- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.181
Şey o benim de ya senWhitewings'e noldu ya? Bir ara nick değiştirdi sanki. Sonra komple gitti :/
Doğru adres
Madem burdasin niye bizimlen ilgilenmiyonŞey o benim de ya sen
Doğru adres
Sende sık sık gir yaz unutuyorum niklerinizi ben yaşlı bir kadınınHic bsy anlamadım
Beni soylememis
Ben sana sitem ediyordum en son, sen niye bana ettin anlamadim
Kuzum, hayatının merkezinden biraz uzaklaştır bu konuyu, dusundkce acir tabii kalbin. Bak hamile kalabiliyorsun, ancak baska sebebi olmali, yani sen cidden kapsamli olark muayene oldun mu, iyi bir doktora gittin mi? Keza eşin de tabii..
Valla katiliyorum
Benm esim de cok bakimlidir ama bana böyle muamele yapsa pis tartisirzbir de bakim baska, makyaj başka. Nasıl sakin kalabiliyorsun
Aynısını yapardim inadına
Geliyorum işte aradaMadem burdasin niye bizimlen ilgilenmiyon
Iyiyim askos kedim kayipti bayadir yoktum bende buralarda hanfendi lutfedip gelince moraller duzeldiGeliyorum işte arada
Nasılsın bebiş
Aaa nerdeymiş zilliIyiyim askos kedim kayipti bayadir yoktum bende buralarda hanfendi lutfedip gelince moraller duzeldisen nassin gorunmuyon hic
Gezmiş gelmis serseri iyi cok sukur acıkmış yorulmus uyuyo geldiğinden beriAaa nerdeymiş zillibir şeyi yok inşallah ?
Korkmuştur kesin bir de sokak kedilerindenGezmiş gelmis serseri iyi cok sukur acıkmış yorulmus uyuyo geldiğinden beri
Acik yer bulsa gider bu kuduruk akillanmaz hshshdhKorkmuştur kesin bir de sokak kedilerindenders olmuştur ona
Kısır mi , sonra torun sahibi olmaAcik yer bulsa gider bu kuduruk akillanmaz hshshdh
Sen bana nasıl sitem ediyordun ya yoğartıkHic bsy anlamadım
Beni soylememis
Ben sana sitem ediyordum en son, sen niye bana ettin anlamadim
Kuzum, hayatının merkezinden biraz uzaklaştır bu konuyu, dusundkce acir tabii kalbin. Bak hamile kalabiliyorsun, ancak baska sebebi olmali, yani sen cidden kapsamli olark muayene oldun mu, iyi bir doktora gittin mi? Keza eşin de tabii..
Valla katiliyorum
Benm esim de cok bakimlidir ama bana böyle muamele yapsa pis tartisirzbir de bakim baska, makyaj başka. Nasıl sakin kalabiliyorsun
Aynısını yapardim inadına
Ben terelelli, buraların delisi terelelliŞey o benim de ya sen
Doğru adres
Kısır cok sukurKısır mi , sonra torun sahibi olma
Banada hay demedi bu dayler puhSen bana nasıl sitem ediyordun ya yoğartıkNeyin sitemiydi?
Castin bize bir hi bile demedi diyen kızlar işte Castin hayranıymış, havaalanında mı ne karşılamaya gitmişler ama Castin onlara bir hi bile demeye tenezzül etmemiş. Kızlar kırgın, kızlar sitemkar. Sen de geldin sayfayı elden geçirdin biye bi selam çakmadın diye sitem ettim. Böyle işte. Benim de böyle dertlerim var nabalım yani
Ben terelelli, buraların delisi terelelli
Dhshshhs yazık hayvancagizaKısır cok sukursex hayati biteli 1 seneyi geçti
Kiz durmuyorki yoksa 1 senede 15 bebe getirdi yeter danasılsın canım
Dhshshhs yazık hayvancagiza
Dön arkanı dön. Biraz peşimizden koşsun şşştBanada hay demedi bu dayler puh
İyi yav seni sormalı? Biz ara ara kaçıp geri geliyoruz da sen bi gittin pir gittin. Nerelerdeydin, ne yedin, ne içtin, nereleri gezdinnasılsın canım
Dhshshhs yazık hayvancagiza
Sana öylesi lazım aslındaKiz durmuyorki yoksa 1 senede 15 bebe getirdi yeter da
Kanka sağlığına zarardi yaSana öylesi lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?