- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.141
Evet aşkımız meyve oluşturdu onu da leylekler getirecek kargoda sıkıntı yaşıyoruz gelmesine daha var
Sen de iyiki varsınAnlamıyorlar kuzum olmuyoo.. burası bana çok iyi geliyo yalnız değilim diyorum kafam dagiliyo birimiz gülerken hepimiz gülüyoruz birimiz uzulurken hepimiz uzuluyoruz modumz düştüğünde hemen hemen hepimiz teselli veriyor bize çok seviyorum burayı aşağı yukarı aynı sorunlar hepimizde de a desek cümlenin devamını çok rahat anlayabiliyoruz burda(ben hariç arada Fransızlara özeniyorum) hazır fırsatı varken söyliyim hepinizde iyi ki varsınız Bal0ncuk Paresilaaa bir mucizee @MNbeyaz @Hemsirecik DusunceBulutu daha ismini saymadigim bissuru kişi bu arada senin mesajı etiketlerim diye ismini yazmadım askos
anlamaz ama çok büyük bir acıdır eminim.Allah kimsenin başına vermesin.ablana çok kızdım kimsenin umudunu kırmaya hakkı yok.bazıları niye böyle acaba sanki aile değil düşman.ben beni kıracak tek laf edene ağzının payını veriyorum sen de susma sakın.her şey güzel olacak sabret umudunu hiç kaybetmebenim bu kayıplarımdan sonra...ablam bana dedi ki "belki senin de çocuğun olmaz bizim ailede de var ya halamın olmamış" dedi.
benim annem 9 kardeş 1 de vefat etmiş 10.annem 9 doğum yapmış 5 i hayatta 4 doğduktan sonra ölmüş.en çok yaşayan 19 gün yaşamış..ne kadar büyük acı..
ablam 4.yü 38 yaşında doğurdu daha 1.5 yaşında falan çocuğu..
kimse anlamaz.yaşamadıktan sonra.
Aman sizde bı hamile oldunuz hepiniz sulugoz çıktınız beeEvet aşkımız meyve oluşturdu onu da leylekler getirecek kargoda sıkıntı yaşıyoruz gelmesine daha varaşk meyvesi olarak adlandırmak daha doğru olur diye düşünüyorum bal0ncuk hanım
Sen de iyiki varsınağlatcan bak
anlamaz ama çok büyük bir acıdır eminim.Allah kimsenin başına vermesin.ablana çok kızdım kimsenin umudunu kırmaya hakkı yok.bazıları niye böyle acaba sanki aile değil düşman.ben beni kıracak tek laf edene ağzının payını veriyorum sen de susma sakın.her şey güzel olacak sabret umudunu hiç kaybetme
Yok ya bugün böyleyim ağlayasım var bazen duygularımızı dolunay falan etkiliyormuş bugün dolunay mı var acabaAman sizde bı hamile oldunuz hepiniz sulugoz çıktınız bee
Ben daha şimdiden başladım ağlamayaYok ya bugün böyleyim ağlayasım var bazen duygularımızı dolunay falan etkiliyormuş bugün dolunay mı var acabahem seni görücem ben
Gel beraber ağlayalımBen daha şimdiden başladım ağlamaya
Yapmayınca yadırgıyo, hala günde iki üç elbise değiştiriyorum, makyaj yapmasam bile cildim bakımlı oluyo ama sorsan hamilelik beni çökertmiş.Benm herif saçını boyayp makyaj yaptğnda.. Artk seni yadırgayacam dio
Alıştı garibim
Olumlu düşünmeye çalışıyorum dayloşum.. Sabr etmeye çalışıyoruz Rabbim bize de verecektir sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatİnşallah kuzum, merak ve heyecanla bekliyorum
Yaaa cok duygulandim kuzummmne hissetmistin o an
Kizlar 25lisi 40tl, o kadar para odenmez hahdhahdhs
Yok kiz, çamaşır suyu testi candir ajsjajdhs
Karamsar olmaz kuzum, en hayirli zamanda olacak insallah, cok olumsuz cumleler bunlar, yapma. Guzel dusun, her sey yoluna girecek ve kucağına alacaksin. Bunun bir çözümü mutlaka olmali, daha kapsamli bir yere gitmelisin.
Deli kedi Şerafettin yasaklara kafa atmis ahshahshsh
Canim benim cozulur merak etme dusunme bunları.
Ablan kusura bakma ama densiz konusmus cnm... Dusunme bile bunlari...
Bu beni üzdü
Aha balus birine giydirdiiii ahhahaha
Ben konusmycam bu konuda
Umutsuz yaşanmıyor ki bulutcumEvet aşkımız meyve oluşturdu onu da leylekler getirecek kargoda sıkıntı yaşıyoruz gelmesine daha varaşk meyvesi olarak adlandırmak daha doğru olur diye düşünüyorum bal0ncuk hanım
anlamaz ama çok büyük bir acıdır eminim.Allah kimsenin başına vermesin.ablana çok kızdım kimsenin umudunu kırmaya hakkı yok.bazıları niye böyle acaba sanki aile değil düşman.ben beni kıracak tek laf edene ağzının payını veriyorum sen de susma sakın.her şey güzel olacak sabret umudunu hiç kaybetme
Zaman geçsin de sende bir an önce miniğine kavuş inşallahOlumlu düşünmeye çalışıyorum dayloşum.. Sabr etmeye çalışıyoruz Rabbim bize de verecektir sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat
Ancak kalbim bazen çok ağrıyor
Umutsuz yaşanmıyor ki bulutcum
Napim o onun düşüncesizliği
Zaman zaman geçip gidiyor işte
Canını yerimmmZaman geçsin de sende bir an önce miniğine kavuş inşallaho düşüncesizse sen de öyle ol seni kıranı kır yoksa biz kırarız hayırdır ya
Emzirirken de kullanamazsın. Seni mumyalatıp evin duvarına mı asacak bu yav ne diye biblo muamelesi yapıyor? Kendisi de günde üç kez kıyafet değiştiriyor mu? Ben saçımdaki antenlerle geziyorum evde. Sen bi de hamilesinYapmayınca yadırgıyo, hala günde iki üç elbise değiştiriyorum, makyaj yapmasam bile cildim bakımlı oluyo ama sorsan hamilelik beni çökertmiş.
Akşama kadar bana serumlar, propolisler falan sipariş ediyo, bu serumları hamileyken kullanamam diyorum, doğumdan sonra kullanırsın diyo.
Ben de seni yerim kiCanını yerimmm
Yok artık senin eşin epey sosyetikmiş benim eşim daha eyeliner ı bilmez.arada sürüce şaşırıyor gözünde çizik mi var diyeYapmayınca yadırgıyo, hala günde iki üç elbise değiştiriyorum, makyaj yapmasam bile cildim bakımlı oluyo ama sorsan hamilelik beni çökertmiş.
Akşama kadar bana serumlar, propolisler falan sipariş ediyo, bu serumları hamileyken kullanamam diyorum, doğumdan sonra kullanırsın diyo.
Gel yevruummmmm
Nie leyleklerinki aşkla olmuomuEvet aşkımız meyve oluşturdu onu da leylekler getirecek kargoda sıkıntı yaşıyoruz gelmesine daha varaşk meyvesi olarak adlandırmak daha doğru olur diye düşünüyorum bal0ncuk hanım
Vaaooovvv enişteye bak beeeeeeYapmayınca yadırgıyo, hala günde iki üç elbise değiştiriyorum, makyaj yapmasam bile cildim bakımlı oluyo ama sorsan hamilelik beni çökertmiş.
Ya şu altın parçalı bi serum vardı ya, adını unuttum, hem kendine hem bana almış bi de, sen napıcan diyorum, ben daha da gençleşicem diyo.Yok artık senin eşin epey sosyetikmiş benim eşim daha eyeliner ı bilmez.arada sürüce şaşırıyor gözünde çizik mi var diyeserum falan baya aşmışsınız siz pijama ile yalınayak geziyorum saç her günkü ev topuzu sen baya bakımlısın maşallah ben de kendimi çirkin hissedince bakıyorum kendime
Saçımda kepek oluşmuş, acaba egzama mıymış, neden kendime bakmıyomuşum, şampuan araştırmam ya da doktora gitmem gerekirmiş. Adam her geldiğinde her hücreme kadar inceliyo, en ufak bi değişikliği bile fark edip neden böyle oldu diye soruyo.Emzirirken de kullanamazsın. Seni mumyalatıp evin duvarına mı asacak bu yav ne diye biblo muamelesi yapıyor? Kendisi de günde üç kez kıyafet değiştiriyor mu? Ben saçımdaki antenlerle geziyorum evde. Sen bi de hamilesin
Benim kocam da şortunu tişörtün üstünden göbeğine kadar çekip altına da uzun soket çorap giyiyor. "Tarzımı beğendin mi?" diyor ahhshshs Demek ki Allah dağına göre kar veriyorYa şu altın parçalı bi serum vardı ya, adını unuttum, hem kendine hem bana almış bi de, sen napıcan diyorum, ben daha da gençleşicem diyo.
Bu yaştan sonra o göbekle gençleşsen ne olacak be adam !
Saçımda kepek oluşmuş, acaba egzama mıymış, neden kendime bakmıyomuşum, şampuan araştırmam ya da doktora gitmem gerekirmiş. Adam her geldiğinde her hücreme kadar inceliyo, en ufak bi değişikliği bile fark edip neden böyle oldu diye soruyo.
Her gece yüzüne maske yapan, temizleyici tonik kullanan adama ne diyim ben şimdi. Sürekli evde süs püs makyaj geziyorum işte.
Süse püse bayılırdım bekarken, nefret ettim nefret, ciğerim soldu ruj sürmekten, eyelinerın ayarını tutturmaya çalışmaktan, yetişemiyom bu işlere artık.Benim kocam da şortunu tişörtün üstünden göbeğine kadar çekip altına da uzun soket çorap giyiyor. "Tarzımı beğendin mi?" diyor ahhshshs Demek ki Allah dağına göre kar veriyor
Ona neymiş ya seni o kadar inceliyor. Ne kullanacağına karar veriyor. Az bi nefes aldırsın anooy
Valla ben evde makyaj yapmıyorum. Hatta salgın başladığından beri dışarıda da yapmıyorum ama kendimi iyi hissetmek için yapmayı severim. Böyle bir beklentiye girse bütün makyaj malzemelerimi çöpe atardım herhaldeSüse püse bayılırdım bekarken, nefret ettim nefret, ciğerim soldu ruj sürmekten, eyelinerın ayarını tutturmaya çalışmaktan, yetişemiyom bu işlere artık.
İlk tanıştığımız günden beri böyleyim, alıştırdım sanırsam. Kedim de depresyona girdi zaten bi de onla uğraşıyoruz.Valla ben evde makyaj yapmıyorum. Hatta salgın başladığından beri dışarıda da yapmıyorum ama kendimi iyi hissetmek için yapmayı severim. Böyle bir beklentiye girse bütün makyaj malzemelerimi çöpe atardım herhalde
Şimdi de tersine alıştır. Doğurunca kafanı duvarlara kapılara vurma sonra. Bir kere geliyoruz dünyaya kızım. Bencil ol bencil birazİlk tanıştığımız günden beri böyleyim, alıştırdım sanırsam. Kedim de depresyona girdi zaten bi de onla uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?