- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.121
Hangi ara yiosunuz bu kadar şeyiYemek, temizlik, bi de benim kedinin battaniyesinin yerini değiştirmiştim, depresyona girmiş, yemek yemiyo, kaçıyo, onla uğraşıyorum işte.
Bi bakıyorum sahur, bi bakıyorum iftar, sonra çay getirir misin hayatım, kuruyemiş canım, dondurma da yiyelim mi, meyveyi unuttuk, bi de gazoz içelim, sonra uyu uyan sahur. Kısır döngüye girdim resmen.
Aaa eşi getirmiyor mu ben öyle sandımO sana hizmet etsin yahu. Sen "Çay getirir misin hayatım" desene ona aa aaa aaaa
ay ne biliyim alışmışım, otururken durup dururken onu getireyim mi bunu getireyim mi diye ben soruyorum bazen.O sana hizmet etsin yahu. Sen "Çay getirir misin hayatım" desene ona aa aaa aaaa
Ben mi yiyorum bi sor, akşama kadar online market alışverişleri yapıyo. Daha çocuğun doğmasına üç buçuk ay var, beşik aldı, kıyafetler desen dünyayı aştı daha doğmadan. Durdukça bişeyler alıyo, biberonu emziğine kadar almış, alma artık diyorum dinlemiyo.Hangi ara yiosunuz bu kadar şeyi
Bebekler çabuk buyuyo deee kıyafeti ona göre alsınay ne biliyim alışmışım, otururken durup dururken onu getireyim mi bunu getireyim mi diye ben soruyorum bazen.
Ben senin çocuğun değilim, kendim alırım diye kızıyo.
Ben mi yiyorum bi sor, akşama kadar online market alışverişleri yapıyo. Daha çocuğun doğmasına üç buçuk ay var, beşik aldı, kıyafetler desen dünyayı aştı daha doğmadan. Durdukça bişeyler alıyo, biberonu emziğine kadar almış, alma artık diyorum dinlemiyo.
Anne bebek çantasının, emziğin acelesi mi vardı cidden.Bebekler çabuk buyuyo deee kıyafeti ona göre alsınheyecan yapmış adam napsin
Sen bunu gönder gitsin anam o ney iflasa sürükler insanı. Çocuk dediğin zaten bir giydiğini bir daha giyemeden büyüyor. Yazık değil mi? Bize verin birazını ahshshAnne bebek çantasının, emziğin acelesi mi vardı cidden.
Anneme de anneler günü diye yoğurt yapma makinesi aldık. Bütün gün evde kargo bekliyoruz artık adamlarla aşina olduk.
Hee saklıyim, bebiş olunca size gönderirim. 12 çift çorabın nesini giycek çocuk, hepsi 6 ay-yeni doğan.Sen bunu gönder gitsin anam o ney iflasa sürükler insanı. Çocuk dediğin zaten bir giydiğini bir daha giyemeden büyüyor. Yazık değil mi? Bize verin birazını ahshsh
İndirimdeyse almıştırAnne bebek çantasının, emziğin acelesi mi vardı cidden.
Anneme de anneler günü diye yoğurt yapma makinesi aldık. Bütün gün evde kargo bekliyoruz artık adamlarla aşina olduk.
Kullan at yapacaksinizdir bacımHee saklıyim, bebiş olunca size gönderirim. 12 çift çorabın nesini giycek çocuk, hepsi 6 ay-yeni doğan.
e-bebekte 6 çift çorap 7 tlye düşmüş.İndirimdeyse almıştır
Çok zenginiz, bi çorabı bi kere giyiyoruz, sonra çöp, diyosun.Kullan at yapacaksinizdir bacım
Kullan at yapacaksinizdir bacım
Yıkama derdine son ahshjse-bebekte 6 çift çorap 7 tlye düşmüş.indirim uzmanıyız artık ama indirim var diye de ihtiyacımızdan fazlasını almasaydı keşke.
Çok zenginiz, bi çorabı bi kere giyiyoruz, sonra çöp, diyosun.
Ama güzel indirim varmış daa indirim takip edeceğine gelsin temizliğe yardım etsin aaaae-bebekte 6 çift çorap 7 tlye düşmüş.indirim uzmanıyız artık ama indirim var diye de ihtiyacımızdan fazlasını almasaydı keşke.
Çok zenginiz, bi çorabı bi kere giyiyoruz, sonra çöp, diyosun.
Annem de geçen gün diyo ki, pembe çorap gördüm, üçlü set halinde aldım. Bu kadar çorabın eldivenin üstüne. Sen de al, herkes çorap alsın.Yıkama derdine son ahshjs
Temizlikçi çağıralım illa diyo, koronadan dolayı istemiyorum. kaç aydır tutuyorum adamı ama artık beni dinlemicek gibi. ona kalsa ayda iki üç kere temizliğe biri gelsin dip köşe yapsın gitsin.Ama güzel indirim varmış daa indirim takip edeceğine gelsin temizliğe yardım etsin aaaa
Aynen korona var diye sıkıntı... Sana doğum hediye bizde çorap alalımAnnem de geçen gün diyo ki, pembe çorap gördüm, üçlü set halinde aldım. Bu kadar çorabın eldivenin üstüne. Sen de al, herkes çorap alsın.
Temizlikçi çağıralım illa diyo, koronadan dolayı istemiyorum. kaç aydır tutuyorum adamı ama artık beni dinlemicek gibi. ona kalsa ayda iki üç kere temizliğe biri gelsin dip köşe yapsın gitsin.
çoğunun etiketi bile çıkmadan bebeği olan birine hediye edilecekAynen korona var diye sıkıntı... Sana doğum hediye bizde çorap alalım
İnşallah kuzum, merak ve heyecanla bekliyorumHe tam kapanma ne demezsin
adliyeye servis kalkmıyor.kapanma nedeniyle.
Otobüs ve gidiyorsun
Ama kimse çeviripte izin belgesi sormamış
Burda da varmış ama Allah tan denk gelmedim
Belkim perşembe cinsiyeti de öğrenirsin
Yaaa cok duygulandim kuzummmBen evde test yaptım.... Sonra gittim kan verdim... İlk testim bakınız...
Kalk o zaman hadi beklios
Ben senin yerine 5 tl öderim
Kizlar 25lisi 40tl, o kadar para odenmez hahdhahdhsAğa 5 TL çok pahalı beee
Yok kiz, çamaşır suyu testi candir ajsjajdhsKan verince canım yanıyor ya sonra sinir oluyon en iyisi çiş taesti bence
Karamsar olmaz kuzum, en hayirli zamanda olacak insallah, cok olumsuz cumleler bunlar, yapma. Guzel dusun, her sey yoluna girecek ve kucağına alacaksin. Bunun bir çözümü mutlaka olmali, daha kapsamli bir yere gitmelisin.Yok yok niye kırılayım canım sadece çok
üzülüyorum..eskiden yani daha 1 sene öncesine kadar patır patır hamile kalıyodum..4 gün geçiyodu test yapıyodum besbelirgin çıkıyodu..
ama şimdi..
hamile kalmak hayal..doğurmak rüya bile değil..
artık Allahın izniyle çift olacak
Deli kedi Şerafettin yasaklara kafa atmis ahshahshshSelam kızlar uzun süredir giremedim kedisim evden kaçmıştı moralim cok bozuktubugun sabah bulduk şükür nasilsiniz son durumlar nasil bakalim
Canim benim cozulur merak etme dusunme bunları.Kızlar canım cok sıkkın bakmayın güldüğüme..
İş yerinden bir arkadaşımın.. Hatta arkadaş değil.. Kardeş olduk artık.. Aynı odadayız bide..
Kurumla bir sorunu olmuş ben izne çıktıktan sonra.. Ve olay baya büyümüş
Aşırı üzülüorum
Ablan kusura bakma ama densiz konusmus cnm... Dusunme bile bunlari...benim bu kayıplarımdan sonra...ablam bana dedi ki "belki senin de çocuğun olmaz bizim ailede de var ya halamın olmamış" dedi.
benim annem 9 kardeş 1 de vefat etmiş 10.annem 9 doğum yapmış 5 i hayatta 4 doğduktan sonra ölmüş.en çok yaşayan 19 gün yaşamış..ne kadar büyük acı..
ablam 4.yü 38 yaşında doğurdu daha 1.5 yaşında falan çocuğu..
kimse anlamaz.yaşamadıktan sonra.
Bu beni üzdüAnlamıyorlar kuzum olmuyoo.. burası bana çok iyi geliyo yalnız değilim diyorum kafam dagiliyo birimiz gülerken hepimiz gülüyoruz birimiz uzulurken hepimiz uzuluyoruz modumz düştüğünde hemen hemen hepimiz teselli veriyor bize çok seviyorum burayı aşağı yukarı aynı sorunlar hepimizde de a desek cümlenin devamını çok rahat anlayabiliyoruz burda(ben hariç arada Fransızlara özeniyorum) hazır fırsatı varken söyliyim hepinizde iyi ki varsınız @Bal0ncuk Paresilaaa @bir mucizee@MNbeyaz @Hemsirecik @DusunceBulutu daha ismini saymadigim bissuru kişi bu arada senin mesajı etiketlerim diye ismini yazmadım askos
Aha balus birine giydirdiiii ahhahahaBacımmmmm bizde arkidiş dediklerimizn arkasndan özelde bir diğerine atıp tutup dedikodu yapmak yok.. Valla insan olan örnek alsn tabi
Sende ağlamaya yer arıon
Sizde sağlıkla hamilelik yaşayn cnm mucizem
Ben konusmycam bu konudaYemek, temizlik, bi de benim kedinin battaniyesinin yerini değiştirmiştim, depresyona girmiş, yemek yemiyo, kaçıyo, onla uğraşıyorum işte.
Bi bakıyorum sahur, bi bakıyorum iftar, sonra çay getirir misin hayatım, kuruyemiş canım, dondurma da yiyelim mi, meyveyi unuttuk, bi de gazoz içelim, sonra uyu uyan sahur. Kısır döngüye girdim resmen.
İnşallah kuzum, merak ve heyecanla bekliyorum
Yaaa cok duygulandim kuzummmne hissetmistin o an
Kizlar 25lisi 40tl, o kadar para odenmez hahdhahdhs
Yok kiz, çamaşır suyu testi candir ajsjajdhs
Karamsar olmaz kuzum, en hayirli zamanda olacak insallah, cok olumsuz cumleler bunlar, yapma. Guzel dusun, her sey yoluna girecek ve kucağına alacaksin. Bunun bir çözümü mutlaka olmali, daha kapsamli bir yere gitmelisin.
Deli kedi Şerafettin yasaklara kafa atmis ahshahshsh
Canim benim cozulur merak etme dusunme bunları.
Ablan kusura bakma ama densiz konusmus cnm... Dusunme bile bunlari...
Bu beni üzdü
Aha balus birine giydirdiiii ahhahaha
Ben konusmycam bu konuda
Niye üzüldün kiİnşallah kuzum, merak ve heyecanla bekliyorum
Yaaa cok duygulandim kuzummmne hissetmistin o an
Kizlar 25lisi 40tl, o kadar para odenmez hahdhahdhs
Yok kiz, çamaşır suyu testi candir ajsjajdhs
Karamsar olmaz kuzum, en hayirli zamanda olacak insallah, cok olumsuz cumleler bunlar, yapma. Guzel dusun, her sey yoluna girecek ve kucağına alacaksin. Bunun bir çözümü mutlaka olmali, daha kapsamli bir yere gitmelisin.
Deli kedi Şerafettin yasaklara kafa atmis ahshahshsh
Canim benim cozulur merak etme dusunme bunları.
Ablan kusura bakma ama densiz konusmus cnm... Dusunme bile bunlari...
Bu beni üzdü
Aha balus birine giydirdiiii ahhahaha
Ben konusmycam bu konuda
Ben zaten dinlemiyom ya.Bida Justin falan dinlenicem bize bı hı bile diyemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?