Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ben diilim bacım benimki 11 tane rekorunu kıracam bunun

Ara ara bakıyorum belki iyi değil yaptığım ama yani yüzü belli sanki hala benleymiş gibi geliyor
Saçma bir psijoloji

Daha birini doğuramadım
Onu da yapacağız inşallah
Ara ara bakıyorum belki iyi değil yaptığım ama yani yüzü belli sanki hala benleymiş gibi geliyor
Saçma bir psijoloji
Yaşadığın şeyi yaşamadan anlamak mümkün değil. Tarifi olmayan bir acı olduğuna eminim ama onun yasını bu kadar taze tutman senin için iyi olmayabilir parem ya

Ahhh askosum inşallah deriz öyle kıyamam kuşun adına çok üzüldüm şuan ucabiliyo mu sakın kal şuan istemiyorsun ya ondan batıyı bisiyi yok kusun demekki ise gidecekmiş ondan yanına çağırmış

Saçma bir psijoloji
Yaşadığınızı anlayamıyorum yaşamadım çünkü konuşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama inşallah rabbim en kısa zamanda nasip edecek nolur uzup moralinizi düşürmeyin en etkileyen stres değil mi zaten

Ay evet duydum helal olsun Rabbım isteyince herşey oluyor işte

bilerek mi kopardı

Onu da yapacağız inşallah

Yaşadığın şeyi yaşamadan anlamak mümkün değil. Tarifi olmayan bir acı olduğuna eminim ama onun yasını bu kadar taze tutman senin için iyi olmayabilir parem ya
Sen bir de beni bu pazar gör
Gerçi girmem buraya sanırım
Geldi yine mayısın ikinci haftası
İnşallah diyeceğiz canım inşallah
Uçuyorda sen hayvanın kuyruğundan ne diye tutarsın tüy döküyor diye ilaç dökmeye çalıştı kuyruk gitti. Yarındası tekrar ilaç dökmeye çalıştı bu sefer gözüne geldi
Hayvan artık nasıl korkuyor anlatamam sana. Muhabbet kuşu ya bu çok narinler
Ben çocukmuyum başımda biri olsun

Hiçbir zaman yaşama
Hiçbir kadın yaşamasın canım
Şu hafta geçsin düzelirim ben
bilerek mi kopardı

Bilerek değildir inşallah oynasirken çekmiştir yanlışlıkla kopacağını dusunmeden
Yok daha neler o kadar da değil
Ama azıcık nazik olmalı. Hsldır güldür olmamalı

Hızlıca toparlan özüne dön gel

Bilerek değildir inşallah oynasirken çekmiştir yanlışlıkla kopacağını dusunmeden

Hiçbir zaman yaşama
Hiçbir kadın yaşamasın canım
Şu hafta geçsin düzelirim ben

Yok daha neler o kadar da değil
Ama azıcık nazik olmalı. Hsldır güldür olmamalı
yeniden çıkar kuyruğu heralde galiba sanırsam
Hemsirecik in de kuşu vardı en son çorba felan yapcaktık ama

Çocukluktan değil askos evde canın sıkılmasın diye sorma bizimki de çiftleştirmek diye kapadı uzaklaştı benden iyice götür sation mu napion istemiyor ben kuşu

hadi yaa o kadar uzun sürüyo muymuş neyse çok üzülme sen stres olmaman lazım
Olan oldu zaten
Yaptıktan sonra da çocuk gibi masum masum bakıyor
Her yerimiz stres yav
Elektrik veriyorum yav
Toprağamı bassam napsam
Çocukluktan değil askos evde canın sıkılmasın diye sorma bizimki de çiftleştirmek diye kapadı uzaklaştı benden iyice götür sation mu napion istemiyor ben kuşu
Zaten bunların bu isteği beni benden alıyor yok benimkine dişi dursun durduğu yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…