Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öleceğimmmmmmm
DusunceBulutu bu yazdklarınızı görmesn
Onun bebeyi leylekler getirdi
Evet aşkımız meyve oluşturdu onu da leylekler getirecek kargoda sıkıntı yaşıyoruz gelmesine daha var aşk meyvesi olarak adlandırmak daha doğru olur diye düşünüyorum bal0ncuk hanım
Sen de iyiki varsın ağlatcan bak

anlamaz ama çok büyük bir acıdır eminim.Allah kimsenin başına vermesin.ablana çok kızdım kimsenin umudunu kırmaya hakkı yok.bazıları niye böyle acaba sanki aile değil düşman.ben beni kıracak tek laf edene ağzının payını veriyorum sen de susma sakın.her şey güzel olacak sabret umudunu hiç kaybetme

Aman sizde bı hamile oldunuz hepiniz sulugoz çıktınız bee

Benm herif saçını boyayp makyaj yaptğnda.. Artk seni yadırgayacam dio
Alıştı garibim
Yapmayınca yadırgıyo, hala günde iki üç elbise değiştiriyorum, makyaj yapmasam bile cildim bakımlı oluyo ama sorsan hamilelik beni çökertmiş.
Akşama kadar bana serumlar, propolisler falan sipariş ediyo, bu serumları hamileyken kullanamam diyorum, doğumdan sonra kullanırsın diyo.

Olumlu düşünmeye çalışıyorum dayloşum.. Sabr etmeye çalışıyoruz Rabbim bize de verecektir sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat
Ancak kalbim bazen çok ağrıyor
Umutsuz yaşanmıyor ki bulutcum
Napim o onun düşüncesizliği
Zaman zaman geçip gidiyor işte

Zaman geçsin de sende bir an önce miniğine kavuş inşallah o düşüncesizse sen de öyle ol seni kıranı kır yoksa biz kırarız hayırdır ya

Emzirirken de kullanamazsın. Seni mumyalatıp evin duvarına mı asacak bu yav ne diye biblo muamelesi yapıyor? Kendisi de günde üç kez kıyafet değiştiriyor mu? Ben saçımdaki antenlerle geziyorum evde. Sen bi de hamilesin

Yok artık senin eşin epey sosyetikmiş benim eşim daha eyeliner ı bilmez.arada sürüce şaşırıyor gözünde çizik mi var diye serum falan baya aşmışsınız siz pijama ile yalınayak geziyorum saç her günkü ev topuzu sen baya bakımlısın maşallah ben de kendimi çirkin hissedince bakıyorum kendime

Nie leyleklerinki aşkla olmuomu
Nie ezdin leylekleri
Vaaooovvv enişteye bak beeeeee

Ya şu altın parçalı bi serum vardı ya, adını unuttum, hem kendine hem bana almış bi de, sen napıcan diyorum, ben daha da gençleşicem diyo.
Bu yaştan sonra o göbekle gençleşsen ne olacak be adam !
Saçımda kepek oluşmuş, acaba egzama mıymış, neden kendime bakmıyomuşum, şampuan araştırmam ya da doktora gitmem gerekirmiş. Adam her geldiğinde her hücreme kadar inceliyo, en ufak bi değişikliği bile fark edip neden böyle oldu diye soruyo.
Her gece yüzüne maske yapan, temizleyici tonik kullanan adama ne diyim ben şimdi. Sürekli evde süs püs makyaj geziyorum işte.

Benim kocam da şortunu tişörtün üstünden göbeğine kadar çekip altına da uzun soket çorap giyiyor. "Tarzımı beğendin mi?" diyor ahhshshs Demek ki Allah dağına göre kar veriyor

Ona neymiş ya seni o kadar inceliyor. Ne kullanacağına karar veriyor. Az bi nefes aldırsın anooy

Süse püse bayılırdım bekarken, nefret ettim nefret, ciğerim soldu ruj sürmekten, eyelinerın ayarını tutturmaya çalışmaktan, yetişemiyom bu işlere artık.

Süse püse bayılırdım bekarken, nefret ettim nefret, ciğerim soldu ruj sürmekten, eyelinerın ayarını tutturmaya çalışmaktan, yetişemiyom bu işlere artık.
Valla ben evde makyaj yapmıyorum. Hatta salgın başladığından beri dışarıda da yapmıyorum ama kendimi iyi hissetmek için yapmayı severim. Böyle bir beklentiye girse bütün makyaj malzemelerimi çöpe atardım herhalde

İlk tanıştığımız günden beri böyleyim, alıştırdım sanırsam. Kedim de depresyona girdi zaten bi de onla uğraşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…