Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın makyaj yapmıyim o zaman.
Allah'tan benim herifim sanayici ben yapsam daha çok kiziyo kendin daha güzelsin diyo henüz kirisikkigimda çıkmadı kremde kullanmıyor daha sabunla yika geç başka bişi yapmiom suratıma evde pijamaları hiç cikarmiyom pijama dediğimde baya baya rahat şeyler öyle elbise se.y falan diil yani kanka lan naber modundayom

Benimki de 1303 yerinden delik, rengi atmış metalci tişörtü gitmiş geçen. "Bunu nerden buldun ya? Resmen dolapta kalmış kokusu var üstünde. Bundan ancak temizlik bezi olur" dedim. Kaç konser görmüşmüş o tişört Neyse ki ben de paçozum, picamayla, beyazlamış saçlarımla geziyorum da çok sorun olmuyor

Kesin karşına geçip "Sen hayırdır?" diyecek. İstifini bozma. Canım bugün böyle istedi de geç
Gülerek dicek ki, '' Ooo iyice saldın sen de kendini. ''
Hiç kanka moduna geçemiyoruz ki arkadaş, altı aylık hamileyim, aksiyon istiyo durmadan, telefonu elime almıcakmışım onunla sohbet edicekmişim, yok sarılıp uyucakmışız, film izlicekmişiz. Sal beni sal diyesim geliyo.
Eskisi gibi evde fingir fingir dolaşamıyorum süslü püslü, 6 ayda 5 buçuk kilo almışım.

Evinde de rahat olamicaksan nerde olacaksın arkidess

En güzeli yavrum miss özel zamanlarda süslenip giyinirdim anlardı gözlerinde ışık parladı ama sonra sonra sıkıntılar doğmaya başladı işte bugün konuştuk arkadaşıyla dertleşmiş tam tüp bebeğe baslayacakken hamile kalmış eşi falan filan bende bizimde belki olurdu bal karisimlariyla takviyelerle ama sen onları kullanmiyorsun ve üç dört ayda bı seferle çok çok zor bı ihtimal dedim haklisin ona bakcam ben dedi

Nie leyleklerinki aşkla olmuomu
Nie ezdin leylekleri

Vaaooovvv enişteye bak beeeeee
Bilmem oluyor mudur ki ezmek kim ben kim leylekler beni ezer
maşallah baya da bakımlı imiş ama her günde sıkar insanı ya hiç mi üşenmiyor Allah kolaylık versin ben yüzüme bakmayınca yüzüm daha güzel oluyor niyeyse ters tepki yapıyor bakım bende ruj sürsem yemek yiyince su içince gidiyor
Benim eşimde eski sanayici ondan herhalde gerek yok diyor
ben de öyleyim ya elbise giyince oo hayırdır diyor

Bu konu bizde de çok sıkıntıydı ya. Düzenli değerlendirebilsek belki birkaç ay daha deneyelim derdim ama hem o yoktu hem yaşım iyice ilerliyor. Onun da değerler iyice kötüye gidince ürolog zaman kaybetmeyin dedi. O süreçte de bu konu epey gerilime sebep oldu aramızda. Hatta ben çocuktan komple vazgeçme noktasına kadar geldim. Çok zor ya. Hala da tam düzeldik mi bilmiyorum, tekrar başa döner miyiz korkusu geliyor ara ara

Ama çok rahat diil mi hoş ben bekarken de yapmazdım öyle yaptığımda çocuklarım derdi hocam hayırdır diye

Yok kuşum ya şimdi bebeği tüpçü ye bıraktık ya belki duzelirler rahatlariz bizde şimdi belki çocuk diye hep düşündük ondan onlarda gerildi belkide bilmiyoruzki kuzum ama duzelecekler eminim

Cunku anasi kılıklı

Hic bsy anlamadım
Niye üzüldün ki
Beni soylememis
Ben zaten dinlemiyom ya. dayler dayler 'e sitem ettim
Ben sana sitem ediyordum en son, sen niye bana ettin anlamadim
Kuzum, hayatının merkezinden biraz uzaklaştır bu konuyu, dusundkce acir tabii kalbin. Bak hamile kalabiliyorsun, ancak baska sebebi olmali, yani sen cidden kapsamli olark muayene oldun mu, iyi bir doktora gittin mi? Keza eşin de tabii..
Valla katiliyorum
Benm esim de cok bakimlidir ama bana böyle muamele yapsa pis tartisirz bir de bakim baska, makyaj başka. Nasıl sakin kalabiliyorsun
Aynısını yapardim inadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…