Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanka ben yokmusumdur o zaman cunku sizi seviyem hepinize cevap veririm beni biliyonuz hem şaka yapıyorum ben zaten nealle sana takilmak hojdur
Yok be kedin kaçtığında etiketledim, vardin ama görmemişsindr bende de olyor bazen bsy olmaz amaaaa ben seni kisacik firsatlarda etiketleyp selam cakiyom sakin bi daaaa duymiiiimmmmm taam mi
Ya ben karistrdm herhalde Nurzfr yazmis onu offf iste anca o kdr okuyabiliyorum iki arada bir derede neyse ben de hepinizi cok seviyorum ama yetişemiyorum hosgorun beni

Yaşlandın be Ajan D :/ Herkes benim gibi 19,5 yaşında değil tabii. Olsun biz seni öyle kabul ettik bağrımıza bastık

Yeğeninle konuşabildiniz mi ya? Nihat Hatipoğlu'nun yayınına travma yaşamış çocuklar bağlanıp başlarından geçen bir olay anlatınca aklıma yeğenin geliyor. Nasıl baş edecek diyorum

umarım bulurum baloşum çünkü nerdeyse burda en iyi dedikleri dr hep gezdim
Shshshsh kanka benimki valilige gidicek izin kağıdı için ütü yaptırdı vicdansız simdi geri uyicam hsbsbsb

Kapattik tükkani ya biz demesenize öyle

Belki biraz yemis olabilirim
ahahaha canı çekemez mi gencecik yaşta tıkmışsın eve kediyi
haklısın canım..yani olduğum yerin en iyi dedikleri dr ları

Anlattık canim, ama o cok iyi bir ogretmendi ben onu cok seviyordum, buraya kadar miydi yani diye agladi... Neden kurtaramadilar onu neden, kurtarabilirlerdi dedi .... Mucize doktoru cok seviyor ordan ornek gosterdim (hiç izlemedim ama muhakkak kaybedilenler vardır doye düşündüm o an da ekranlarinda açıktı Allahtan aklima geldi) bak orda da bazen cok uğraşmıyorlar mi, bazı zamanlar doktorlar ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor, onlarin da elinde olan bir sey degil gibi anlatmaya çalıştım. Dogmak, yasamak, buyumek ve olmek cok dogal surecler bak biz bilmemize rağmen hala hep üzülürüz. Mutluluklar kadar hüzünler de hayatımızın gerçeği diye anlattim da anlattım... Smdi gecici olarak bir sinifta misafirler, cok isteksiz giriyor derslere ama alisacak

Peki buldukları cozum ne canim, bir de bulundugun yerden daha uzak ama daha iyi merkezler var mi derdine derman olabilecek acaba..

Kıyamam ya Allah yardımcıları olsun. İyi anlatmışsın. Pedagoglar çocuklara ölümün en yalın haliyle anlatılması gerektiğini söylüyor zaten. Zamanla kabullenecektir evet. Allah başka acılar yaşatmasın

kıyamam yaa..

Aynen cnm, en kisa haliyle anlattim zaten psikolog arkadaşıma da sordm, onun da brkac cumlesini aldim, benim yegenin karakterine gore harmanladim. Zor ya... Hele iki kizi var onlar icin ne kadar zor... Sagliktan otesi yok iste...

Peki buldukları cozum ne canim, bir de bulundugun yerden daha uzak ama daha iyi merkezler var mi derdine derman olabilecek acaba..
bi çözüm yok kuzum..sağlıksız gebelik.sağlıksız sperm yumurta dölleniyordur.inversiyon 9 var ben de o sebep olabilir vs. vs..
çözüm olabilcek kimse bilmiyyorum istanbul bahçeciyyi denemek istiyorum bi kere de tüp olursa..
(aslında sebebini birisinden öğrendik önlemini aldık ama burda söyleyemem.çünkü bi daha hamile kalamadım acaba o olabilir mi bilmiyorum.)

Himm anladim canım, o halde senin icin en uygunu tup bebekse onu da dene ve uzulme lütfen çünkü umutsuz bir sey soylememis hic kimse, illa ki bir yolunu bulacak. O sebebi elbette merak ettim ama bir onemi yok, havada kalan bir seyler var belli ki canim, belki İstanbul daha iyi olabilir, denemekte fayda var. İnsallah en hayirli zamanda seninle olacak. Olmuyor olmuyor diye içini karartma sakın.

Taam apla

30 yasina geldi yasli artık hshshsb

Nurzfr cnm tam söküldümü regl..
Doktorunu aradnmı.. Ne yaptn ne ettin
Sokuldu kuzum ağrıdan oluyorum yarın gidicem Dr a aldım ramdevuyu
Hepiciginiz de aklimdasiniz askos ama nickleri çok unutuyorum
Ay ben bu mesajı yeni gördüm ya
Bak yine görmesi gelmiş yarın bakacak
Ahh be kuzum üzülme içini karartma lütfen vardır illaki bı çözümü gelecek mucizen sana dua et

aynen dayloşum ümitler bitmez
Taam apla

yuh o kadar olamaz

Taam apla

Heh şöyle
Aman ben de unutuyom bosver
aynen dayloşum ümitler bitmez

yuh o kadar olamaz
İste buuuu

inşallah nurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…