- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.301
Daha birini doğuramadımDoğurmuşun ya kız niye demedin???
Dünya bu olayı konuşuyor: Malili kadın 9 bebek doğurdu!
Fas'ın Kazablanka kentinde gerçekleşen bir doğum tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Malili bir kadın tam 9 bebek doğurarak inanılması güç bir doğum hikâyesine imza attı. Çoğul hamilelikler ve doğumlar oldukça nadir ve zor gerçekleşirken 9 bebeğin tümümün sağ...www.hurriyet.com.tr
Bu ben diilim bacım benimki 11 tane rekorunu kıracam bununDoğurmuşun ya kız niye demedin???
Fas'ın Kazablanka kentinde gerçekleşen bir doğum tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Malili bir kadın tam 9 bebek doğurarak inanılması güç bir doğum hikâyesine imza attı. Çoğul hamilelikler ve doğumlar oldukça nadir ve zor gerçekleşirken 9 bebeğin tümümün sağ...www.hurriyet.com.tr
Ara ara bakıyorum belki iyi değil yaptığım ama yani yüzü belli sanki hala benleymiş gibi geliyoryaaaa ..benimkilerde duruyo cüzdanımda..geçen bi ara karıştırırken aa çocuklarımın fotosu da burdaymış demişim.eşim de hangi çocuk diyo ultrason kağıdını görünce kalakaldı bu muydu diye
e yuh yaniDoğurmuşun ya kız niye demedin???
Onu da yapacağız inşallahDaha birini doğuramadım
Yaşadığın şeyi yaşamadan anlamak mümkün değil. Tarifi olmayan bir acı olduğuna eminim ama onun yasını bu kadar taze tutman senin için iyi olmayabilir parem yaAra ara bakıyorum belki iyi değil yaptığım ama yani yüzü belli sanki hala benleymiş gibi geliyor
Saçma bir psijoloji
Ahhh askosum inşallah deriz öyleİnşallah canım hepinizi etiketlerimkv kuşun kuyruğunu kopardı düdük gibi kaldı garibim neyse konuyu kaparim sakinim sakinim
İnşallah 9 ay 10 gün ne ağrıdı olacak ne gelecek onun yerine içeriden tepikler gelecek anne biz burdayız diyecekler
Yok değil kız evde adamcağız ama normalde evden çalışan adam onlar geldiğinden beri işe gidiyor
yaaaa ..benimkilerde duruyo cüzdanımda..geçen bi ara karıştırırken aa çocuklarımın fotosu da burdaymış demişim.eşim de hangi çocuk diyo ultrason kağıdını görünce kalakaldı bu muydu diye
Yaşadığınızı anlayamıyorum yaşamadım çünkü konuşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama inşallah rabbim en kısa zamanda nasip edecek nolur uzup moralinizi düşürmeyin en etkileyen stres değil mi zatenAra ara bakıyorum belki iyi değil yaptığım ama yani yüzü belli sanki hala benleymiş gibi geliyor
Saçma bir psijoloji
Ay evet duydum helal olsun Rabbım isteyince herşey oluyor işteDoğurmuşun ya kız niye demedin???
bilerek mi kopardıİnşallah canım hepinizi etiketlerimkv kuşun kuyruğunu kopardı düdük gibi kaldı garibim neyse konuyu kaparim sakinim sakinim
İnşallah 9 ay 10 gün ne ağrıdı olacak ne gelecek onun yerine içeriden tepikler gelecek anne biz burdayız diyecekler
Yok değil kız evde adamcağız ama normalde evden çalışan adam onlar geldiğinden beri işe gidiyor
Bilerek değildir inşallah oynasirken çekmiştir yanlışlıkla kopacağını dusunmedenbilerek mi kopardı
Sen bir de beni bu pazar görOnu da yapacağız inşallah
Yaşadığın şeyi yaşamadan anlamak mümkün değil. Tarifi olmayan bir acı olduğuna eminim ama onun yasını bu kadar taze tutman senin için iyi olmayabilir parem ya
İnşallah diyeceğiz canım inşallahAhhh askosum inşallah deriz öylekıyamam kuşun adına çok üzüldüm şuan ucabiliyo mu sakın kal şuan istemiyorsun ya ondan batıyı bisiyi yok kusun demekki ise gidecekmiş ondan yanına çağırmış
Hiçbir zaman yaşamaYaşadığınızı anlayamıyorum yaşamadım çünkü konuşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama inşallah rabbim en kısa zamanda nasip edecek nolur uzup moralinizi düşürmeyin en etkileyen stres değil mi zaten
bilerek mi kopardı
Yok daha neler o kadar da değilBilerek değildir inşallah oynasirken çekmiştir yanlışlıkla kopacağını dusunmeden
Hızlıca toparlan özüne dön gelSen bir de beni bu pazar gör
Gerçi girmem buraya sanırım
Geldi yine mayısın ikinci haftası
İnşallah diyeceğiz canım inşallah
Uçuyorda sen hayvanın kuyruğundan ne diye tutarsıntüy döküyor diye ilaç dökmeye çalıştı kuyruk gitti. Yarındası tekrar ilaç dökmeye çalıştı bu sefer gözüne geldi
Hayvan artık nasıl korkuyor anlatamam sana. Muhabbet kuşu ya bu çok narinler
Ben çocukmuyum başımda biri olsun
Bilerek değildir inşallah oynasirken çekmiştir yanlışlıkla kopacağını dusunmeden
Sen bir de beni bu pazar gör
Uçuyorda sen hayvanın kuyruğundan ne diye tutarsıntüy döküyor diye ilaç dökmeye çalıştı kuyruk gitti. Yarındası tekrar ilaç dökmeye çalıştı bu sefer gözüne geldi
yeniden çıkar kuyruğu heralde galiba sanırsamHiçbir zaman yaşama
Hiçbir kadın yaşamasın canım
Şu hafta geçsin düzelirim ben
Yok daha neler o kadar da değil
Ama azıcık nazik olmalı. Hsldır güldür olmamalı
İnşallah fıstıkHızlıca toparlan özüne dön gel
Çıkarda o kurduğu iki yılda yaptıyeniden çıkar kuyruğu heralde galiba sanırsam
Hemsirecik in de kuşu vardı en son çorba felan yapcaktık ama
hadi yaa o kadar uzun sürüyo muymuşİnşallah fıstık
Çıkarda o kurduğu iki yılda yaptı
Canı da çok acıdı
Çocukluktan değil askos evde canın sıkılmasın diyeSen bir de beni bu pazar gör
Hiçbirimiz yaşamayalım inşallah tatlimmHiçbir zaman yaşama
Hiçbir kadın yaşamasın canım
Şu hafta geçsin düzelirim ben
Yok daha neler o kadar da değil
Ama azıcık nazik olmalı. Hsldır güldür olmamalı
Olan oldu zatenhadi yaa o kadar uzun sürüyo muymuşneyse çok üzülme sen stres olmaman lazım
Zaten bunların bu isteği beni benden alıyorÇocukluktan değil askos evde canın sıkılmasın diyesorma bizimki de çiftleştirmek diye kapadı uzaklaştı benden iyice götür sation mu napion istemiyor ben kuşu
İçi tez maalesefHiçbirimiz yaşamayalım inşallah tatlimmer birazcık haldir huldur olabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?