- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.161
Yarın makyaj yapmıyim o zaman.Şimdi de tersine alıştır. Doğurunca kafanı duvarlara kapılara vurma sonra. Bir kere geliyoruz dünyaya kızım. Bencil ol bencil biraz
Kesin karşına geçip "Sen hayırdır?" diyecek. İstifini bozma. Canım bugün böyle istedi de geçYarın makyaj yapmıyim o zaman.
Allah'tan benim herifim sanayiciYarın makyaj yapmıyim o zaman.
Benimki de 1303 yerinden delik, rengi atmış metalci tişörtü gitmiş geçen. "Bunu nerden buldun ya? Resmen dolapta kalmış kokusu var üstünde. Bundan ancak temizlik bezi olur" dedim. Kaç konser görmüşmüş o tişörtAllah'tan benim herifim sanayiciben yapsam daha çok kiziyo kendin daha güzelsin diyo henüz kirisikkigimda çıkmadı kremde kullanmıyor daha sabunla yika geç başka bişi yapmiom suratıma evde pijamaları hiç cikarmiyom pijama dediğimde baya baya rahat şeyler öyle elbise se.y falan diil yani kanka lan naber modundayom
Gülerek dicek ki, '' Ooo iyice saldın sen de kendini. ''Kesin karşına geçip "Sen hayırdır?" diyecek. İstifini bozma. Canım bugün böyle istedi de geç
Hiç kanka moduna geçemiyoruz ki arkadaş, altı aylık hamileyim, aksiyon istiyo durmadan, telefonu elime almıcakmışım onunla sohbet edicekmişim, yok sarılıp uyucakmışız, film izlicekmişiz. Sal beni sal diyesim geliyo.Allah'tan benim herifim sanayiciben yapsam daha çok kiziyo kendin daha güzelsin diyo henüz kirisikkigimda çıkmadı kremde kullanmıyor daha sabunla yika geç başka bişi yapmiom suratıma evde pijamaları hiç cikarmiyom pijama dediğimde baya baya rahat şeyler öyle elbise se.y falan diil yani kanka lan naber modundayom
Evinde de rahat olamicaksan nerde olacaksın arkidessGülerek dicek ki, '' Ooo iyice saldın sen de kendini. ''
Hiç kanka moduna geçemiyoruz ki arkadaş, altı aylık hamileyim, aksiyon istiyo durmadan, telefonu elime almıcakmışım onunla sohbet edicekmişim, yok sarılıp uyucakmışız, film izlicekmişiz. Sal beni sal diyesim geliyo.
Eskisi gibi evde fingir fingir dolaşamıyorum süslü püslü, 6 ayda 5 buçuk kilo almışım.
En güzeli yavrum miss özel zamanlarda süslenip giyinirdim anlardı gözlerinde ışık parladı ama sonra sonra sıkıntılar doğmaya başladı işte bugün konuştuk arkadaşıyla dertleşmiş tam tüp bebeğe baslayacakken hamile kalmış eşi falan filan bende bizimde belki olurdu bal karisimlariyla takviyelerle ama sen onları kullanmiyorsun ve üç dört ayda bı seferle çok çok zor bı ihtimal dedim haklisin ona bakcam ben dediBenimki de 1303 yerinden delik, rengi atmış metalci tişörtü gitmiş geçen. "Bunu nerden buldun ya? Resmen dolapta kalmış kokusu var üstünde. Bundan ancak temizlik bezi olur" dedim. Kaç konser görmüşmüş o tişörtNeyse ki ben de paçozum, picamayla, beyazlamış saçlarımla geziyorum da çok sorun olmuyor
Bilmem oluyor mudur ki
Nie leyleklerinki aşkla olmuomu
Nie ezdin leylekleri
Vaaooovvv enişteye bak beeeeee
maşallah baya da bakımlı imiş ama her günde sıkar insanı ya hiç mi üşenmiyor Allah kolaylık versinYa şu altın parçalı bi serum vardı ya, adını unuttum, hem kendine hem bana almış bi de, sen napıcan diyorum, ben daha da gençleşicem diyo.
Bu yaştan sonra o göbekle gençleşsen ne olacak be adam !
Saçımda kepek oluşmuş, acaba egzama mıymış, neden kendime bakmıyomuşum, şampuan araştırmam ya da doktora gitmem gerekirmiş. Adam her geldiğinde her hücreme kadar inceliyo, en ufak bi değişikliği bile fark edip neden böyle oldu diye soruyo.
Her gece yüzüne maske yapan, temizleyici tonik kullanan adama ne diyim ben şimdi. Sürekli evde süs püs makyaj geziyorum işte.
Benim eşimde eski sanayici ondan herhalde gerek yok diyorAllah'tan benim herifim sanayiciben yapsam daha çok kiziyo kendin daha güzelsin diyo henüz kirisikkigimda çıkmadı kremde kullanmıyor daha sabunla yika geç başka bişi yapmiom suratıma evde pijamaları hiç cikarmiyom pijama dediğimde baya baya rahat şeyler öyle elbise se.y falan diil yani kanka lan naber modundayom
Bu konu bizde de çok sıkıntıydı ya. Düzenli değerlendirebilsek belki birkaç ay daha deneyelim derdim ama hem o yoktu hem yaşım iyice ilerliyor. Onun da değerler iyice kötüye gidince ürolog zaman kaybetmeyin dedi. O süreçte de bu konu epey gerilime sebep oldu aramızda. Hatta ben çocuktan komple vazgeçme noktasına kadar geldim. Çok zor ya. Hala da tam düzeldik mi bilmiyorum, tekrar başa döner miyiz korkusu geliyor ara araEn güzeli yavrum miss özel zamanlarda süslenip giyinirdim anlardı gözlerinde ışık parladı ama sonra sonra sıkıntılar doğmaya başladı işte bugün konuştuk arkadaşıyla dertleşmiş tam tüp bebeğe baslayacakken hamile kalmış eşi falan filan bende bizimde belki olurdu bal karisimlariyla takviyelerle ama sen onları kullanmiyorsun ve üç dört ayda bı seferle çok çok zor bı ihtimal dedim haklisin ona bakcam ben dedi
Ama çok rahat diil miBilmem oluyor mudur kiezmek kim ben kim leylekler beni ezer
maşallah baya da bakımlı imiş ama her günde sıkar insanı ya hiç mi üşenmiyor Allah kolaylık versinben yüzüme bakmayınca yüzüm daha güzel oluyor niyeyse ters tepki yapıyor bakım bende ruj sürsem yemek yiyince su içince gidiyor
Benim eşimde eski sanayici ondan herhalde gerek yok diyor
ben de öyleyim ya elbise giyince oo hayırdır diyor
Yok kuşum ya şimdi bebeği tüpçü ye bıraktık ya belki duzelirler rahatlariz bizde şimdi belki çocuk diye hep düşündük ondan onlarda gerildi belkide bilmiyoruzki kuzum ama duzelecekler eminimBu konu bizde de çok sıkıntıydı ya. Düzenli değerlendirebilsek belki birkaç ay daha deneyelim derdim ama hem o yoktu hem yaşım iyice ilerliyor. Onun da değerler iyice kötüye gidince ürolog zaman kaybetmeyin dedi. O süreçte de bu konu epey gerilime sebep oldu aramızda. Hatta ben çocuktan komple vazgeçme noktasına kadar geldim. Çok zor ya. Hala da tam düzeldik mi bilmiyorum, tekrar başa döner miyiz korkusu geliyor ara ara
Ondan olumsuz etkilendikleri muhakkak zaten. Biz nazlanacağımıza onlar nazlandı valla nebçim işYok kuşum ya şimdi bebeği tüpçü ye bıraktık ya belki duzelirler rahatlariz bizde şimdi belki çocuk diye hep düşündük ondan onlarda gerildi belkide bilmiyoruzki kuzum ama duzelecekler eminim
Şimdide biz nazlanalimOndan olumsuz etkilendikleri muhakkak zaten. Biz nazlanacağımıza onlar nazlandı valla nebçim iş
Ben de dibine kadar acısını çıkarıyorum. Hamile kalırsam da devam etmeyi planlıyorumŞimdide biz nazlanalimben daha hamiş olmadan başladım alistirmalara
Güç bizde artikkBen de dibine kadar acısını çıkarıyorum. Hamile kalırsam da devam etmeyi planlıyorum
Cunku anasi kılıklıİnşallah kuzum, merak ve heyecanla bekliyorum
Yaaa cok duygulandim kuzummmne hissetmistin o an
Kizlar 25lisi 40tl, o kadar para odenmez hahdhahdhs
Yok kiz, çamaşır suyu testi candir ajsjajdhs
Karamsar olmaz kuzum, en hayirli zamanda olacak insallah, cok olumsuz cumleler bunlar, yapma. Guzel dusun, her sey yoluna girecek ve kucağına alacaksin. Bunun bir çözümü mutlaka olmali, daha kapsamli bir yere gitmelisin.
Deli kedi Şerafettin yasaklara kafa atmis ahshahshsh
Canim benim cozulur merak etme dusunme bunları.
Ablan kusura bakma ama densiz konusmus cnm... Dusunme bile bunlari...
Bu beni üzdü
Aha balus birine giydirdiiii ahhahaha
Ben konusmycam bu konuda
Hic bsy anlamadım
Beni soylememisNiye üzüldün ki
Ben sana sitem ediyordum en son, sen niye bana ettin anlamadim
Kuzum, hayatının merkezinden biraz uzaklaştır bu konuyu, dusundkce acir tabii kalbin. Bak hamile kalabiliyorsun, ancak baska sebebi olmali, yani sen cidden kapsamli olark muayene oldun mu, iyi bir doktora gittin mi? Keza eşin de tabii..Olumlu düşünmeye çalışıyorum dayloşum.. Sabr etmeye çalışıyoruz Rabbim bize de verecektir sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat
Ancak kalbim bazen çok ağrıyor
Umutsuz yaşanmıyor ki bulutcum
Napim o onun düşüncesizliği
Zaman zaman geçip gidiyor işte
Valla katiliyorumEmzirirken de kullanamazsın. Seni mumyalatıp evin duvarına mı asacak bu yav ne diye biblo muamelesi yapıyor? Kendisi de günde üç kez kıyafet değiştiriyor mu? Ben saçımdaki antenlerle geziyorum evde. Sen bi de hamilesin
Benm esim de cok bakimlidir ama bana böyle muamele yapsa pis tartisirzYa şu altın parçalı bi serum vardı ya, adını unuttum, hem kendine hem bana almış bi de, sen napıcan diyorum, ben daha da gençleşicem diyo.
Bu yaştan sonra o göbekle gençleşsen ne olacak be adam !
Saçımda kepek oluşmuş, acaba egzama mıymış, neden kendime bakmıyomuşum, şampuan araştırmam ya da doktora gitmem gerekirmiş. Adam her geldiğinde her hücreme kadar inceliyo, en ufak bi değişikliği bile fark edip neden böyle oldu diye soruyo.
Her gece yüzüne maske yapan, temizleyici tonik kullanan adama ne diyim ben şimdi. Sürekli evde süs püs makyaj geziyorum işte.
Aynısını yapardim inadınaValla ben evde makyaj yapmıyorum. Hatta salgın başladığından beri dışarıda da yapmıyorum ama kendimi iyi hissetmek için yapmayı severim. Böyle bir beklentiye girse bütün makyaj malzemelerimi çöpe atardım herhalde
Ama çok rahat diil mihoş ben bekarken de yapmazdım öyle yaptığımda çocuklarım derdi hocam hayırdır diye
Whitewings'e noldu ya? Bir ara nick değiştirdi sanki. Sonra komple gitti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?