Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen çok odun ama ya. Hediye alıyorum, niye aldın ihtiyacım yoktu ki diyo.
Yalandan bi teşekkür et di mi, mikropp

Hee bi özel hayatım kalmadı, her yere peşimden geliyosun, bişey istesem gider alırım, sen git dinlensene diyo.
Eve gelince hiç kendine özel bi vakti ve alanı kalmıyomuş.
Ee sende bak herifin ben kendim alırım diyomus o mutfağa yoneldiginde sende bişi isticen hayatım bana da şu getirir misin gibi azıcık naz yap

Psikologluk oluyorum sonra. :)

Ee sende bak herifin ben kendim alırım diyomus o mutfağa yoneldiginde sende bişi isticen hayatım bana da şu getirir misin gibi azıcık naz yap
Hayatım boyunca yarış atı gibiydim, kendi kendime o kadar yettim ki, birinden bişey istemek tuhaf geliyor.
Biri bana su getireyim mi demeden su getir bile diyemem. Sırtıma binen binene sonra.

Hayatım boyunca yarış atı gibiydim, kendi kendime o kadar yettim ki, birinden bişey istemek tuhaf geliyor.
Biri bana su getireyim mi demeden su getir bile diyemem. Sırtıma binen binene sonra.
hayat mücadelesi zor askosum evlenene kadar bende öyleydim ama eşim sağolsun ben istemeden su içmeye gittiğinde banada doldurur gelirdi en basitinden öyle öyle alıştım bende şimdi de KV kiskaniyo sanırım evde hiç bişi yapmiodu kendi evinde cam falan siliyo diye

Amin canım amin
Keşke bu tarz olmasalar...
Evet herkes mükemmel değildir ama yani diş kalmıyor artık
Kizzzz içine dogmusss kardesiminde pozitif çıkmış testi kan testi verecekler ama onun baya iki ay gecikti mide bulantıları başladı anca saapiyo
Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla kucağına alsın seni de tebrik ederim teyze hanım
benimde ilk iki testim fotosu duruyo
Ultrason görüntüm duruyor. Hem cüzdanımda hem telefonda. Cüzdanımdaki babasının resminin altında...
Selam kızlar uzun süredir giremedim kedisim evden kaçmıştı moralim cok bozuktu bugun sabah bulduk şükür nasilsiniz son durumlar nasil bakalim
Oyy çok şükür bulmuşsun canım
Umarım arkadaşının sorunu kısa sürede çözülür canım
Lab dan aradılar beş taneyi dondurmuslar iki tanesinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlarlar da yarın donduracaklarmis o iki taneyi de
Vuvvvvvvvv bu süper bir haberr
Oyyyy canımmmmm sende ve diğer kızlarda iyi ki var ve var olmaya devam edin
Günaydın kizceler her yeni doğan güneş yeni umutları da doğursun sağlık mutluluk huzur yuvalarınizdan hiç eksik olmasın bide rabbim en kısa zamanda cennet kokusuyla mujdelendirsin
Aminnnnnn canım aminnnn
MNbeyaz uyanmadnmı dahaaaaa

Paresilaaa bibiğimmmmmmmm moral kontrol cancağzımmmmm
Kuşun kuyruğunu kopardı çok moralim yüksek
Umarım çok çabuk atlatır canım...
Çok zor bir durum...
İşte geldim burdayım
Hunimi de taktım

Paresilaaa paremmm napiyorsun balimm
Bal0ncuk tatlimm nirelerdesin
Sinirlerim yayılsın diye buraya geldim kuzum. Önce sayfayı düzenledim... Sonra tek tek yazılarınızı okudum
Sen nasılsın keyfin nasıl bakalım

Ben olsam ben de gıcık olurdum, evde yat yat, geline hizmet heaaaa

Teşekkür ederim senden de o güzel haberi bekliyorum teyze olacaksın diyeceksin bana kim kuşun kuyurugunu kopardı.. benim keyfim iyi bakalım regl oldum işte fena sokuldu ağrısı da fena yarında Dr la goruscez bakam ne diyecek herifin napti geldi mi bı kaç gündür yoktu demiştin yanlış hatırlamıyorsam...sen nelerin üstesinden gelmedin bugünleri de atlatacaksin

Doğurmuşun ya kız niye demedin???

yaaaa ..benimkilerde duruyo cüzdanımda..geçen bi ara karıştırırken aa çocuklarımın fotosu da burdaymış demişim.eşim de hangi çocuk diyo ultrason kağıdını görünce kalakaldı bu muydu diye

İnşallah canım hepinizi etiketlerim kv kuşun kuyruğunu kopardı düdük gibi kaldı garibim neyse konuyu kaparim sakinim sakinim
İnşallah 9 ay 10 gün ne ağrıdı olacak ne gelecek onun yerine içeriden tepikler gelecek anne biz burdayız diyecekler
Yok değil kız evde adamcağız ama normalde evden çalışan adam onlar geldiğinden beri işe gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…