- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.281
Heh şöyle
Aman ben de unutuyom bosver
İste buuuu
İçini ferah tut gerçekten ben inanıyorum sende bize bu yaz bitmeden hamisim diye haber vereceksininşallah nurum
Hee bi özel hayatım kalmadı, her yere peşimden geliyosun, bişey istesem gider alırım, sen git dinlensene diyo.Yazık kız adama evinde rahatça mutfağa giremiyor mu
Bazen çok odun ama ya. Hediye alıyorum, niye aldın ihtiyacım yoktu ki diyo.Ben de öyleyim ama karşılığını çoğu zaman bulamayınca hayal kırıklığı oluyor.senin eşin en azından sürekli seninle vakit geçirmek istiyormuş ilgin karşılıklı şanslısın bu konuda
Ee sende bak herifin ben kendim alırım diyomus o mutfağa yoneldiginde sende bişi isticen hayatım bana da şu getirir misin gibi azıcık naz yapHee bi özel hayatım kalmadı, her yere peşimden geliyosun, bişey istesem gider alırım, sen git dinlensene diyo.
Eve gelince hiç kendine özel bi vakti ve alanı kalmıyomuş.
Psikologluk oluyorum sonra. :)Kirmaktan bu kadr korkar ve sürekli bu kadr ince davranirsan en cok kirilan sen olursun. Gun içerisinde bu kadar arkasindan dolasacak vaktin var ise biraz baska seylere odaklanarak belki boyle vazgeçebilirsin, aksi takdirde cok ince dusunen ya da gereğinden fazla karşı tarafa yogunlasan insanların kirildigi yerler de cok daha yogun ve tamir edilemez olyor... Yani aslinda daha degerli olmuyorsun, karsi taraf icin daha bana bagli, ben olmazsam yapamaz izlenimi uyandirmis oluyorsun. Biraz bagimsizlasmayi denemelisin.
BeyazımKuzum hoşgeldinözlettin
Hayatım boyunca yarış atı gibiydim, kendi kendime o kadar yettim ki, birinden bişey istemek tuhaf geliyor.Ee sende bak herifin ben kendim alırım diyomus o mutfağa yoneldiginde sende bişi isticen hayatım bana da şu getirir misin gibi azıcık naz yap
He nerde bu millet nerde baluşun kocası yanında yine adama iş mı yaptıyon
Yuvarlanıp gidiyom bacım galiba bi iyi iki kötü işteBeyazımiyisindir inşallah
hayat mücadelesi zor askosum evlenene kadar bende öyleydim ama eşim sağolsun ben istemeden su içmeye gittiğinde banada doldurur gelirdi en basitinden öyle öyle alıştım bende şimdi de KV kiskaniyo sanırım evde hiç bişi yapmiodu kendi evinde cam falan siliyo diyeHayatım boyunca yarış atı gibiydim, kendi kendime o kadar yettim ki, birinden bişey istemek tuhaf geliyor.
Biri bana su getireyim mi demeden su getir bile diyemem. Sırtıma binen binene sonra.
Amin canım aminYaaa parem iyi ol lütfen
Yaa bunu unutmuşumama neden ya neden düşüncesizce davranılıyo ki ben kızım oğlum olsa ilerde evli olsa gidip günlerce yanında kalmak istemem
Nolur bugünlerden atraksiyonlu geceler çıksın ve sonunda karnın dolu olsun inşallah
Keşke bu tarz olmasalar...GünaydınlarFitilimi aldım yatak keyfisi yapıyorum oğluşla bugün hava bir garip yağmurlu gibi
Paresilaaa bacım canımsın az kalmış sık dişini Rabbim kolaylaştırsın hayatın içinde var bunlar salla bacım
Nurzfr canıkom mantar zor ben kürtajdan sonra oldum ilacı fitili falan var bitir tekrarlamasın bir de krem var kaşıntıya iyi geliyor
Bal0ncuk günaydın bacım günün güzel olsun seviliyorsun
Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla kucağına alsın seni de tebrik ederim teyze hanımKizzzz içine dogmusss kardesiminde pozitif çıkmış testi kan testi verecekler ama onun baya iki ay gecikti mide bulantıları başladı anca saapiyo
Ultrason görüntüm duruyor. Hem cüzdanımda hem telefonda. Cüzdanımdaki babasının resminin altında...benimde ilk iki testim fotosu duruyo
Oyy çok şükür bulmuşsun canımSelam kızlar uzun süredir giremedim kedisim evden kaçmıştı moralim cok bozuktubugun sabah bulduk şükür nasilsiniz son durumlar nasil bakalim
Umarım arkadaşının sorunu kısa sürede çözülür canımKızlar canım cok sıkkın bakmayın güldüğüme..
İş yerinden bir arkadaşımın.. Hatta arkadaş değil.. Kardeş olduk artık.. Aynı odadayız bide..
Kurumla bir sorunu olmuş ben izne çıktıktan sonra.. Ve olay baya büyümüş
Aşırı üzülüorum
Vuvvvvvvvv bu süper bir haberrLab dan aradılar beş taneyi dondurmuslar iki tanesinin gelişimi geriden geliyormuş eğer tamamlarlar da yarın donduracaklarmis o iki taneyi de
Oyyyy canımmmmm sende ve diğer kızlarda iyi ki var ve var olmaya devam edinAnlamıyorlar kuzum olmuyoo.. burası bana çok iyi geliyo yalnız değilim diyorum kafam dagiliyo birimiz gülerken hepimiz gülüyoruz birimiz uzulurken hepimiz uzuluyoruz modumz düştüğünde hemen hemen hepimiz teselli veriyor bize çok seviyorum burayı aşağı yukarı aynı sorunlar hepimizde de a desek cümlenin devamını çok rahat anlayabiliyoruz burda(ben hariç arada Fransızlara özeniyorum) hazır fırsatı varken söyliyim hepinizde iyi ki varsınız Bal0ncuk Paresilaaa bir mucizee @MNbeyaz @Hemsirecik @DusunceBulutu daha ismini saymadigim bissuru kişi bu arada senin mesajı etiketlerim diye ismini yazmadım askos
Aminnnnnn canım aminnnnGünaydın kizceler her yeni doğan güneş yeni umutları da doğursun sağlık mutluluk huzur yuvalarınizdan hiç eksik olmasın bide rabbim en kısa zamanda cennet kokusuyla mujdelendirsin
Kuşun kuyruğunu kopardı çok moralim yüksek
Umarım çok çabuk atlatır canım...Anlattık canim, ama o cok iyi bir ogretmendi ben onu cok seviyordum, buraya kadar miydi yani diye agladi... Neden kurtaramadilar onu neden, kurtarabilirlerdi dedi .... Mucize doktoru cok seviyor ordan ornek gosterdim (hiç izlemedim ama muhakkak kaybedilenler vardır doye düşündüm o an da ekranlarinda açıktı Allahtan aklima geldi) bak orda da bazen cok uğraşmıyorlar mi, bazı zamanlar doktorlar ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor, onlarin da elinde olan bir sey degil gibi anlatmaya çalıştım. Dogmak, yasamak, buyumek ve olmek cok dogal surecler bak biz bilmemize rağmen hala hep üzülürüz. Mutluluklar kadar hüzünler de hayatımızın gerçeği diye anlattim da anlattım... Smdi gecici olarak bir sinifta misafirler, cok isteksiz giriyor derslere ama alisacak
İşte geldim burdayım
Sinirlerim yayılsın diye buraya geldim kuzum. Önce sayfayı düzenledim... Sonra tek tek yazılarınızı okudum
Bilemedim kiHe nerde bu millet nerde baluşun kocası yanında yine adama iş mı yaptıyonYoksa başka bi işiniz mi var
Ben olsam ben de gıcık olurdum, evde yat yat, geline hizmet heaaaahayat mücadelesi zor askosum evlenene kadar bende öyleydim ama eşim sağolsun ben istemeden su içmeye gittiğinde banada doldurur gelirdi en basitinden öyle öyle alıştım bende şimdi de KV kiskaniyo sanırım evde hiç bişi yapmiodu kendi evinde cam falan siliyo diye
Daha iyi olacaksınYuvarlanıp gidiyom bacım galiba bi iyi iki kötü işte
Teşekkür ederim senden de o güzel haberi bekliyorum teyze olacaksın diyeceksin banaAmin canım amin
Keşke bu tarz olmasalar...
Evet herkes mükemmel değildir ama yani diş kalmıyor artık
Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla kucağına alsın seni de tebrik ederim teyze hanım
Ultrason görüntüm duruyor. Hem cüzdanımda hem telefonda. Cüzdanımdaki babasının resminin altında...
Oyy çok şükür bulmuşsun canım
Umarım arkadaşının sorunu kısa sürede çözülür canım
Vuvvvvvvvv bu süper bir haberr
Oyyyy canımmmmm sende ve diğer kızlarda iyi ki var ve var olmaya devam edin
Aminnnnnn canım aminnnn
Umarım çok çabuk atlatır canım...
Çok zor bir durum...
İşte geldim burdayım
Hunimi de taktım
Sinirlerim yayılsın diye buraya geldim kuzum. Önce sayfayı düzenledim... Sonra tek tek yazılarınızı okudum
Sen nasılsın keyfin nasıl bakalım
Doğurmuşun ya kız niye demedin???Teşekkür ederim senden de o güzel haberi bekliyorum teyze olacaksın diyeceksin banakim kuşun kuyurugunu kopardı.. benim keyfim iyi bakalım regl oldum işte fena sokuldu ağrısı da fena yarında Dr la goruscez bakam ne diyecek herifin napti geldi mi bı kaç gündür yoktu demiştin yanlış hatırlamıyorsam...sen nelerin üstesinden gelmedin bugünleri de atlatacaksin
yaaaa ..benimkilerde duruyo cüzdanımda..geçen bi ara karıştırırken aa çocuklarımın fotosu da burdaymış demişim.eşim de hangi çocuk diyo ultrason kağıdını görünce kalakaldı bu muydu diyeAmin canım amin
Keşke bu tarz olmasalar...
Evet herkes mükemmel değildir ama yani diş kalmıyor artık
Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla kucağına alsın seni de tebrik ederim teyze hanım
Ultrason görüntüm duruyor. Hem cüzdanımda hem telefonda. Cüzdanımdaki babasının resminin altında...
Oyy çok şükür bulmuşsun canım
Umarım arkadaşının sorunu kısa sürede çözülür canım
Vuvvvvvvvv bu süper bir haberr
Oyyyy canımmmmm sende ve diğer kızlarda iyi ki var ve var olmaya devam edin
Aminnnnnn canım aminnnn
Umarım çok çabuk atlatır canım...
Çok zor bir durum...
İşte geldim burdayım
Hunimi de taktım
Sen nasılsın keyfin nasıl bakalım
İnşallah canım hepinizi etiketlerimTeşekkür ederim senden de o güzel haberi bekliyorum teyze olacaksın diyeceksin banakim kuşun kuyurugunu kopardı.. benim keyfim iyi bakalım regl oldum işte fena sokuldu ağrısı da fena yarında Dr la goruscez bakam ne diyecek herifin napti geldi mi bı kaç gündür yoktu demiştin yanlış hatırlamıyorsam...sen nelerin üstesinden gelmedin bugünleri de atlatacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?