Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında bizim gibi onlarda üzülüyor kuzum
Sadece bizim kadar duygusal değiller
İçlerine atıolar.. O yüzden bazen böyle tepkiler verebiliyorlar
o da çok dolu evet aslında benim kadar..çünkü o çocukları çok sever.ama benimki onu da yaptık diyebilmek için sonradan pişmanlık yaşamamak için
Namuslu benim kizim deme öyle

Gunaydin kenksss nassin
kısır mısır canı çekiyosa demek ki

o da çok dolu evet aslında benim kadar..çünkü o çocukları çok sever.ama benimki onu da yaptık diyebilmek için sonradan pişmanlık yaşamamak için

Senide cok iyi anlıorm güzel mucizem benim.. Ama işte bazen onlarn tepkileri böyle oluyor ya hani.. Üzülme.. Başka bi zaman sakince detaylıca anlatırsın..
Ayrıca düşüncene kesinlikle katılıorm iyi bir dr şart.. Ama hamile kaldktan snra değik.. Kalmadan önce

Yoksa çıkıyon yani? Hatta şu anda da uyku saatin olması lazım değil miydi?
Regl kesin mi olum hemen ne çağırıyorsun
Shshshsh kanka benimki valilige gidicek izin kağıdı için ütü yaptırdı vicdansız simdi geri uyicam hsbsbsb

Kapattik tükkani ya biz demesenize öyle
Doğru söyle eniştenin beynini yedn demi
Belki biraz yemis olabilirim

Sende sık sık gir yaz unutuyorum niklerinizi ben yaşlı bir kadınınbikini yazmamış olabilirim canısı ama hepinizi kastetdim orda
Kız o hepiniz iyi geliyorsunuz yazisini Neal yazdi sen diil ki, sana diil sitemim, hatlar karisti
Hicbir zaman girip sayfalarin hepsini okuyup selam vermemezlik yapmadim, en son geldgmde balus beni alintilamis ve ona cevap yazip çıktım, sonraki geldigimde de okuya okuya, emoji biraka biraka ve alinti yapa yapa geldim, onda da yazini okudum zaten. Elimden geldiğince sizleri duygusal Olarak pozitif etkilemeye ve yanınızda olmaya çalışıyorum ama gun icinde cok yoğun olduğum için bazen yazismalar da cok olunca mumkun degil okuyamiyorum. Kisa araliklarla bakablyorm, bazen de hic bakamıyorum.
Banada hay demedi bu dayler puh
Seni de alintilayip yorum yazdim, sen cevap vermedin kuzum..
Kirmaktan bu kadr korkar ve sürekli bu kadr ince davranirsan en cok kirilan sen olursun. Gun içerisinde bu kadar arkasindan dolasacak vaktin var ise biraz baska seylere odaklanarak belki boyle vazgeçebilirsin, aksi takdirde cok ince dusunen ya da gereğinden fazla karşı tarafa yogunlasan insanların kirildigi yerler de cok daha yogun ve tamir edilemez olyor... Yani aslinda daha degerli olmuyorsun, karsi taraf icin daha bana bagli, ben olmazsam yapamaz izlenimi uyandirmis oluyorsun. Biraz bagimsizlasmayi denemelisin.
Yok tatlış kom hayatımdan uzaklaştırma şansım hiç yok çünkü hep çevremdeler hep ekranımdalar..
Kime gireceğimi ben de şaşırdım 7 Dr değiştirdim anlamadm ki
O zaman cevrendekileri azalt, gerekrse gorusme... Bu kadar kolay olmamali insanın hayatına müdahale etmek.. uzaklas biraz cnm.. peki doktorlarin calistiklari merkezler ne durumdaydi, bu islerde yetkin merkezler mi?

Kanka ben yokmusumdur o zaman cunku sizi seviyem hepinize cevap veririm beni biliyonuz hem şaka yapıyorum ben zaten nealle sana takilmak hojdur

Ay ben ne yazmışım niye hatırlamıyorum ya :/ Herkesi etiketlemişim seni etiketlememişim mi? Öyle bir şey mi olmuş? Anooy hiç hatırlamıyorum öyle bir yazı yav. Yia öyle bir şey olmuşsa da kafamda etiketlisin sen merakma. Dua ediyom sağlıkla doğurun diye nick vererek. En büyük etiket o hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…