- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.321
La biz becerememisiz çiftleşmesi kuslarimiz nasıl becersin dedim bak onlarda biz gibi beceriksiz çıktı dedim en sonOlan oldu zaten
Yaptıktan sonra da çocuk gibi masum masum bakıyor
Her yerimiz stres yav
Elektrik veriyorum yav
Toprağamı bassam napsam
Zaten bunların bu isteği beni benden alıyoryok benimkine dişi dursun durduğu yerde
İki tane mi vardı sen deLa biz becerememisiz çiftleşmesi kuslarimiz nasıl becersin dedim bak onlarda biz gibi beceriksiz çıktı dedim en son
Sorma bizde de bizimki ugraiyo ama olmuyo benim bı taneydi çiftleştirmek diye gitti aldı geldi bı tene daha şimdi benimki yüzüme bile bakmiyoİki tane mi vardı sen de
Onun için de uğraş gerekiyor
Eşim nişanlı iken çok uğraştı
Yok ayrı yuva, yok kızıştırıcı
Ayna bile etkiliyor bakmıyorlar yüzüneSorma bizde de bizimki ugraiyo ama olmuyo benim bı taneydi çiftleştirmek diye gitti aldı geldi bı tene daha şimdi benimki yüzüme bile bakmiyo
Şükür pariskomAmin canım amin
Keşke bu tarz olmasalar...
Evet herkes mükemmel değildir ama yani diş kalmıyor artık
Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla kucağına alsın seni de tebrik ederim teyze hanım
Ultrason görüntüm duruyor. Hem cüzdanımda hem telefonda. Cüzdanımdaki babasının resminin altında...
Oyy çok şükür bulmuşsun canım
Umarım arkadaşının sorunu kısa sürede çözülür canım
Vuvvvvvvvv bu süper bir haberr
Oyyyy canımmmmm sende ve diğer kızlarda iyi ki var ve var olmaya devam edin
Aminnnnnn canım aminnnn
Kuşun kuyruğunu kopardı çok moralim yüksek
Umarım çok çabuk atlatır canım...
Çok zor bir durum...
İşte geldim burdayım
Hunimi de taktım
Sinirlerim yayılsın diye buraya geldim kuzum. Önce sayfayı düzenledim... Sonra tek tek yazılarınızı okudum
Sen nasılsın keyfin nasıl bakalım
Fırsat kolluyorum halayeniden çıkar kuyruğu heralde galiba sanırsam
Hemsirecik in de kuşu vardı en son çorba felan yapcaktık ama
Kız video izledim. Kuşun psikolojisi bozulmuş. Kağıt koparıp kuyruk yapıyordu. Bizimki daha kuyruğunun gittiğinin farkında değilŞükür pariskombizim kusta cok var tuy vereyim yapistir
Fırsat kolluyorum hala
Bizimkinde bir tuy var bende yok o kadar sac hdhdhhdKız video izledim. Kuşun psikolojisi bozulmuş. Kağıt koparıp kuyruk yapıyordu. Bizimki daha kuyruğunun gittiğinin farkında değil
Yolla bana birkaç tüy
hemşire senden korkmaya başladım hakkaten psikopatlık var sen deBizimkinde bir tuy var bende yok o kadar sac hdhdhhdama buyuk ya benim kus saglam tuyleri kopmuyor denedim ben hshshs
Gunaydinlar
Herkese günaydın..
Hee tmm o zaman sustukUyandım bacım anneme geldık oğlanla eşim bıraktı
Ne zamana aldn nurummmSokuldu kuzum ağrıdan oluyorum yarın gidicem Dr a aldım ramdevuyu
Hepiciginiz de aklimdasiniz askos ama nickleri çok unutuyorum
Bak yine görmesi gelmiş yarın bakacak
Ahh be kuzum üzülme içini karartma lütfen vardır illaki bı çözümü gelecek mucizen sana dua et
Canoooo dayloşşşşş
Eniştenleyim
Hahahahahahhaha yok kız işler bitti cok şükür bitek perdeler kaldı..He nerde bu millet nerde baluşun kocası yanında yine adama iş mı yaptıyonYoksa başka bi işiniz mi var
Kim kopardı kızzzzAmin canım amin
Keşke bu tarz olmasalar...
Evet herkes mükemmel değildir ama yani diş kalmıyor artık
Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla kucağına alsın seni de tebrik ederim teyze hanım
Ultrason görüntüm duruyor. Hem cüzdanımda hem telefonda. Cüzdanımdaki babasının resminin altında...
Oyy çok şükür bulmuşsun canım
Umarım arkadaşının sorunu kısa sürede çözülür canım
Vuvvvvvvvv bu süper bir haberr
Oyyyy canımmmmm sende ve diğer kızlarda iyi ki var ve var olmaya devam edin
Aminnnnnn canım aminnnn
Kuşun kuyruğunu kopardı çok moralim yüksek
Umarım çok çabuk atlatır canım...
Çok zor bir durum...
İşte geldim burdayım
Hunimi de taktım
Sinirlerim yayılsın diye buraya geldim kuzum. Önce sayfayı düzenledim... Sonra tek tek yazılarınızı okudum
Sen nasılsın keyfin nasıl bakalım
yarın 3 e aldim
Ne zamana aldn nurumm
Sağolasın askoss markete gitmem lazım nasıl eriniyorum varya
Koş kız esra erolunu kaçırmaSağolasın askoss markete gitmem lazım nasıl eriniyorum varya
Kız deneme elinde kalırBizimkinde bir tuy var bende yok o kadar sac hdhdhhdama buyuk ya benim kus saglam tuyleri kopmuyor denedim ben hshshs
Bil bakalım kim
Hee tmm o zaman sustuk
Ne zamana aldn nurummm
Canoooo dayloşşşşş
Burdaymmmmm
Malummmm herifin canlı dersi yokken sözüm var onunla vakit geçiriorm
Eniştenleyim
Hahahahahahhaha yok kız işler bitti cok şükür bitek perdeler kaldı..
Kim kopardı kızzzz
Ay sorma bı takıldım kaldım komedi yaa gülüyorum onlarla konuşuyorum terapi gibi oluyo bana yoksa evde tek başına bunaldimmmmKoş kız esra erolunu kaçırma
Allahım kalbiniz nasıl dayanıo onları izlemeye
Ben hiç izliemem hiç tarzm değil
3 tane şiytan var.. Hangi birini diemKız deneme elinde kalır
Bil bakalım kim
Sen ne yicen sendemi makarnaaaaaAy sorma bı takıldım kaldım komedi yaa gülüyorum onlarla konuşuyorum terapi gibi oluyo bana yoksa evde tek başına bunaldimmmmmarkete de gitmekten vazgeçtim hiç halim yok çok erindim yarın cikicam zaten dönüşte uğraştım bugün makarna yiyiversin
Sağol yavrummmm allah gönlünüze göre versinHAbibte gazozcu hanımmm burdan da kutlayım dedim iyi ki doğdun
Ne dileğim bilemedim bol gazozların olsun deyim
Benim canım hiç bişi istemiyo3 tane şiytan var.. Hangi birini diem
Sen ne yicen sendemi makarnaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?