- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.221
bir adet te ben alabilir miyim link at lütfenSipariş verdim bir kaç güne gelir inşallah
Seni kimse ezemez vururummmBilmem oluyor mudur kiezmek kim ben kim leylekler beni ezer
maşallah baya da bakımlı imiş ama her günde sıkar insanı ya hiç mi üşenmiyor Allah kolaylık versinben yüzüme bakmayınca yüzüm daha güzel oluyor niyeyse ters tepki yapıyor bakım bende ruj sürsem yemek yiyince su içince gidiyor
Benim eşimde eski sanayici ondan herhalde gerek yok diyor
ben de öyleyim ya elbise giyince oo hayırdır diyor
Kalp kalp kalp kalp ve senŞey o benim de ya sen
Doğru adres
ZilloooooSokak kizi yorgun bitkin
Eki Görüntüle 2841716
Yok biz uyandk cukomSahiden iyi mi geceler?
Tamam senin için sarışın mavi gözlü ayarlıyorum bir tanebir adet te ben alabilir miyim link at lütfen
CanııımmmmSeni kimse ezemez vururummm
Kalp kalp kalp kalp ve sen
Zillooooosevişti sevişti geldi
Yok biz uyandk cukom
İyi yapmışsın. Senin gelişin benim kaçak olduğum döneme denk geldi demek. Hepimiz ara ara gidiyoruz geliyoruz. Sen de çok uzak kalmaİyiyim çok şükür. Bir yere gitmedim aslında buradayım, sadece bebik işine biraz ara verdim. Buraya da geldim ama denk gelmedik demek.
Olabilir canım, uğrarım aradaİyi yapmışsın. Senin gelişin benim kaçak olduğum döneme denk geldi demek. Hepimiz ara ara gidiyoruz geliyoruz. Sen de çok uzak kalma
İyiyim bebeğim sen nasılsınTamam senin için sarışın mavi gözlü ayarlıyorum bir tane
Canııımmmmnasılsın bakalım sen ve miniğin
kız çok havalı profilin başım dönüyor bebeğimTamam senin için sarışın mavi gözlü ayarlıyorum bir tane
Canııımmmmnasılsın bakalım sen ve miniğin
İyiyim şükürler olsun, dilek aklımda inşallah bol bol diliycem bütün haklarımı kullanicamİyiyim bebeğim sen nasılsın
Bugün dilek dilemeyi unutma
Senin pp çok tatlış miyavkız çok havalı profilin başım dönüyor bebeğim
o çok üzgün ben deSenin pp çok tatlış miyav
Çana tıyamam tıyamamo çok üzgün ben de
Oy kuzum üzülme vardır her şeyde bir hayıro çok üzgün ben de
sabah beyfendiye dedim ki hamilelik olursa bi de peritonoloğa gidelim pıhtılaşma düzeyine göre iğneyi ayarlar bişey der diye bağırdı söylendi kaç dr değiştirecez dr mu vercek sana bu çocuğu diye.. ben de şaştım kaldım ya nolcak ..Çana tıyamam tıyamam
aynen canım hep öyle diyoruz..bizi bizden iyi bilene emanetizOy kuzum üzülme vardır her şeyde bir hayır
Rabbim en güzelleri ile mükafatlandırsın
Aslında bizim gibi onlarda üzülüyor kuzumsabah beyfendiye dedim ki hamilelik olursa bi de peritonoloğa gidelim pıhtılaşma düzeyine göre iğneyi ayarlar bişey der diye bağırdı söylendi kaç dr değiştirecez dr mu vercek sana bu çocuğu diye.. ben de şaştım kaldım ya nolcak ..
amaaannn evlenmeseydim diyorum bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?