Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi ara yiosunuz bu kadar şeyi

O sana hizmet etsin yahu. Sen "Çay getirir misin hayatım" desene ona aa aaa aaaa
ay ne biliyim alışmışım, otururken durup dururken onu getireyim mi bunu getireyim mi diye ben soruyorum bazen.
Ben senin çocuğun değilim, kendim alırım diye kızıyo.
Hangi ara yiosunuz bu kadar şeyi
Ben mi yiyorum bi sor, akşama kadar online market alışverişleri yapıyo. Daha çocuğun doğmasına üç buçuk ay var, beşik aldı, kıyafetler desen dünyayı aştı daha doğmadan. Durdukça bişeyler alıyo, biberonu emziğine kadar almış, alma artık diyorum dinlemiyo.

Bebekler çabuk buyuyo deee kıyafeti ona göre alsınheyecan yapmış adam napsin

Bebekler çabuk buyuyo deee kıyafeti ona göre alsınheyecan yapmış adam napsin
Anne bebek çantasının, emziğin acelesi mi vardı cidden.
Anneme de anneler günü diye yoğurt yapma makinesi aldık. Bütün gün evde kargo bekliyoruz artık adamlarla aşina olduk.

Anne bebek çantasının, emziğin acelesi mi vardı cidden.
Anneme de anneler günü diye yoğurt yapma makinesi aldık. Bütün gün evde kargo bekliyoruz artık adamlarla aşina olduk.
Sen bunu gönder gitsin anam o ney iflasa sürükler insanı. Çocuk dediğin zaten bir giydiğini bir daha giyemeden büyüyor. Yazık değil mi? Bize verin birazını ahshsh

Sen bunu gönder gitsin anam o ney iflasa sürükler insanı. Çocuk dediğin zaten bir giydiğini bir daha giyemeden büyüyor. Yazık değil mi? Bize verin birazını ahshsh
Hee saklıyim, bebiş olunca size gönderirim. 12 çift çorabın nesini giycek çocuk, hepsi 6 ay-yeni doğan.

Ama güzel indirim varmış daa indirim takip edeceğine gelsin temizliğe yardım etsin aaaa

Yıkama derdine son ahshjs
Annem de geçen gün diyo ki, pembe çorap gördüm, üçlü set halinde aldım. Bu kadar çorabın eldivenin üstüne. Sen de al, herkes çorap alsın.
Ama güzel indirim varmış daa indirim takip edeceğine gelsin temizliğe yardım etsin aaaa
Temizlikçi çağıralım illa diyo, koronadan dolayı istemiyorum. kaç aydır tutuyorum adamı ama artık beni dinlemicek gibi. ona kalsa ayda iki üç kere temizliğe biri gelsin dip köşe yapsın gitsin.

Aynen korona var diye sıkıntı... Sana doğum hediye bizde çorap alalım

İnşallah kuzum, merak ve heyecanla bekliyorum
Ben evde test yaptım.... Sonra gittim kan verdim... İlk testim bakınız...
Yaaa cok duygulandim kuzummm ne hissetmistin o an
Kalk o zaman hadi beklios

Ben senin yerine 5 tl öderim

Ağa 5 TL çok pahalı beee
Kizlar 25lisi 40tl, o kadar para odenmez hahdhahdhs
Kan verince canım yanıyor ya sonra sinir oluyon en iyisi çiş taesti bence
Yok kiz, çamaşır suyu testi candir ajsjajdhs
Karamsar olmaz kuzum, en hayirli zamanda olacak insallah, cok olumsuz cumleler bunlar, yapma. Guzel dusun, her sey yoluna girecek ve kucağına alacaksin. Bunun bir çözümü mutlaka olmali, daha kapsamli bir yere gitmelisin.
Selam kızlar uzun süredir giremedim kedisim evden kaçmıştı moralim cok bozuktu bugun sabah bulduk şükür nasilsiniz son durumlar nasil bakalim
Deli kedi Şerafettin yasaklara kafa atmis ahshahshsh
Canim benim cozulur merak etme dusunme bunları.
Ablan kusura bakma ama densiz konusmus cnm... Dusunme bile bunlari...
Bu beni üzdü
Bacımmmmm bizde arkidiş dediklerimizn arkasndan özelde bir diğerine atıp tutup dedikodu yapmak yok.. Valla insan olan örnek alsn tabi

Sende ağlamaya yer arıon

Sizde sağlıkla hamilelik yaşayn cnm mucizem
Aha balus birine giydirdiiii ahhahaha
Ben konusmycam bu konuda

Niye üzüldün ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…