- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.046
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.241
Namuslu benim kizim deme öyleSeni kimse ezemez vururummm
Kalp kalp kalp kalp ve sen
Zillooooosevişti sevişti geldi
Yok biz uyandk cukom
Gunaydin kenksss nassin
Gördükkkk en ufak açıkta hemen nasıl kuyruk sallamaya gittiNamuslu benim kizim deme öyle
Gunaydin kenksss nassin
Hayir o kankalariyla gezmeye gitti sadeceGördükkkk en ufak açıkta hemen nasıl kuyruk sallamaya gitti
Ben her zaman iyiyim, biliyorsunNamuslu benim kizim deme öyle
Gunaydin kenksss nassin
Kızına laf söyletmeyen anne profiliHayir o kankalariyla gezmeye gitti sadece
Benimde regk yaklaştı sivilceli ve gazliyim yataktan çıkasim yokBen her zaman iyiyim, biliyorsun
Babasi balkonda unutmus çocuğu o naapsinKızına laf söyletmeyen anne profili
Yoksa çıkıyon yani? Hatta şu anda da uyku saatin olması lazım değil miydi?Benimde regk yaklaştı sivilceli ve gazliyim yataktan çıkasim yok
o da çok dolu evet aslında benim kadar..çünkü o çocukları çok sever.ama benimki onu da yaptık diyebilmek için sonradan pişmanlık yaşamamak içinAslında bizim gibi onlarda üzülüyor kuzum
Sadece bizim kadar duygusal değiller
İçlerine atıolar.. O yüzden bazen böyle tepkiler verebiliyorlar
kısır mısır canı çekiyosa demek kiNamuslu benim kizim deme öyle
Gunaydin kenksss nassin
Doğru söyle eniştenin beynini yedn demiBabasi balkonda unutmus çocuğu o naapsin
Senide cok iyi anlıorm güzel mucizem benim.. Ama işte bazen onlarn tepkileri böyle oluyor ya hani.. Üzülme.. Başka bi zaman sakince detaylıca anlatırsın..o da çok dolu evet aslında benim kadar..çünkü o çocukları çok sever.ama benimki onu da yaptık diyebilmek için sonradan pişmanlık yaşamamak için
kısır mısır canı çekiyosa demek ki
Shshshsh kanka benimki valilige gidicek izin kağıdı için ütü yaptırdı vicdansızYoksa çıkıyon yani? Hatta şu anda da uyku saatin olması lazım değil miydi?
Regl kesin mi olum hemen ne çağırıyorsun
Kapattik tükkani ya biz demesenize öyleo da çok dolu evet aslında benim kadar..çünkü o çocukları çok sever.ama benimki onu da yaptık diyebilmek için sonradan pişmanlık yaşamamak için
kısır mısır canı çekiyosa demek ki
Belki biraz yemis olabilirimDoğru söyle eniştenin beynini yedn demi
Ah siz kadınlarShshshsh kanka benimki valilige gidicek izin kağıdı için ütü yaptırdı vicdansızsimdi geri uyicam hsbsbsb
Kapattik tükkani ya biz demesenize öyle
Belki biraz yemis olabilirim
Kız o hepiniz iyi geliyorsunuz yazisini Neal yazdi sen diil ki, sana diil sitemim, hatlar karistiSende sık sık gir yaz unutuyorum niklerinizi ben yaşlı bir kadınınbikini yazmamış olabilirim canısı ama hepinizi kastetdim orda
Hicbir zaman girip sayfalarin hepsini okuyup selam vermemezlik yapmadim, en son geldgmde balus beni alintilamis ve ona cevap yazip çıktım, sonraki geldigimde de okuya okuya, emoji biraka biraka ve alinti yapa yapa geldim, onda da yazini okudum zaten. Elimden geldiğince sizleri duygusal Olarak pozitif etkilemeye ve yanınızda olmaya çalışıyorum ama gun icinde cok yoğun olduğum için bazen yazismalar da cok olunca mumkun degil okuyamiyorum. Kisa araliklarla bakablyorm, bazen de hic bakamıyorum.Sen bana nasıl sitem ediyordun ya yoğartıkNeyin sitemiydi?
Castin bize bir hi bile demedi diyen kızlar işte Castin hayranıymış, havaalanında mı ne karşılamaya gitmişler ama Castin onlara bir hi bile demeye tenezzül etmemiş. Kızlar kırgın, kızlar sitemkar. Sen de geldin sayfayı elden geçirdin biye bi selam çakmadın diye sitem ettim. Böyle işte. Benim de böyle dertlerim var nabalım yani
Seni de alintilayip yorum yazdim, sen cevap vermedin kuzum..Banada hay demedi bu dayler puh
Kirmaktan bu kadr korkar ve sürekli bu kadr ince davranirsan en cok kirilan sen olursun. Gun içerisinde bu kadar arkasindan dolasacak vaktin var ise biraz baska seylere odaklanarak belki boyle vazgeçebilirsin, aksi takdirde cok ince dusunen ya da gereğinden fazla karşı tarafa yogunlasan insanların kirildigi yerler de cok daha yogun ve tamir edilemez olyor... Yani aslinda daha degerli olmuyorsun, karsi taraf icin daha bana bagli, ben olmazsam yapamaz izlenimi uyandirmis oluyorsun. Biraz bagimsizlasmayi denemelisin.Yapım sakin. Kırmaktan çok korkan bi insanım ki fazlası da normal değil bunun ama öyle.
Karşımda sevdiğim biri varsa gözlerim kapalı oluyor. Karşı taraf birşeyleri istemese de ben sürekli yapa yapa alıştırıyorum.
Eşimin ilgimden çok bunaldığı da olmuştur. Sürekli etrafındayım, mutfağa bile pesinden gidiyorum bisey istediysen yapıp getireyim diye.
Sorun bende aslında.
O zaman cevrendekileri azalt, gerekrse gorusme... Bu kadar kolay olmamali insanın hayatına müdahale etmek.. uzaklas biraz cnm.. peki doktorlarin calistiklari merkezler ne durumdaydi, bu islerde yetkin merkezler mi?Yok tatlış kom hayatımdan uzaklaştırma şansım hiç yok çünkü hep çevremdeler hep ekranımdalar..
Kime gireceğimi ben de şaşırdım 7 Dr değiştirdim anlamadm ki
Kanka ben yokmusumdur o zaman cunku sizi seviyem hepinize cevap veririm beni biliyonuz hem şaka yapıyorum ben zaten nealle sana takilmak hojdurKız o hepiniz iyi geliyorsunuz yazisini Neal yazdi sen diil ki, sana diil sitemim, hatlar karisti
Hicbir zaman girip sayfalarin hepsini okuyup selam vermemezlik yapmadim, en son geldgmde balus beni alintilamis ve ona cevap yazip çıktım, sonraki geldigimde de okuya okuya, emoji biraka biraka ve alinti yapa yapa geldim, onda da yazini okudum zaten. Elimden geldiğince sizleri duygusal Olarak pozitif etkilemeye ve yanınızda olmaya çalışıyorum ama gun icinde cok yoğun olduğum için bazen yazismalar da cok olunca mumkun degil okuyamiyorum. Kisa araliklarla bakablyorm, bazen de hic bakamıyorum.
Seni de alintilayip yorum yazdim, sen cevap vermedin kuzum..
Kirmaktan bu kadr korkar ve sürekli bu kadr ince davranirsan en cok kirilan sen olursun. Gun içerisinde bu kadar arkasindan dolasacak vaktin var ise biraz baska seylere odaklanarak belki boyle vazgeçebilirsin, aksi takdirde cok ince dusunen ya da gereğinden fazla karşı tarafa yogunlasan insanların kirildigi yerler de cok daha yogun ve tamir edilemez olyor... Yani aslinda daha degerli olmuyorsun, karsi taraf icin daha bana bagli, ben olmazsam yapamaz izlenimi uyandirmis oluyorsun. Biraz bagimsizlasmayi denemelisin.
O zaman cevrendekileri azalt, gerekrse gorusme... Bu kadar kolay olmamali insanın hayatına müdahale etmek.. uzaklas biraz cnm.. peki doktorlarin calistiklari merkezler ne durumdaydi, bu islerde yetkin merkezler mi?
Ay ben ne yazmışım niye hatırlamıyorum ya :/ Herkesi etiketlemişim seni etiketlememişim mi? Öyle bir şey mi olmuş? Anooy hiç hatırlamıyorum öyle bir yazı yav. Yia öyle bir şey olmuşsa da kafamda etiketlisin sen merakma. Dua ediyom sağlıkla doğurun diye nick vererek. En büyük etiket o hepimiz içinKız o hepiniz iyi geliyorsunuz yazisini Neal yazdi sen diil ki, sana diil sitemim, hatlar karisti
Hicbir zaman girip sayfalarin hepsini okuyup selam vermemezlik yapmadim, en son geldgmde balus beni alintilamis ve ona cevap yazip çıktım, sonraki geldigimde de okuya okuya, emoji biraka biraka ve alinti yapa yapa geldim, onda da yazini okudum zaten. Elimden geldiğince sizleri duygusal Olarak pozitif etkilemeye ve yanınızda olmaya çalışıyorum ama gun icinde cok yoğun olduğum için bazen yazismalar da cok olunca mumkun degil okuyamiyorum. Kisa araliklarla bakablyorm, bazen de hic bakamıyorum.
Seni de alintilayip yorum yazdim, sen cevap vermedin kuzum..
Kirmaktan bu kadr korkar ve sürekli bu kadr ince davranirsan en cok kirilan sen olursun. Gun içerisinde bu kadar arkasindan dolasacak vaktin var ise biraz baska seylere odaklanarak belki boyle vazgeçebilirsin, aksi takdirde cok ince dusunen ya da gereğinden fazla karşı tarafa yogunlasan insanların kirildigi yerler de cok daha yogun ve tamir edilemez olyor... Yani aslinda daha degerli olmuyorsun, karsi taraf icin daha bana bagli, ben olmazsam yapamaz izlenimi uyandirmis oluyorsun. Biraz bagimsizlasmayi denemelisin.
O zaman cevrendekileri azalt, gerekrse gorusme... Bu kadar kolay olmamali insanın hayatına müdahale etmek.. uzaklas biraz cnm.. peki doktorlarin calistiklari merkezler ne durumdaydi, bu islerde yetkin merkezler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?