- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.261
Yok be kedin kaçtığında etiketledim, vardin ama görmemişsindr bende de olyor bazen bsy olmaz amaaaa ben seni kisacik firsatlarda etiketleyp selam cakiyom sakin bi daaaa duymiiiimmmmm taam miKanka ben yokmusumdur o zaman cunku sizi seviyem hepinize cevap veririm beni biliyonuz hem şaka yapıyorum ben zaten nealle sana takilmak hojdur
Ya ben karistrdm herhaldeAy ben ne yazmışım niye hatırlamıyorum ya :/ Herkesi etiketlemişim seni etiketlememişim mi? Öyle bir şey mi olmuş? Anooy hiç hatırlamıyorum öyle bir yazı yav. Yia öyle bir şey olmuşsa da kafamda etiketlisin sen merakma. Dua ediyom sağlıkla doğurun diye nick vererek. En büyük etiket o hepimiz için
Yaşlandın be Ajan D :/ Herkes benim gibi 19,5 yaşında değil tabii. Olsun biz seni öyle kabul ettik bağrımıza bastıkYok be kedin kaçtığında etiketledim, vardin ama görmemişsindr bende de olyor bazen bsy olmaz amaaaa ben seni kisacik firsatlarda etiketleyp selam cakiyom sakin bi daaaa duymiiiimmmmm taam mi
Ya ben karistrdm herhaldeNurzfr yazmis onu offf iste anca o kdr okuyabiliyorum iki arada bir derede neyse ben de hepinizi cok seviyorum ama yetişemiyorum hosgorun beni
Uyandım bacım anneme geldık oğlanla eşim bıraktı
umarım bulurum baloşum çünkü nerdeyse burda en iyi dedikleri dr hep gezdimSenide cok iyi anlıorm güzel mucizem benim.. Ama işte bazen onlarn tepkileri böyle oluyor ya hani.. Üzülme.. Başka bi zaman sakince detaylıca anlatırsın..
Ayrıca düşüncene kesinlikle katılıorm iyi bir dr şart.. Ama hamile kaldktan snra değik.. Kalmadan önce
ahahaha canı çekemez mi gencecik yaşta tıkmışsın eve kediyiShshshsh kanka benimki valilige gidicek izin kağıdı için ütü yaptırdı vicdansızsimdi geri uyicam hsbsbsb
Kapattik tükkani ya biz demesenize öyle
Belki biraz yemis olabilirim
haklısın canım..yani olduğum yerin en iyi dedikleri dr larıKız o hepiniz iyi geliyorsunuz yazisini Neal yazdi sen diil ki, sana diil sitemim, hatlar karisti
Hicbir zaman girip sayfalarin hepsini okuyup selam vermemezlik yapmadim, en son geldgmde balus beni alintilamis ve ona cevap yazip çıktım, sonraki geldigimde de okuya okuya, emoji biraka biraka ve alinti yapa yapa geldim, onda da yazini okudum zaten. Elimden geldiğince sizleri duygusal Olarak pozitif etkilemeye ve yanınızda olmaya çalışıyorum ama gun icinde cok yoğun olduğum için bazen yazismalar da cok olunca mumkun degil okuyamiyorum. Kisa araliklarla bakablyorm, bazen de hic bakamıyorum.
Seni de alintilayip yorum yazdim, sen cevap vermedin kuzum..
Kirmaktan bu kadr korkar ve sürekli bu kadr ince davranirsan en cok kirilan sen olursun. Gun içerisinde bu kadar arkasindan dolasacak vaktin var ise biraz baska seylere odaklanarak belki boyle vazgeçebilirsin, aksi takdirde cok ince dusunen ya da gereğinden fazla karşı tarafa yogunlasan insanların kirildigi yerler de cok daha yogun ve tamir edilemez olyor... Yani aslinda daha degerli olmuyorsun, karsi taraf icin daha bana bagli, ben olmazsam yapamaz izlenimi uyandirmis oluyorsun. Biraz bagimsizlasmayi denemelisin.
O zaman cevrendekileri azalt, gerekrse gorusme... Bu kadar kolay olmamali insanın hayatına müdahale etmek.. uzaklas biraz cnm.. peki doktorlarin calistiklari merkezler ne durumdaydi, bu islerde yetkin merkezler mi?
Anlattık canim, ama o cok iyi bir ogretmendi ben onu cok seviyordum, buraya kadar miydi yani diye agladi... Neden kurtaramadilar onu neden, kurtarabilirlerdi dedi .... Mucize doktoru cok seviyor ordan ornek gosterdim (hiç izlemedim ama muhakkak kaybedilenler vardır doye düşündüm o an da ekranlarinda açıktı Allahtan aklima geldi) bak orda da bazen cok uğraşmıyorlar mi, bazı zamanlar doktorlar ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor, onlarin da elinde olan bir sey degil gibi anlatmaya çalıştım. Dogmak, yasamak, buyumek ve olmek cok dogal surecler bak biz bilmemize rağmen hala hep üzülürüz. Mutluluklar kadar hüzünler de hayatımızın gerçeği diye anlattim da anlattım... Smdi gecici olarak bir sinifta misafirler, cok isteksiz giriyor derslere ama alisacakYaşlandın be Ajan D :/ Herkes benim gibi 19,5 yaşında değil tabii. Olsun biz seni öyle kabul ettik bağrımıza bastık
Yeğeninle konuşabildiniz mi ya? Nihat Hatipoğlu'nun yayınına travma yaşamış çocuklar bağlanıp başlarından geçen bir olay anlatınca aklıma yeğenin geliyor. Nasıl baş edecek diyorum
Peki buldukları cozum ne canim, bir de bulundugun yerden daha uzak ama daha iyi merkezler var mi derdine derman olabilecek acaba..umarım bulurum baloşum çünkü nerdeyse burda en iyi dedikleri dr hep gezdim
ahahaha canı çekemez mi gencecik yaşta tıkmışsın eve kediyi
haklısın canım..yani olduğum yerin en iyi dedikleri dr ları
Kuzum hoşgeldinTamam senin için sarışın mavi gözlü ayarlıyorum bir tane
Canııımmmmnasılsın bakalım sen ve miniğin
Kıyamam ya Allah yardımcıları olsun. İyi anlatmışsın. Pedagoglar çocuklara ölümün en yalın haliyle anlatılması gerektiğini söylüyor zaten. Zamanla kabullenecektir evet. Allah başka acılar yaşatmasınAnlattık canim, ama o cok iyi bir ogretmendi ben onu cok seviyordum, buraya kadar miydi yani diye agladi... Neden kurtaramadilar onu neden, kurtarabilirlerdi dedi .... Mucize doktoru cok seviyor ordan ornek gosterdim (hiç izlemedim ama muhakkak kaybedilenler vardır doye düşündüm o an da ekranlarinda açıktı Allahtan aklima geldi) bak orda da bazen cok uğraşmıyorlar mi, bazı zamanlar doktorlar ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor, onlarin da elinde olan bir sey degil gibi anlatmaya çalıştım. Dogmak, yasamak, buyumek ve olmek cok dogal surecler bak biz bilmemize rağmen hala hep üzülürüz. Mutluluklar kadar hüzünler de hayatımızın gerçeği diye anlattim da anlattım... Smdi gecici olarak bir sinifta misafirler, cok isteksiz giriyor derslere ama alisacak
Ay ben bu mesajı yeni gördüm yaAma görmeden nasil yazacak alıştı bakmaya her hafta her hafta bakmadan edemiyi tövbe tövbe
kıyamam yaa..Anlattık canim, ama o cok iyi bir ogretmendi ben onu cok seviyordum, buraya kadar miydi yani diye agladi... Neden kurtaramadilar onu neden, kurtarabilirlerdi dedi .... Mucize doktoru cok seviyor ordan ornek gosterdim (hiç izlemedim ama muhakkak kaybedilenler vardır doye düşündüm o an da ekranlarinda açıktı Allahtan aklima geldi) bak orda da bazen cok uğraşmıyorlar mi, bazı zamanlar doktorlar ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor, onlarin da elinde olan bir sey degil gibi anlatmaya çalıştım. Dogmak, yasamak, buyumek ve olmek cok dogal surecler bak biz bilmemize rağmen hala hep üzülürüz. Mutluluklar kadar hüzünler de hayatımızın gerçeği diye anlattim da anlattım... Smdi gecici olarak bir sinifta misafirler, cok isteksiz giriyor derslere ama alisacak
Aynen cnm, en kisa haliyle anlattim zaten psikolog arkadaşıma da sordm, onun da brkac cumlesini aldim, benim yegenin karakterine gore harmanladim. Zor ya... Hele iki kizi var onlar icin ne kadar zor... Sagliktan otesi yok iste...Kıyamam ya Allah yardımcıları olsun. İyi anlatmışsın. Pedagoglar çocuklara ölümün en yalın haliyle anlatılması gerektiğini söylüyor zaten. Zamanla kabullenecektir evet. Allah başka acılar yaşatmasın
bi çözüm yok kuzum..sağlıksız gebelik.sağlıksız sperm yumurta dölleniyordur.inversiyon 9 var ben de o sebep olabilir vs. vs..Peki buldukları cozum ne canim, bir de bulundugun yerden daha uzak ama daha iyi merkezler var mi derdine derman olabilecek acaba..
Himm anladim canım, o halde senin icin en uygunu tup bebekse onu da dene ve uzulme lütfen çünkü umutsuz bir sey soylememis hic kimse, illa ki bir yolunu bulacak. O sebebi elbette merak ettim ama bir onemi yok, havada kalan bir seyler var belli ki canim, belki İstanbul daha iyi olabilir, denemekte fayda var. İnsallah en hayirli zamanda seninle olacak. Olmuyor olmuyor diye içini karartma sakın.bi çözüm yok kuzum..sağlıksız gebelik.sağlıksız sperm yumurta dölleniyordur.inversiyon 9 var ben de o sebep olabilir vs. vs..
çözüm olabilcek kimse bilmiyyorum istanbul bahçeciyyi denemek istiyorum bi kere de tüp olursa..
(aslında sebebini birisinden öğrendik önlemini aldık ama burda söyleyemem.çünkü bi daha hamile kalamadım acaba o olabilir mi bilmiyorum.)
Taam aplaYok be kedin kaçtığında etiketledim, vardin ama görmemişsindr bende de olyor bazen bsy olmaz amaaaa ben seni kisacik firsatlarda etiketleyp selam cakiyom sakin bi daaaa duymiiiimmmmm taam mi
Ya ben karistrdm herhaldeNurzfr yazmis onu offf iste anca o kdr okuyabiliyorum iki arada bir derede neyse ben de hepinizi cok seviyorum ama yetişemiyorum hosgorun beni
30 yasina geldi yasli artık hshshsbumarım bulurum baloşum çünkü nerdeyse burda en iyi dedikleri dr hep gezdim
ahahaha canı çekemez mi gencecik yaşta tıkmışsın eve kediyi
haklısın canım..yani olduğum yerin en iyi dedikleri dr ları
Sokuldu kuzum ağrıdan oluyorum yarın gidicem Dr a aldım ramdevuyu
Hepiciginiz de aklimdasiniz askos ama nickleri çok unutuyorumYok be kedin kaçtığında etiketledim, vardin ama görmemişsindr bende de olyor bazen bsy olmaz amaaaa ben seni kisacik firsatlarda etiketleyp selam cakiyom sakin bi daaaa duymiiiimmmmm taam mi
Bak yine görmesi gelmiş yarın bakacakAy ben bu mesajı yeni gördüm ya
Ahh be kuzum üzülme içini karartma lütfen vardır illaki bı çözümü gelecek mucizen sana dua etbi çözüm yok kuzum..sağlıksız gebelik.sağlıksız sperm yumurta dölleniyordur.inversiyon 9 var ben de o sebep olabilir vs. vs..
çözüm olabilcek kimse bilmiyyorum istanbul bahçeciyyi denemek istiyorum bi kere de tüp olursa..
(aslında sebebini birisinden öğrendik önlemini aldık ama burda söyleyemem.çünkü bi daha hamile kalamadım acaba o olabilir mi bilmiyorum.)
aynen dayloşum ümitler bitmezHimm anladim canım, o halde senin icin en uygunu tup bebekse onu da dene ve uzulme lütfen çünkü umutsuz bir sey soylememis hic kimse, illa ki bir yolunu bulacak. O sebebi elbette merak ettim ama bir onemi yok, havada kalan bir seyler var belli ki canim, belki İstanbul daha iyi olabilir, denemekte fayda var. İnsallah en hayirli zamanda seninle olacak. Olmuyor olmuyor diye içini karartma sakın.
yuh o kadar olamazTaam apla
30 yasina geldi yasli artık hshshsb
Heh şöyleTaam apla
30 yasina geldi yasli artık hshshsb
Aman ben de unutuyom bosverSokuldu kuzum ağrıdan oluyorum yarın gidicem Dr a aldım ramdevuyu
Hepiciginiz de aklimdasiniz askos ama nickleri çok unutuyorum
Bak yine görmesi gelmiş yarın bakacak
Ahh be kuzum üzülme içini karartma lütfen vardır illaki bı çözümü gelecek mucizen sana dua et
İste buuuuaynen dayloşum ümitler bitmez
yuh o kadar olamaz
Kedi yasiyla oyle galibasiaynen dayloşum ümitler bitmez
yuh o kadar olamaz
inşallah nurumSokuldu kuzum ağrıdan oluyorum yarın gidicem Dr a aldım ramdevuyu
Hepiciginiz de aklimdasiniz askos ama nickleri çok unutuyorum
Bak yine görmesi gelmiş yarın bakacak
Ahh be kuzum üzülme içini karartma lütfen vardır illaki bı çözümü gelecek mucizen sana dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?