Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bence de ya burası büyük nimet bizler için. Benim ablam da 37 yaşında ikinci çocuğunu doğurdu. O da bana biraz dan dun konuştu bu kadar olmasa da. Yaşamayan anlayamaz demem ondan
O zamana kadar sen ve @NealStreet zaten hamiş olacaksnz
Hadiii işinize bakın işinizeeeee
Daha bi dur ya bir şey olduğu yok. Olsun da hele bize de sağlıkla doğuralım diye dua edersin inşallah olursa

Onuda ederim

Bacımmmmm bizde arkidiş dediklerimizn arkasndan özelde bir diğerine atıp tutup dedikodu yapmak yok.. Valla insan olan örnek alsn tabi

Sende ağlamaya yer arıon

Sizde sağlıkla hamilelik yaşayn cnm mucizem
Ben yine Fransız... Bunları nereden nassi öğreniyonuz onu hiç anlamiom hele
Ne kavgası gıııı
Kavga bizden uzak olsn aman aman..
Allah korusun.. Kimseylen işimiz olmaz bizim
Amca nin birinin camına top atmış çocuklar anam nasıl bağır cagirdi
He geçen ultrasonda bir baktım bebeyi gösteriyor dr ben içimden nolur gitme diye yalvarırken buldum kendimi eve geldim kocama anlattım beraber ağladık ayyy kötü oldum
Birakmicak annesine sıkı sıkı tutundu insllah
Aynısından kavga edecek ne halimiz var yataktan kalkamiyoz
Kavga etsem cagirmicam kişiler arasında ilk siradasin
Bizim mahallede ya nezih bir yer sanıyordum yanılmışım
Offff içim daralıo...
Arkadaşımla ilgili olumlu gelişme olmamış bugün.. Yarını bekliyecez
Bugün ruh gibiydm evde...
Herif bile puzzle yapmadı
Kusumm inşallah iyi olacak herşey sakin kalmaya calis
Nurzfr yine esra erolmu izlion yaa
Onu bile bırakıp kalktım balkona bakmaya sen düşün
Ya bizim evin önünde park var millet eve hiç girmiyo çocuklar falan hep orda oynuyo karşı binada amca var birinci katta orucmus çocuklar hiç durmadan camına top atiyolarmis kaçıyorlar mis ona sinirlenmiş topu aldı kesti sonra çocukların babaannesi gitti amcanın yanına neyseki onlar kavga etmedi konustular güzelce başka bı kadında amcanın bağırması o fırsat bildi saydırdı millete aylardır çıkmıyorum bende bunaldım yasak var hala disarlardasiniz diye

Seni esra erola şikayet edecem nur
Seni bile bırakp amcaya bakmaya gitti diecem

Inşallah canim

Nerdesin la sen temizlik gelin?! Yine nereleri aklayıp pakladın?
Yemek, temizlik, bi de benim kedinin battaniyesinin yerini değiştirmiştim, depresyona girmiş, yemek yemiyo, kaçıyo, onla uğraşıyorum işte.
Bi bakıyorum sahur, bi bakıyorum iftar, sonra çay getirir misin hayatım, kuruyemiş canım, dondurma da yiyelim mi, meyveyi unuttuk, bi de gazoz içelim, sonra uyu uyan sahur. Kısır döngüye girdim resmen.

O sana hizmet etsin yahu. Sen "Çay getirir misin hayatım" desene ona aa aaa aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…