sizi
He bende ya cok agliyom annem gecen gun babama diyor kiz hamileyim bile diyemiyor korkuyor riskli dua et dedi ben bir agladim bir dokundu balus anlatamamYaaaaaaa bak bende ağlarm ha
Zaten ağlamaya yer arıorum
inşallah kuzum sağlıklıca doğur kucagına alHayırlısı ile Allah doğuma girmeyi nasip ederse.. Burdaki o kalan herkesi ismiyle bir bir sayacam
Hep depresik bacim Rabbim size saglikli bir gebelik nasip etsin gozunizden yas akmasin oyle doğurun inş aminAnammmm senin duyguların mi depreşti
Bacımmmmm bizde arkidiş dediklerimizn arkasndan özelde bir diğerine atıp tutup dedikodu yapmak yok.. Valla insan olan örnek alsn tabiBende seviyorum hepinizibide sanalda arkadaşlık olmaz diyorlar isim bile bilmeden nasılda oluyormuş görsünler hıh
Sende ağlamaya yer arıonHe bende ya cok agliyom annem gecen gun babama diyor kiz hamileyim bile diyemiyor korkuyor riskli dua et dedi ben bir agladim bir dokundu balus anlatamam
Sizde sağlıkla hamilelik yaşayn cnm mucizeminşallah kuzum sağlıklıca doğur kucagına al
Ne kavgası gııııDurun durun kavga var
He geçen ultrasonda bir baktım bebeyi gösteriyor dr ben içimden nolur gitme diye yalvarırken buldum kendimi eve geldim kocama anlattım beraber ağladık ayyy kötü oldumBacımmmmm bizde arkidiş dediklerimizn arkasndan özelde bir diğerine atıp tutup dedikodu yapmak yok.. Valla insan olan örnek alsn tabi
Sende ağlamaya yer arıon
Sizde sağlıkla hamilelik yaşayn cnm mucizem
Aynısından kavga edecek ne halimiz var yataktan kalkamiyozNe kavgası gıııı
Kavga bizden uzak olsn aman aman..
Allah korusun.. Kimseylen işimiz olmaz bizim
Yaa tmmHe geçen ultrasonda bir baktım bebeyi gösteriyor dr ben içimden nolur gitme diye yalvarırken buldum kendimi eve geldim kocama anlattım beraber ağladık ayyy kötü oldum
nerde nerdeDurun durun kavga var
Geçtim tamam üzülme sen lililililiYaa tmmbaşka frekansa geçelim mi
Allah yardımcısı olsun bacım sakin ol stres yapmamak önemli bak ha dikkat et bunda da vardır bi hayirOffff içim daralıo...
Arkadaşımla ilgili olumlu gelişme olmamış bugün.. Yarını bekliyecez
Bugün ruh gibiydm evde...
Herif bile puzzle yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?