- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.101
Çok üzülüom yaAllah yardımcısı olsun bacım sakin ol stres yapmamak önemli bak ha dikkat et bunda da vardır bi hayir
Ama ben şimdiden ağlıyorum mm onu napcazHep depresik bacim Rabbim size saglikli bir gebelik nasip etsin gozunizden yas akmasin oyle doğurun inş amin
benim bu kayıplarımdan sonra...ablam bana dedi ki "belki senin de çocuğun olmaz bizim ailede de var ya halamın olmamış" dedi.
benim annem 9 kardeş 1 de vefat etmiş 10.annem 9 doğum yapmış 5 i hayatta 4 doğduktan sonra ölmüş.en çok yaşayan 19 gün yaşamış..ne kadar büyük acı..
ablam 4.yü 38 yaşında doğurdu daha 1.5 yaşında falan çocuğu..
kimse anlamaz.yaşamadıktan sonra.
Bence de ya burası büyük nimet bizler için. Benim ablam da 37 yaşında ikinci çocuğunu doğurdu. O da bana biraz dan dun konuştu bu kadar olmasa da. Yaşamayan anlayamaz demem ondanAnlamıyorlar kuzum olmuyoo.. burası bana çok iyi geliyo yalnız değilim diyorum kafam dagiliyo birimiz gülerken hepimiz gülüyoruz birimiz uzulurken hepimiz uzuluyoruz modumz düştüğünde hemen hemen hepimiz teselli veriyor bize çok seviyorum burayı aşağı yukarı aynı sorunlar hepimizde de a desek cümlenin devamını çok rahat anlayabiliyoruz burda(ben hariç arada Fransızlara özeniyorum) hazır fırsatı varken söyliyim hepinizde iyi ki varsınız Bal0ncuk Paresilaaa @bir mucizee@MNbeyaz @Hemsirecik @DusunceBulutu daha ismini saymadigim bissuru kişi bu arada senin mesajı etiketlerim diye ismini yazmadım askos
Daha bi dur ya bir şey olduğu yok. Olsun da hele bize de sağlıkla doğuralım diye dua edersin inşallah olursa
Onuda ederimBence de ya burası büyük nimet bizler için. Benim ablam da 37 yaşında ikinci çocuğunu doğurdu. O da bana biraz dan dun konuştu bu kadar olmasa da. Yaşamayan anlayamaz demem ondan
Daha bi dur ya bir şey olduğu yok. Olsun da hele bize de sağlıkla doğuralım diye dua edersin inşallah olursa
Ben yine Fransız... Bunları nereden nassi öğreniyonuz onu hiç anlamiom heleBacımmmmm bizde arkidiş dediklerimizn arkasndan özelde bir diğerine atıp tutup dedikodu yapmak yok.. Valla insan olan örnek alsn tabi
Sende ağlamaya yer arıon
Sizde sağlıkla hamilelik yaşayn cnm mucizem
Amca nin birinin camına top atmış çocuklar anam nasıl bağır cagirdiNe kavgası gıııı
Kavga bizden uzak olsn aman aman..
Allah korusun.. Kimseylen işimiz olmaz bizim
Birakmicak annesine sıkı sıkı tutundu insllahHe geçen ultrasonda bir baktım bebeyi gösteriyor dr ben içimden nolur gitme diye yalvarırken buldum kendimi eve geldim kocama anlattım beraber ağladık ayyy kötü oldum
Kavga etsem cagirmicam kişiler arasında ilk siradasinAynısından kavga edecek ne halimiz var yataktan kalkamiyoz
Bizim mahallede ya nezih bir yer sanıyordum yanılmışımnerde nerde
Kusumm inşallah iyi olacak herşey sakin kalmaya calisOffff içim daralıo...
Arkadaşımla ilgili olumlu gelişme olmamış bugün.. Yarını bekliyecez
Bugün ruh gibiydm evde...
Herif bile puzzle yapmadı
Onu bile bırakıp kalktım balkona bakmaya sen düşün
Seni esra erola şikayet edecem nurBen yine Fransız... Bunları nereden nassi öğreniyonuz onu hiç anlamiom hele
Amca nin birinin camına top atmış çocuklar anam nasıl bağır cagirdi
Birakmicak annesine sıkı sıkı tutundu insllah
Kavga etsem cagirmicam kişiler arasında ilk siradasin
Bizim mahallede ya nezih bir yer sanıyordum yanılmışım
Kusumm inşallah iyi olacak herşey sakin kalmaya calis
Ya bizim evin önünde park var millet eve hiç girmiyo çocuklar falan hep orda oynuyo karşı binada amca var birinci katta orucmus çocuklar hiç durmadan camına top atiyolarmis kaçıyorlar mis ona sinirlenmiş topu aldı kesti sonra çocukların babaannesi gitti amcanın yanına neyseki onlar kavga etmedi konustular güzelce başka bı kadında amcanın bağırması o fırsat bildi saydırdı millete aylardır çıkmıyorum bende bunaldım yasak var hala disarlardasiniz diye
O daha canlı yayında reklamsız sansürsüzSeni esra erola şikayet edecem nur
Seni bile bırakp amcaya bakmaya gitti diecem
Nur yaaaaaO daha canlı yayında reklamsız sansürsüz
Inşallah canimBen yine Fransız... Bunları nereden nassi öğreniyonuz onu hiç anlamiom hele
Amca nin birinin camına top atmış çocuklar anam nasıl bağır cagirdi
Birakmicak annesine sıkı sıkı tutundu insllah
Kavga etsem cagirmicam kişiler arasında ilk siradasin
Bizim mahallede ya nezih bir yer sanıyordum yanılmışım
Kusumm inşallah iyi olacak herşey sakin kalmaya calis
Ya bizim evin önünde park var millet eve hiç girmiyo çocuklar falan hep orda oynuyo karşı binada amca var birinci katta orucmus çocuklar hiç durmadan camına top atiyolarmis kaçıyorlar mis ona sinirlenmiş topu aldı kesti sonra çocukların babaannesi gitti amcanın yanına neyseki onlar kavga etmedi konustular güzelce başka bı kadında amcanın bağırması o fırsat bildi saydırdı millete aylardır çıkmıyorum bende bunaldım yasak var hala disarlardasiniz diye
Ohooo sen beni bide TV izlerken gör kavga ediyorum resmen sanki beni duyuyorlar gibi hele maç izlerken onların yerine ben koşturuyor topuNur yaaaaa
Senin şöyle 60lı yaşlarn fena olacak
Senden feci kaynana olurOhooo sen beni bide TV izlerken gör kavga ediyorum resmen sanki beni duyuyorlar gibi hele maç izlerken onların yerine ben koşturuyor topu
KV gibi derim bende ben kaynanayim istediğimi yaparım tabiki kaynanalik yapicamSenden feci kaynana olur
Bizim zamanımızda gelinler böylemiydi dersinKV gibi derim bende ben kaynanayim istediğimi yaparım tabiki kaynanalik yapicam
Ama benimki onu diyemiyo bana çünkü hiç KV görmemiş kendi 17 de evlenmiş gelmiş İzmir e KV si Amasya da hiç karışmamış etmemişBizim zamanımızda gelinler böylemiydi dersin
Gel yevruummmmmCnm senin dondurulmuş transfer
Çatlatma iğnesi vurulmayacaksn yanlış çkmaz
Dayloş dayloş gelem mi
Yanağından öpem mi
Çok doğru söylemişim, kendime katılıyorum.
Nerdesin la sen temizlik gelin?! Yine nereleri aklayıp pakladın?Çok doğru söylemişim, kendime katılıyorum.
Yemek, temizlik, bi de benim kedinin battaniyesinin yerini değiştirmiştim, depresyona girmiş, yemek yemiyo, kaçıyo, onla uğraşıyorum işte.Nerdesin la sen temizlik gelin?! Yine nereleri aklayıp pakladın?
O sana hizmet etsin yahu. Sen "Çay getirir misin hayatım" desene ona aa aaa aaaaYemek, temizlik, bi de benim kedinin battaniyesinin yerini değiştirmiştim, depresyona girmiş, yemek yemiyo, kaçıyo, onla uğraşıyorum işte.
Bi bakıyorum sahur, bi bakıyorum iftar, sonra çay getirir misin hayatım, kuruyemiş canım, dondurma da yiyelim mi, meyveyi unuttuk, bi de gazoz içelim, sonra uyu uyan sahur. Kısır döngüye girdim resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?