Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben insomnia oldum galiba ya 5 saatlik uykuyla duruyorum her gün. Sahura kadar bir saat de olsa uyuyordum. Son birkaç gündür o da gitti. Sabah bomboşum. İstediğim saate kadar uyuma hakkına sahibim. 9-10 gibi gözler açılıyor faltaşı gibi :/

Çok mu streslisin kuzumm
Stres benim göbek adım ya ama uykum uzun zamandır düzelmişti. Güzel deliksiz uyuyordum. Ramazan'da uyku bölünüyor evet de uykumun bahanesi oldu bu galiba asıl dert tüplü dalış. Bütün gün aklımdan hiç çıkmıyor. Doktorun sayfasına bi bakayım dedim. Moral düzelteceğime bozup çıktım. Kaliteli 5. gün embriyosu olduğu halde tutmayanlar vs yorum yazmış adamın paylaşımlarına Her örnek bir değil, biliyorum. Herkesin aynı şekilde sonuçlanmak zorunda değil, onu da biliyorum ama işte böyle bir şeyler gördüm müydü hemen moralim bozuluyor

Askos biz kendimize olumsuzlari değil olumlu yorumları alıyoruz tamam mı olumlu yorumlar daha fazla onlardan biri neden sen olmayasın neden kendini uzuyorsun Allah tan gelene boynumuz kıldan ince ama dikkat et ya olmazsa diye düşünme içinden geçirme dua saatimizi bilmiyoruz Allah korusun yanlışlıkla dua saatine denk gelirse bu olumsuz dusunduklerin o yüzden hep olumlu düşün bol bol salavat çek ve Rabli hebli mines salihin çek tamam mı tutunmamasi için sebep yok bu arada günde bir tane avokado ve bir dilim ananas yemeyi unutma rahim için

Hele hele stres yapmış

Yapım sakin. Kırmaktan çok korkan bi insanım ki fazlası da normal değil bunun ama öyle.
Karşımda sevdiğim biri varsa gözlerim kapalı oluyor. Karşı taraf birşeyleri istemese de ben sürekli yapa yapa alıştırıyorum.
Eşimin ilgimden çok bunaldığı da olmuştur. Sürekli etrafındayım, mutfağa bile pesinden gidiyorum bisey istediysen yapıp getireyim diye.
Sorun bende aslında.

Yok tatlış kom hayatımdan uzaklaştırma şansım hiç yok çünkü hep çevremdeler hep ekranımdalar..
Kime gireceğimi ben de şaşırdım 7 Dr değiştirdim anlamadm ki

Yazık kız adama evinde rahatça mutfağa giremiyor mu

Kiz durmuyorki yoksa 1 senede 15 bebe getirdi yeter da
Sjsjaah maşallahı varmış pek seveni var herhalde
Dön arkanı dön. Biraz peşimizden koşsun şşşt

İyi yav seni sormalı? Biz ara ara kaçıp geri geliyoruz da sen bi gittin pir gittin. Nerelerdeydin, ne yedin, ne içtin, nereleri gezdin
İyiyim çok şükür. Bir yere gitmedim aslında buradayım, sadece bebik işine biraz ara verdim. Buraya da geldim ama denk gelmedik demek.

bir mucizee

Ben de öyleyim ama karşılığını çoğu zaman bulamayınca hayal kırıklığı oluyor.senin eşin en azından sürekli seninle vakit geçirmek istiyormuş ilgin karşılıklı şanslısın bu konuda
Günaydın kizceler her yeni doğan güneş yeni umutları da doğursun sağlık mutluluk huzur yuvalarınizdan hiç eksik olmasın bide rabbim en kısa zamanda cennet kokusuyla mujdelendirsin
Amin amin Günaydın güzeller

Sjsjaah maşallahı varmış pek seveni var herhalde

İyiyim çok şükür. Bir yere gitmedim aslında buradayım, sadece bebik işine biraz ara verdim. Buraya da geldim ama denk gelmedik demek.

bir mucizee
wihite ımmm nasılsın yavyumm yeni tarzın çok yabancı geldi yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…