- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.046
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.201
Karışmış olmasın? Her yerini kontrol ettin mi iyiceSokak kizi yorgun bitkin
Eki Görüntüle 2841716
Balkona cikmaya çalışıyordu sizofren hshshsh kesin benim cicuk buKarışmış olmasın? Her yerini kontrol ettin mi iyice
Çok mu streslisin kuzummBen insomnia oldum galiba ya5 saatlik uykuyla duruyorum her gün. Sahura kadar bir saat de olsa uyuyordum. Son birkaç gündür o da gitti. Sabah bomboşum. İstediğim saate kadar uyuma hakkına sahibim. 9-10 gibi gözler açılıyor faltaşı gibi :/
Stres benim göbek adım ya ama uykum uzun zamandır düzelmişti. Güzel deliksiz uyuyordum. Ramazan'da uyku bölünüyor evet de uykumun bahanesi oldu bu galiba asıl dert tüplü dalış. Bütün gün aklımdan hiç çıkmıyor. Doktorun sayfasına bi bakayım dedim. Moral düzelteceğime bozup çıktım. Kaliteli 5. gün embriyosu olduğu halde tutmayanlar vs yorum yazmış adamın paylaşımlarınaÇok mu streslisin kuzumm
Askos biz kendimize olumsuzlari değil olumlu yorumları alıyoruz tamam mı olumlu yorumlar daha fazla onlardan biri neden sen olmayasın neden kendini uzuyorsun Allah tan gelene boynumuz kıldan ince ama dikkat et ya olmazsa diye düşünme içinden geçirme dua saatimizi bilmiyoruz Allah korusun yanlışlıkla dua saatine denk gelirse bu olumsuz dusunduklerin o yüzden hep olumlu düşün bol bol salavat çek ve Rabli hebli mines salihin çek tamam mı tutunmamasi için sebep yokStres benim göbek adım ya ama uykum uzun zamandır düzelmişti. Güzel deliksiz uyuyordum. Ramazan'da uyku bölünüyor evet de uykumun bahanesi oldu bu galiba asıl dert tüplü dalış. Bütün gün aklımdan hiç çıkmıyor. Doktorun sayfasına bi bakayım dedim. Moral düzelteceğime bozup çıktım. Kaliteli 5. gün embriyosu olduğu halde tutmayanlar vs yorum yazmış adamın paylaşımlarınaHer örnek bir değil, biliyorum. Herkesin aynı şekilde sonuçlanmak zorunda değil, onu da biliyorum ama işte böyle bir şeyler gördüm müydü hemen moralim bozuluyor
Hele hele stres yapmışStres benim göbek adım ya ama uykum uzun zamandır düzelmişti. Güzel deliksiz uyuyordum. Ramazan'da uyku bölünüyor evet de uykumun bahanesi oldu bu galiba asıl dert tüplü dalış. Bütün gün aklımdan hiç çıkmıyor. Doktorun sayfasına bi bakayım dedim. Moral düzelteceğime bozup çıktım. Kaliteli 5. gün embriyosu olduğu halde tutmayanlar vs yorum yazmış adamın paylaşımlarınaHer örnek bir değil, biliyorum. Herkesin aynı şekilde sonuçlanmak zorunda değil, onu da biliyorum ama işte böyle bir şeyler gördüm müydü hemen moralim bozuluyor
Yok tatlış kom hayatımdan uzaklaştırma şansım hiç yok çünkü hep çevremdeler hep ekranımdalar..Hic bsy anlamadım
Beni soylememis
Ben sana sitem ediyordum en son, sen niye bana ettin anlamadim
Kuzum, hayatının merkezinden biraz uzaklaştır bu konuyu, dusundkce acir tabii kalbin. Bak hamile kalabiliyorsun, ancak baska sebebi olmali, yani sen cidden kapsamli olark muayene oldun mu, iyi bir doktora gittin mi? Keza eşin de tabii..
Valla katiliyorum
Benm esim de cok bakimlidir ama bana böyle muamele yapsa pis tartisirzbir de bakim baska, makyaj başka. Nasıl sakin kalabiliyorsun
Aynısını yapardim inadına
Yazık kız adama evinde rahatça mutfağa giremiyor muYapım sakin. Kırmaktan çok korkan bi insanım ki fazlası da normal değil bunun ama öyle.
Karşımda sevdiğim biri varsa gözlerim kapalı oluyor. Karşı taraf birşeyleri istemese de ben sürekli yapa yapa alıştırıyorum.
Eşimin ilgimden çok bunaldığı da olmuştur. Sürekli etrafındayım, mutfağa bile pesinden gidiyorum bisey istediysen yapıp getireyim diye.
Sorun bende aslında.
Sjsjaah maşallahı varmış pek seveni var herhaldeKiz durmuyorki yoksa 1 senede 15 bebe getirdi yeter da
İyiyim çok şükür. Bir yere gitmedim aslında buradayım, sadece bebik işine biraz ara verdim. Buraya da geldim ama denk gelmedik demek.Dön arkanı dön. Biraz peşimizden koşsun şşşt
İyi yav seni sormalı? Biz ara ara kaçıp geri geliyoruz da sen bi gittin pir gittin. Nerelerdeydin, ne yedin, ne içtin, nereleri gezdin
Ben de öyleyim ama karşılığını çoğu zaman bulamayınca hayal kırıklığı oluyor.senin eşin en azından sürekli seninle vakit geçirmek istiyormuş ilgin karşılıklı şanslısın bu konudaYapım sakin. Kırmaktan çok korkan bi insanım ki fazlası da normal değil bunun ama öyle.
Karşımda sevdiğim biri varsa gözlerim kapalı oluyor. Karşı taraf birşeyleri istemese de ben sürekli yapa yapa alıştırıyorum.
Eşimin ilgimden çok bunaldığı da olmuştur. Sürekli etrafındayım, mutfağa bile pesinden gidiyorum bisey istediysen yapıp getireyim diye.
Sorun bende aslında.
Amin aminGünaydın kizceler her yeni doğan güneş yeni umutları da doğursun sağlık mutluluk huzur yuvalarınizdan hiç eksik olmasın bide rabbim en kısa zamanda cennet kokusuyla mujdelendirsin
wihite ımmm nasılsın yavyummSjsjaah maşallahı varmış pek seveni var herhalde
İyiyim çok şükür. Bir yere gitmedim aslında buradayım, sadece bebik işine biraz ara verdim. Buraya da geldim ama denk gelmedik demek.
bir mucizee
İyiyim tatlım sen nasılsınwihite ımmm nasılsın yavyummyeni tarzın çok yabancı geldi yav
ne zaman doğurcan beyaaİyiyim tatlım sen nasılsınben aynı benim
Sipariş verdim bir kaç güne gelir inşallahne zaman doğurcan beyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?